• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

15 Απίθανα Tips με Καστορέλαιο!

15 Απίθανα Tips με Καστορέλαιο!
Το Θαυματουργό Έλαιο με τα Πολύτιμα Θρεπτικά Συστατικά!

Το καστορέλαιο μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα και τα μαλλιά σας, καθώς είναι γεμάτο με ζωτικά θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη Ε, τα μέταλλα και οι πρωτεΐνες, που απαιτούνται.  

Βοηθά στη μείωση της φλεγμονής του δέρματος και στη θεραπεία αρκετών δερματικών διαταραχών όπως το έκζεμα και η ψωρίαση. Διατηρεί το δέρμα υγρό και καταπολεμάει τις ρυτίδες.

 

1. Τριχόπτωση: Το καστορέλαιο είναι γνωστό για την ικανότητά του να θεραπεύει την τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών. Εφαρμόστε το καστορέλαιο στο τριχωτό της κεφαλής και κάνετε απαλό μασάζ. Αφήστε το για μισή ώρα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν.

 

2.  Ανάπτυξη των μαλλιών: Το καστορέλαιο προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λάδι για να πυκνώσει τις τρίχες. Λόγω του πάχους του ελαίου, μπορείτε να το αναμείξετε με λάδι καρύδας ώστε να είναι πιο εύκολη η εφαρμογή του. Εφαρμόστε το λάδι και αφήστε το για μια νύχτα. Ξεπλύνετε την επόμενη μέρα.​

 

3. Υγεία του τριχωτού της κεφαλής: Για να θρέψετε και να συντηρήσετε τα μαλλιά σας, είναι σημαντικό να κάνετε απαλό μασάζ στο κεφάλι σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Απλά βάλτε τα δάχτυλά σας σε ένα μπολ με ζεστό καστορέλαιο και κάντε μασάζ από τις ρίζες ως τις άκρες. Με αυτόν τον τρόπο το τριχωτό της κεφαλής απαλλάσσεται από βακτηριακές και μυκητιασικές λοιμώξεις και πιτυρίδα.

 

4. Κατεστραμμένα μαλλιά: Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε στο καστορέλαιο είναι ιδανική για τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, αφού αντιστρέφει  τυχόν βλάβη που έχει προκληθεί στα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε το μία φορά την εβδομάδα.

5. Διαχωρίστε τα άκρα: Εφαρμόστε μια μικρή σταγόνα καστορέλαιο μόνο στα άκρα των μαλλιών για να προσθέσετε λάμψη και απαλότητα καθώς επίσης να θεραπεύσετε τα ταλαιπωρημένα άκρα.

 

6. Έλαιο κατά της γήρανσης: Για να βοηθήσετε στην πρόληψη και θεραπεία των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, εφαρμόστε ένα πολύ λεπτό στρώμα οργανικού καστορέλαιου σε όλο το πρόσωπο και χρησιμοποιώντας αργές, σταθερές κινήσεις στο δέρμα, κάντε μασάζ βαθιά στους πόρους σας . Πάρτε το χρόνο σας και εστιάστε στις προβληματικές περιοχές σας. Αφήστε το για λίγα λεπτά και ξεπλύνετε.

 

7. Φυσικό conditioner: Προσθέστε μια σταγόνα λάδι στην μαλακτική των μαλλιών σας και εφαρμόστε το στα μαλλιά. Αφήστε το προϊόν να καθίσει για περίπου 15 λεπτά. Ξεπλύνετε προσεκτικά.

 

8. Λαμπερή Επιδερμίδα : Το οργανικό εξαιρετικά παρθένο καστορέλαιο βοηθά στον καθαρισμό του δέρματος, το ενυδατώνει και το αποτοξινώνει κάνοντάς το πιο απαλό.

 

9. Λαμπερά χείλη: Βάλτε μια μικρή ποσότητα καστορέλαιο για να προσθέσετε λάμψη και υγρασία στα ξηρά χείλη.

 

10. Πυκνές βλεφαρίδες και φρύδια: Για παχύτερες βλεφαρίδες και φρύδια εφαρμόστε το εξαιρετικά βιολογικό παρθένο καστορέλαιο. Χρησιμοποιήστε ένα βαμβάκι για να εφαρμόσετε το καστορέλαιο στις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας. Αφήστε το για μια μερα. Σύντομα θα είστε ευλογημένοι με παχύτερες βλεφαρίδες και φρύδια.

 

11. ''Σβήνει'' τις ουλές και τα σημάδια:  Αντιμετωπίστε τα σημάδια και τα στίγματα με φυσικό τρόπο χρησιμοποιώντας 100% καθαρό καστορέλαιο. Με τη συνεχή χρήση του, τα λιπαρά οξέα μπορούν να εισχωρήσουν στον ιστό του δέρματος, να το αναζωογονήσουν και να μειώσουν την εμφάνιση τυχόν σημαδιών.

 

12. Απαλά χέρια: Το καστορέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε μασάζ στα χέρια σας και για την αντιμετώπιση των ρυτίδων. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως κρέμα χεριών νυχτερινής χρήσης για να ξυπνάτε με απαλότερα χέρια.

 

13. Έλαιο Ανάπλασης : Εφαρμόστε το καστορέλαιο στην επιδερμίδα και τα νύχια σας κάθε βράδυ πριν από το κρεβάτι. Μαλακώνει την επιδερμίδα και αποτρέπει τη δημιουργία ρωγμών στα νύχια.

 

14. Ραγάδες & κυτταρίτιδα: Τοποθετήστε το καστορέλαιο πάνω στις ραγάδες και κάντε μασάζ για μερικά λεπτά πριν ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

 

15. Ξηρές φτέρνες: Το καστορέλαιο μαλακώνει τις σκληρές και ξηρές φτέρνες. Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα λαδιού. Έπειτα καλύψτε τα πόδια σας με κάλτσες και αφήστε το για περίπου μία ώρα ή μια νύχτα.

 

 

Βιολογικό Καστορέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης θα βρείτε ΕΔΩ !!! 

 

WWW.ORGANICBRANDS.GR 

SHARE ON