• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

11 Φυσικές & Πρωτότυπες Λύσεις για Αρωματισμό Χώρου!

11 Φυσικές & Πρωτότυπες Λύσεις για Αρωματισμό Χώρου!
Πάρτε μια ανάσα φρεσκάδας με φυσικές αρωματικές λύσεις που θα κρατήσουν το σπίτι σας ευωδιαστό!

Ο προσωπικός χώρος είναι ιερός, γι'αυτό όλοι μας προσπαθούμε να τον φροντίζουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Μερικές φορές όμως, όσο κι αν καθαρίζουμε το σπίτι, η δυσοσμία από την κουζίνα ή από την "κλεισούρα" μπορεί να είναι ανυπόφορη.

Αποσμητικά χώρου, ακριβά κεριά και σπρέϋ, που συνήθως χρησιμοποιείτε, μάλλον επιβαρύνουν το πρόβλημα παρά το διορθώνουν, και έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία και επιβλαβείς συνέπειες στο περιβάλλον.

Πάρτε μια ανάσα φρεσκάδας με φυσικές αρωματικές λύσεις που θα κρατήσουν το σπίτι σας ευωδιαστό.

 

Βάλτε μέσα σε έναν κουβά 1/4 του φλιτζανιού άσπρο ξύδι, 1 κουταλιά της σούπας από το 100% φυσικό υγρό σαπούνι Dr Bronners , λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας και 9 λίτρα ζεστό νερό. Τα υλικά αυτά θα δημιουργήσουν ένα μείγμα που αφενός θα απολυμάνει από μικρόβια και αφετέρου θα κάνει τον χώρο να μοσχομυρίζει!

 

  • Φυσικό σπρέι για ψεκασμό χώρου

WWW.ORGANICBRANDS.GR

Σε ένα μπουκάλι με ψεκασμό προσθέστε αποσταγμένο νερό, 2 αιθέρια έλαια της αρεσκείας σας, καθαρό οινόπνευμα και ένα κουταλάκι σόδα μαγειρικής. Ανακινήστε και ψεκάστε όποτε αισθάνεστε βαριά την ατμόσφαιρα.

* Κρατήστε τα μπουκαλάκια από αρώματα που τελείωσαν ή το δοχείο καθαρισμού τζαμιών και αφού τα καθαρίσετε καλά, χρησιμοποιήστε τα για αυτή την περίπτωση. Ψεκάστε τις κουρτίνες 2 φορές την ημέρα.

 

  • Μπάνιο που μοσχομυρίζει

Ρίξτε μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο στο χαρτόνι από το ρολό τουαλέτας.

WWW.ORGANICBRANDS.GR

  • Αποξηραμένα λουλούδια ποτ πουρί

Το ποτ πουρί με αποξηραμένα λουλούδια αρωματίζει μαγικά αλλά και διακοσμεί απίθανα κάθε χώρο.

Ραντίστε με τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια αποξηραμένα φύλλα, βότανα και πέταλα λουλουδιών. Προσθέστε αποξηραμένες φλούδες λεμονιού, πορτοκαλιού, ξυλάκια κανέλας, μοσχοκάρφια και αστεροειδή γλυκάνισο. Φυλάξτε σε μια γυάλα και ανανεώστε κάθε μέρα με λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου, όπως γιασεμί, βανίλια, γεράνι ή άλλο αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας. Προσθέστε στη γυάλα  λίγες πέτρες για μια διαφορετική διακοσμητική νότα.

WWW.ORGANICBRANDS.GR

  •  Πορτοκάλι με αλάτι

Κόψτε το πορτοκάλι στη μέση, αδειάστε τη σάρκα του με ένα κουτάλι και γεμίστε το κενό με αλάτι. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να περιορίσετε την μυρωδιά υγρασίας και κλεισούρας στους χώρους του σπιτιού.  Τοποθετήστε σε ένα μπολάκι και βάλτε το αποσμητικό κοντά στους τοίχους με ίχνη μούχλας.

