• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

4 Εξαιρετικές Ιδέες για το Μακιγιάζ !!!

4 Εξαιρετικές Ιδέες για το Μακιγιάζ !!!
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και για αυτό σας έχουμε μια λίστα ιδεών για το μακιγιάζ σας, ώστε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας οπουδήποτε κι αν την περάσετε.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί για κάποιους να είναι ξεχωριστή, αλλά για κάποιους άλλους όχι και τόσο.

Το θέμα μας όμως είναι το πώς θα καταφέρουμε να πετύχουμε ένα πολύ όμορφο μακιγιάζ εμπνευσμένο απο τη συγκεκριμένη μέρα και να τραβήξουμε τα βλέμματα πάνω μας είτε στις 14 Φεβρουαρίου είτε οποιαδήποτε άλλη μέρα.

Άμα είσαι απο τις γυναίκες που γιορτάζουν τη συγκεκριμένη μέρα και θέλουν κάτι πιο "σπέσιαλ", συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

 

  • ΧΡΥΣΑ ΜΑΤΙΑ

Το χρυσό είναι ένα υπέροχο χρώμα μακιγιάζ της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου για τις γυναίκες που θεωρούν πως τα μάτια τους είναι το δυνατό τους σημείο. Δίνει μια μεγάλη λάμψη στα καπάκια των ματιών και προφανώς μαγνητίζει τα βλέμματα πάνω στο δικό σας. Άμα φοβάστε τις τόσο έντονες αποχρώσεις, μπορείτε να βάλετε ταμποναριστά μια στρώση σκιας, ίσα ίσα για να πάρει την λάμψη που μπορεί να χρειάζεστε.

 

  • ΑΠΑΛΕΣ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Το τέχνασμα για να καταφέρετε αυτό το look είναι να ταιριάζουν οι αποχρώσεις της σκιάς των ματιών σας με το κραγιόν σας.

Μπορείτε να δώσετε ένα ρομαντικό τόνο στο Look σας με μια ροζ απαλή σκιά κι ένα nude κραγιόν, ώστε να δέσουν καλύτερα μεταξύ τους.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

 

  • ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΗ

Κρατήστε την εστίασή σας σε κόκκινα χείλη, βεβαιώνοντας ότι το υπόλοιπο μακιγιάζ της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι ουδέτερο. Είναι καλύτερο να επενδύσετε σε ένα καλό κόκκινο ματ κραγιόν έτσι ώστε να μείνει πιο σταθερό πάνω στα χείλη σας.

 

 

  • NO MAKEUP

Εάν σκοπεύετε να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έξω στην πόλη ή στη φύση, σας συνιστούμε να ακλουθήσετε την πιο ασφαλή λύση. Σε αυτό το look είναι πολύ σημαντικό να μην τοποθετήσουμε πολλά προϊόντα στο πρόσωπο μας για να φαίνεται όσο πιο φυσικό γίνεται και ταυτόχρονα να είναι σταθερό. Αφήστε το δέρμα σας να αναπνεύσει και χρησιμοποιείστε ένα ρουζ για να δώσετε λίγο περισσότερο χρώμα. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο lip balm, ώστε να σας δώσει λάμψη, αλλά και θρέψη στα χείλη καθώς επίσης και υπέροχο άρωμα. Μην ξεχάσετε να τονίσετε λίγο παραπάνω τα φρύδια σας με ένα μολύβι φρυδιών και είστε έτοιμες. Ας μην ξεχνάμε ότι «Το λιγότερο είναι περισσότερο».

 

 

 

Ανακάλυψε Πιστοποιημένα οργανικά προϊόντα μακιγιάζ που θα σε κάνουν να λάμπεις --> ΕΔΩ!

 

WWW.ORGANICBRANDS.GR

SHARE ON