• 2310 443441
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €25.00 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για Greece

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Αβοκάντο

Περιγραφή: Το έλαιο αβοκάντο είναι ένα πράσινο, πλούσιο λάδι με χαρακτηριστική μυρωδιά φρούτων αβοκάντο. Το ιδιαίτερο αυτό έλαιο παράγεται από ολόκληρο το φρούτο αβοκάντο με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το έλαιο αβοκάντο έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά υποπροϊόντα και περιέχει το σπάνιο παλμιτολεϊκό οξύ.

Εφαρμογή σε καλλυντικά: Το έλαιο αβοκάντο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε λιπαρά υποπροϊόντα και του παλμιτολεϊκού οξέος, έχει πολύ υψηλή ικανότητα εξάπλωσης, ενώ απορροφάται εύκολα από το κανονικό δέρμα ή ακόμα και από δέρμα άγριο και ταλαιπωρημένο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το λάδι αβοκάντο χρησιμοποιείται συχνά σε κρέμες και λοσιόν.

Το έλαιο αβοκάντο είναι ενυδατικό, καταπραΰνει τον κνησμό και βοηθά στην καταπολέμηση των λοιμώξεων. Διευκολύνει τη διαδικασία κατασκευής και ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος και ενεργοποιεί την βασική ουσία για την αναδόμηση των ιστών του.

Επιπλέον, είναι κατάλληλο για τον εμπλουτισμό των σαπουνιών και παράγει ένα λεπτό και κρεμώδη αφρό.

Το Αβοκάντο είναι κοινώς γνωστό και ως "το Αχλάδι του Αλιγάτορα" λόγω του σχήματος αλλά και της υφής της φλούδας του που μοιάζει με δέρμα.
Το Αβοκάντο είναι ο καρπός του Persea Americana, ενός αειθαλούς δέντρου που μπορεί να φτάσει εκόμα και τα 20 μέτρα ύψος!
Το βάρος ενός Αβοκάντο ποικίλει από 250γρ. μέχρει και 1,5 κιλό!

Το έλαιο Αβοκάντο έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε προτεΐνες και ακόρεστα λιπαρά, όπως ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.  Περιέχει επίσης στερολίνη, λεκιθίνη και κάλλιο.

Είναι επίσης πλούσιο σε αντι-οξειδωτικά όπως βιταμίνες A, D και E που απαλύνουν το δέρμα και το καθιστούν ιδανικό για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες.

Υγειή Ωφέλη του Έλαιου Αβοκάντο:
*Ενυδατώνει την επιδερμίδα.  Η τοπική χρήση του έλαιου Αβοκάντο ανακουφίζει από την ξηρότητα και τη φαγούρα. 

Είναι ιδανικός παράγοντας ενυδάτωσεις καθώς απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα.

*Βελτιώνει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής.  Καθαρίζει το τριχωτό και ανακουφίζει από τα συμπτώματα φαγούρας. Η συχνή του χρήση βοηθάει την ανάπτυξη των μαλλιών.

*Βοηθάει στη θεραπεία ποικίλων δερματικών παθήσεων όπως το έκζεμα και η ψωρίαση.
*Βοηθάει στην επούλωση των πληγών και εγκαυμάτων του δέρματος και ανακουφίζει και θεραπεύει το σύγκαμα.

(x) καθαρισμός

(x) καθαρισμός όλων
51 Προϊόντα