WWW.ORGANICBRANDS.GR

  • Συρτάρια και ντουλάπες

Προμηθευτείτε λίγα σαπούνια  θρυμματίστε τα σε ένα πουγκάκι και τοποθετήστε τα στη ντουλάπα ή στα συρτάρια με τα ρούχα σας. Το αποτέλεσμα .. απλά μαγικό! επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φακελάκια από αρωματικό τσάι. 

  • Παπούτσια

Δημιουργήστε πουγκάκια με θρυμματισμένα αρωματικά φυτά και αιθέρια έλαια και τοποθετήστε τα μέσα στα παπούτσια σας. Δεν θα πιστεύεται πόσο ευωδιαστά θα μυρίζουν!

WWW.ORGANICBRANDS.GR

Χρησιμοποιήστε τσοπ στικς από κινέζικο εστιατόριο. Τοποθετήστε σε ένα μικρό δοχείο τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια &  λίγη βότκα ή καθαρό οινόπνευμα, και βουτήξτε μέρος από τα στικς στο δοχείο για λίγα λεπτά. Σίγουρα δεν έχει την ένταση της καύσης αρωματικών ελαίων αλλά μία πιο διακριτική παρουσία.  Αν επιλέξετε να το φτιάξετε για το υπνοδωμάτιο, προτιμήστε το αιθέριο έλαιο λεβάντας, το οποίο λέγεται πως είναι χαλαρωτικό και βοηθά στον καλό ύπνο.

WWW.ORGANICBRANDS.GR

  • Ηλεκτρική σκούπα

Την επόμενη φορά που θα αλλάξετε την σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας, κάντε ένα πολύ απλό κόλπο. Βάλτε μέσα ένα πουγκάκι ποτισμένο με αιθέρια έλαια της αρεσκείας σας. Όταν θέσετε σε λειτουργία την σκούπα, θα εκπλαγείτε από το πόσο όμορφα θα μυρίσει το σπίτι σας.

WWW.ORGANICBRANDS.GR

Είτε τα χρησιμοποιείτε μόνα τους σε συσκευή αρωματισμού είτε ως συμπλήρωμα στα φυσικά καθαριστικά σας, τα αιθέρια έλαια μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι. Για να αρωματίσετε το σπίτι, επιλέξτε λεμόνι, περγαμόντο ή γκρέιπφρουτ. Για τον καπνό... πορτοκάλι, κανέλα ή περγαμόντο. Για χαλάρωση χρησιμοποιήστε λεβάντα ή φασκόμηλο και για αναζωογόνηση στάξτε σταγόνες από δεντρολίβανο. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε και μερικά κομματάκια κανέλας.

WWW.ORGANICBRANDS.GR

  • Αρωματικά κυπελλάκια

Γεμίστε μερικά κυπελλάκια με σόδα και κανέλα ή καφέ και αφήστε τα στην κουζίνα για να απορροφήσουν τις μυρωδιές. Εναλλακτικά, βάλτε ένα μεταλλικό κυπελλάκι πάνω στο καλοριφέρ και γεμίστε το με νερό, ρίχνωντας ένα κλωναράκι κανέλας και ένα γαρύφαλλο και λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου από μανταρίνι.

WWW.ORGANICBRANDS.GR

  • Λουλούδια ή γλάστρες

Δεν υπάρχει πιο όμορφος και φυσικός τρόπος για να μυρίσει όμορφα το σπίτι από ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια ή από 2-3 μικρές γλάστρες με άνθη ή μπαχαρικά. Κάντε μια επίσκεψη στο ανθοπωλείο ή στο φυτώριο της γειτονιάς σας και κάντε τη διαφορά μέσα στο σπίτι!

WWW.ORGANICBRANDS.GR

 

WWW.ORGANICBRANDS.GR

 

 

 

SHARE ON