• 2310 224746
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Προϊόντα Ομορφιάς / Αντιγήρανση / Μακιγιάζ / Περιποίηση Μαλλιών / Αιθέρια Έλαια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 224746

Πόσο σημαντική είναι η Αλόη στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου μας!

Πόσο σημαντική είναι η Αλόη στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου μας!
Η αλόη βέρα, είναι ένα χυμώδες φυτό που προσφέρει πολλά οφέλη και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
 
Είναι ειδικά σχεδιασμένο για το ξηρό, αφυδατωμένο, ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα.
 
Προσφέρει αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή, αντιοξειδωτική, υγραντική και καταπραϋντικά, αντιγηραντική  δράση στην επιδερμίδα.
 
Τοποθέτηση και διατροφή της αλόης βέρα! 
Η αλόη βέρα περιέχει συμπλέγματα βιταμίνης Β, φυλλικό οξύ, βιταμίνη C και καροτίνη, η οποία αποτελεί πρόδρομο της βιταμίνης Α. Ο χυμός φύλλων αλόης χρησιμοποιείται συνήθως σε καλλυντικά σκευάσματα και αποτελείται κυρίως από νερό μαζί με πολυσακχαρίτες, ανθρακινόνες, αμινοξέα, γλυκοζίτες, μέταλλα, φλαβόνες, φυτοστερόλες και σαλικυλικό οξύ.
 
Οι πολυσακχαρίτες δίνουν στην αλόη τα ενυδατικά, μαλακτικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα προστατευτικό φράγμα στο δέρμα.
  •     Η αλόη περιέχει μεγάλο αριθμό ανθρακινών, οι οποίες προσφέρουν αντιμικροβιακά και αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά.
  •     Οι φλαβόνες προσφέρουν περαιτέρω προστασία από βλάβες από ελεύθερες ρίζες.
  •     Οι φυτοστερόλες είναι αντιφλεγμονώδεις, οι οποίες ηρεμούν και καταπραΰνουν το φαγούρα, επίσης ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα από την διαδερμική απώλεια νερού.
  •     Οι γλυκοσίδες προάγουν την υγιή αναγέννηση των κυττάρων και προσφέρουν αντιισταμινικές (αντι-αλλεργιογόνες) ιδιότητες, ενώ βιταμίνες, μέταλλα και απαραίτητα αμινοξέα τρέφουν το δέρμα.
 
 
Προέλευση και επεξεργασία
Η αλόη βέρα παράγει δύο ουσίες που χρησιμοποιούνται συνήθως στον ιατρικό και φαρμακευτικό κόσμο: γέλη και λατέξ.
  • Η γέλη της αλόης είναι μια ουσία που μοιάζει με ζελέ που βρίσκεται στο εσωτερικό μέρος του φύλλου φυτού της αλόης και έχει καθαρό χρώμα.
  • Το Aloe latex έχει κίτρινο χρώμα και προέρχεται από λίγο κάτω από το δέρμα του φυτού.
 
Η αλόη σε καλλυντική χρήση είναι συχνά σε μορφή υγρού ή εκχυλίσματος σε σκόνη και προέρχεται από πηκτή αλόης, το εσωτερικό μέρος του φύλλου αλόης.
Η αλόη χρησιμοποιείται συχνά στην ιατρική, την εναλλακτική ιατρική και τις βιομηχανίες καλλυντικών.
 
 
Η Αλόη είναι κατά τα φαινόμενα καλά ανεκτή στα περισσότερα άτομα, ακόμη και παιδιά.
Η κλινική Mayo περιγράφει περιπτώσεις αλόης που βοηθούν στην επούλωση ποικίλων παθήσεων όπως:
  •     ξηρό δέρμα
  •     ψωρίαση (φλεγμονώδης κατάσταση του δέρματος)
  •     σμηγματορροϊκή δερματίτιδα
  •     πιτυρίδα
  •     δερματικά εγκαύματα
  •     πληγές
  •     ερεθισμούς.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ -->ΕΔΩ!

https://www.organicbrands.gr/el/products/aloe-vera?inid=16

 

WWW.ORGANICBRANDS.GR

 
 
SHARE ON