• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Κουρκουμάς: Το μπαχαρικό που θα χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα σου!

Κουρκουμάς: Το μπαχαρικό που θα χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα σου!
Εδώ συγκεντρώσαμε τα καλύτερα προϊόντα για να επαναφέρεις τη λάμψη στην επιδερμίδα σου!

Ο κουρκουμάς, είναι ένα αρκετά διαδεδομένο μπαχαρικό σε όλη την Άπω Ανατολή και είναι ένα από τα βασικά συστατικά του κάρρυ.
Έχει αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητητες και μπορεί να μειώσει την ακμή και τις φλεγμονές του δέρματος! Επίσης έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και με την χρήση του θα δείτε μια πιο νεανική όψη της επιδερμίδας.

Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και συμβάλλει στη μειώση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων στην περιοχή των ματιών! Είναι θαυματουργό συστατικό για να επαναφέρετε τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας σας! 


Βραβευμένα βιολογικά καλλυντικά με κουρκουμά που αξίζει να δοκιμάσετε και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα είναι:


Urban Veda - Radiance Day Creme

Αντιγηραντική Κρέμα Φωτεινότητας με Κουρκουμά, Μούρα Goji,Παπάγια και Λιβάνι 
Ενυδατώνει και λειαίνει την επιδερμίδα ενώ τα εξαιρετικά αντιοξειδωτικά που περιέχει εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για την γήρανση της επιδερμίδας.
Μειώνει τις ρυτίδες και αποτρέπει την εμφάνισή τους, λειαίνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.
Άρωμα: διακριτικό, πικάντικο, ανατολίτικο, με έντονο αισθησιασμό ταξιδεύει τις αισθήσεις σας και σας χαλαρώνει.

 


Urban Veda - Radiance Replenishing Night Creme

Κρέμα Νυκτός για ξηρή, θαμπή και άτονη επιδερμίδα!
Καινοτόμος συνδυασμός από Γλυκόριζα και εκχύλισμα Κουρκουμά προωθεί την λάμψη της επιδερμίδας και αποτρέπει την δημιουργία πανάδων και άλλων εξάρσεων. Υποστηρίζει την ελαστικότητα και αποκαθιστά την απαλότητα στο δέρμα.
Η κρέμα νυκτός Radiance Night Cream της Urban Veda βοηθά το δέρμα να διατηρήσει τη φυσική του λάμψη.

 


Urban Veda - Radiance Daily Facial Wash

Καθαρίστε σωστά και απαλά το αφυδατωμένο και θαμπό πρόσωπο με το τζελ Radiance Facial Wash της Urban Veda. Το αγιουρβεντικό αντιφλεγμονώδες εκχύλισμα Κουρκουμά και τα πλούσια σε αντιοξειδωτικά φυτικά εκχυλίσματα βοηθούν στη θεραπεία του ξηρού και του προβληματικού δέρματος. Το Radiance Facial Wash είναι επίσης ιδανικό για επιδερμίδες με υπερμελάγχρωση, διότι εξισορροπεί την ομοιομορφία του τόνου του δέρματος.

 


Urban Veda - Radiance Exfoliating Facial Polish

Scrub φωτεινότητας ειδικό για ξηροδερμία που καθαρίζει βαθιά τους πόρους και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
Με εκχύλισμα Κουρκουμά (αντιφλεγμονώδες) θεραπευτική Παπάγια, εκχύλισμα Ροδιού (πλούσιο σε αντιοξειδωτικά) και εκχύλισμα Γλυκόριζας για αναδόμηση, αυτό το πολυτελές scrub απολέπισης είναι μια θεραπεία και για το δέρμα και για τις αισθήσεις.

 


SoulTree - Rejuvenating Anti-Wrinkle Cream

Ένα απο τα κορυφαία προίόντα της Soul Tree για σύσφιξη και ανόρθωση, προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ!
Ο συνδυασμός με αντιοξειδωτικά από aamla, κόκκινο σταφύλι, κουρκουμά, brahmi και φυσική βιταμίνη Ε αναζωογονεί  και διατηρεί την επιδερμίδα του προσώπου λαμπερή και ανανεωμένη. Το έλαιο σησαμιού και το βούτυρο kokum βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος και αποτρέπει τις πρόωρες ρυτίδες.
Αυτή η μοναδική σε σύσταση κρέμα είναι μία ιδιαίτερα ισχυρή αντιγηραντική κρέμα και ισχυρός παράγοντας ενεργοποίησης ανανέωσης των κυττάρων! 

 


Mad Hippie - Triple C Night Cream

Κρέμα Προσώπου Νυκτός Τριπλής Βιταμίνης C σε συνδυασμό με ισχυρά αντιοξειδωτικά και συστατικά που βοηθούν την επιδερμίδα να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες συνθήκες του περιβάλλοντος!
Με τα 19 πρωτοποριακά ενεργά συστατικά, μεταξύ των οποίων και εκχύλισμα κουρκουμά,  που περιέχει η φόρμουλα αυτή χαρίζει λαμπερή, υγιή και λεία επιδερμίδα!
Η Βιταμίνη C αποθηκεύεται στην επιδερμίδα χαρίζοντας προστασία από τις οξειδώσεις που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο για έως και 72 ώρες!

 


BIOEARTH Masks Spots & Pigmentation Face Mask

Μάσκα Προσώπου για Κηλίδες & Δυσχρωμίες, με Γλυκονολακτόνη. Μειώνει τις Δυσχρωμίες & τις Κηλίδες!
Μάσκα φυτικής κυτταρίνης που επαναφέρει την ομοιομορφία στην επιδερμίδα και ισορροπεί την επιδερμίδα που υποφέρει από υπερχρωμάτωση και κηλίδες.
Περιέχει συστατικά φυτικής προέλευσης όπως το αμυγδαλικό οξύ, εκχυλίσματα κουρκουμά και μπιζελιού καθώς και χυμό αλόης και εκχύλισμα κόκκινων φυκιών Jania Ruben.

 


Βιολογικό προϊόντα περιποίησης με κουρκουμά θα βρείτε -> εδώ! 

SHARE ON