Μπισκότα Καρύδας με Κομματάκια Σοκολάτας χωρίς Γλουτένη
Πολλές φορές μέσα μας συγκρουόμαστε σχετικά για το φαγητό. Απο τη μια θέλουμε κάτι το οποίο να είναι υγεινό για τον οργανισμό μας κι απο την άλλη είναι πολύ δύσκολο να αντισταθούμε στον πειρασμό των υπέροχων γεύσεων που μπορεί να είναι και απαγορευτικοί για τη διατροφή μας.
Εδώ ερχόμαστε να εξαφανίσουμε αυτές τις συγκρούσεις με μια ...
υπέροχη συνταγή μπισκότων με καρύδα και κομματάκια σοκολάτας χωρίς γλουτένη!!!
Η συνταγή είναι για 12-15 μπισκοτάκια και ο χρόνος προετοιμασίας είναι 10-15 λεπτά.
Θα χρειαστούμε:
- 1/2 φλιτζάνι παρθένο βιολογικό έλαιο καρύδας Coco Bio, λιωμένο
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη ζαχαροκάλαμου
- 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 4 αυγά
- 1/8 κουταλάκι αλάτι
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- 3/4 φλιτζάνια σοκολάτας υγείας
Δοκιμάστε στη συνταγή το βιολογικό έλαιο καρύδας CocoBio με βραβείο ανώτερης Ποιότητας και Γεύσης / Winner of a GREAT TASTE AWARD 2020 με ένα κλικ ΕΔΩ!
Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C.
- Προσθέστε το λάδι καρύδας Coco Bio, τη ζάχαρη, τη βανίλια, τα αυγά και το αλάτι σε ένα μπολ.
- Προσθέστε το αλεύρι και τα κομματάκια σοκολάτας.
- Ανακατεύετε.
- Δημιουργήστε μικρές μπάλες μπισκότων και τοποθετήστε στο ταψάκι
- Ψήστε για 12-15 λεπτά