• 2310 224746
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Προϊόντα Ομορφιάς / Αντιγήρανση / Μακιγιάζ / Περιποίηση Μαλλιών / Αιθέρια Έλαια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 224746
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)
μεταφορικά για Spain: €15.00

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €160.00 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για Spain

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Κάνναβη

Λάδι κάνναβης, παρεξηγημένο …αλλά θαυματουργό!
Το λάδι της κάνναβης (hemp seed oil) εξάγεται από το φυτό Cannabis sativa και θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια παγκοσμίως.

Η κάνναβη, γνωστή και ως μαριχουάνα και γκάντζα (από το Σανσκριτικό gañjā, που σημαίνει «κάνναβη»), αναφέρεται σε οποιοδήποτε αριθμό παρασκευασμάτων του φυτού Κάνναβη που προορίζονται για χρήση ως ψυχοδραστικό φάρμακο.
Η πιο κοινή μορφή της κάνναβης που χρησιμοποιείται ως φάρμακο είναι η αποξηραμένη φυτική μορφή.

Το γένος της κάνναβης ανήκει στην οικογένεια των κανναβοειδών Canabaceae και περιλαμβάνει τρία είδη:
1) την ήμερη κάνναβη (Cannabis sativa),
 2) την ινδική κάνναβη (Cannabis indica)
 3) το είδος Cannabis ruderalis.

Ιστορική αναδρομή
 Η κάνναβη ήταν ένα από τα πιο σημαντικά φυτά για τον άνθρωπο από το 8.000 π.Χ. μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα.
Πατρίδα της κάνναβης θεωρείται η κεντρική Ασία από όπου και εξαπλώθηκε σε όλο το κόσμο.
 Χρησιμοποιήθηκε για χιλιάδες χρόνια για διατροφή και ένδυση, ως πηγή ενέργειας αλλά και ως θεραπευτικό και ευφορικό μέσο.



Είναι αναγνωρισμένο από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ως το πιο ισορροπημένο έλαιο της φύσης για την ανθρώπινη διατροφή.

Είναι πλούσιο σε Ωμεγα-3, Ωμεγα-6 & Ωμεγα-9 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, καροτένιο, φωσφολιπίδια, ασβέστιο, μαγνήσιο κλπ.
Περιέχει επίσης Βιταμίνες Α,Β1, Β2, Β3, Β6, C, D & E.
 
Ίσως η πιο σημαντική του ιδιότητα είναι η περιεκτικότητα του σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (70-80%) , η όποια και είναι η μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο φυτό στον κόσμο!
 
Στην Ιατρική σήμερα χρησιμοποιείται σε πλείστες εφαρμογές:
Έκζεμα, Ψωρίαση, Ακμή, Οστεοπόρωση, Ρευματοειδείς αρθρίτιδες, υψηλή χοληστερόλη, ως αντικαρκινικό κλπ.


ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Το λάδι είναι ελαφρύ, απορροφάται εύκολα από τους πόρους, ενυδατώνει και ανανεώνει όλες τις στοιβάδες της επιδερμίδας.
 Αποτελεί εξαιρετικό πρόσθετο σε καλλυντικά, μιας και εμπλουτίζει τη σύνθεση με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Μπαίνει παντού, σε κρέμες προσώπου και σώματος, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, σαμπουάν και conditioner, κρέμες ξυρίσματος, σαπούνι, lip balm, λοσιόν, σε μίγμα massage μαζί με άλλα λάδια και σε πολλές άλλες παρασκευές.

- Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
- Ισχυρή αντιρυτιδική δράση
- Ακμή
-  Εξισορροπεί την λιπαρότητα/ξηρότητα της επιδερμίδας
 - Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
- Ενυδατική εξισορρόπηση
- Ενδυναμώνει τα μαλλιά και τα κάνει να λάμπουν
- Θεραπευτικό  - Καταπολέμα τις δερματικές φλεγμονές ( ιδανικό σε ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως έκζεμα, ψωρίαση κ.ά )
- Φυσικό αντηλιακό - προστατεύει από τη UV ακτινοβολία.

Ένα από τα πιο ευεργετικά έλαια που υπάρχουν!
 Υιοθετήστε το στην καθημερινότητα σας και δε θα σας απογοητεύσει.
 

(x) καθαρισμός

(x) καθαρισμός όλων