• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Απαλλαγείτε από Ψείρες και Κόνιδες με τα Βιολογικά Προϊόντα Alphanova!

Απαλλαγείτε από Ψείρες και Κόνιδες με τα Βιολογικά Προϊόντα Alphanova!

Η φθειρίαση, ή αλλιώς ψείρες, είναι μια μεταδοτική, εξωτερική παρασιτική λοίμωξη που οφείλεται στο παράσιτο της ψείρας, που ζει και γεννά τα αβγά της στο ανθρώπινο κυρίως κεφάλι. Αν και η φθειρίαση δεν θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, η πρόληψη και η εξάλειψή της είναι απαραίτητες.

Απαλλαγείτε εσείς η τα παιδιά σας από τις ψείρες φυσικά!  
Οι ψείρες είναι μικροσκοπικά παράσιτα, φθάνουν περίπου τα 2 με 3 χιλιοστά σε μήκος, και παρά την ποικιλία τους στο χρωματισμό, συνήθως είναι γκρι χρώματος ή διάφανες. Τρέφονται με μικρές ποσότητες από το αίμα του ανθρώπου που γίνεται ξενιστής τους. Έτσι, στην περίπτωση που εσείς η το παιδί σας αντιμετωπίσετε πρόβλημα, είναι απαραίτητο να απαλλαγείτε από αυτές μια και καλή! 

Ψείρες, κατά κανόνα, μπορούμε να συναντήσουμε στο τριχωτό της κεφαλής, στα μαλλιά, πίσω από τα αυτιά, στα φρύδια, ακόμη και στις βλεφαρίδες.

Μεταδίδονται από την άμεση επαφή, ενίοτε εξαιτίας κοινής χρήσης προσωπικών αντικειμένων όπως καπέλα και χτένες μαλλιών.

Αν και ο κύκλος ζωής της ψείρας είναι 28 ημέρες, πολλαπλασιάζεται ταχύτατα, γεννώντας 10 αβγά την ημέρα.
Τα αβγά, ή αλλιώς κόνιδες, επωάζουν για 12 με 14 μέρες. Αφού περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, οι κόνιδες γίνονται ώριμες ενήλικες ψείρες, έτοιμες να γεννήσουν αβγά. Αν στο μεταξύ δεν αντιμετωπιστούν γρήγορα, μπορεί να πολλαπλασιαστούν, εφόσον ο ίδιος κύκλος ζωής επαναλαμβάνεται κάθε τρεις εβδομάδες.

 

Ποια είναι τα συμπτώματα;
“Γαργάλημα” ή αίσθημα ότι κάτι κινείται στα μαλλιά
Κνησμός (φαγούρα) ή επιθυμία για ξύσιμο
Δυσκολίες στον ύπνο
Ευερεθιστότητα
Έκζεμα ή πληγές στο δέρμα του κεφαλιού, που προκαλούνται από το ξύσιμο

 

Τα προϊόντα Alphanova Kids, είναι μία πλήρης οργανική σειρά για την καθημερινή υγιεινή κοριτσιών και αγοριών.

Είναι πιστοποιημένα από τον Ecocert, φυσικά, με μεγάλη περιεκτικότητα σε οργανικά συστατικά, χωρίς ερεθιστικούς παράγοντες. Παράγονται στην Προβηγκία σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Δημιούργησε μία νέα σειρά με 2 αντιφθειρικά βιολογικά προϊόντα 100% φυσικά, 100% ασφαλή!

 

 

Αντιφθειρικό φυσικό σαμπουάν, πιστοποιημένο από τον Ecocert. Καθαρίζει το τριχωτό του κεφαλιού και τα μαλλιά και προλαμβάνει την εμφάνιση φθειρών. Εμπλουτισμένο με χυμό aloe vera, βιολογικό βαμβάκι, βιολογικό ανθόνερο λεβάντας και αιθέρια έλαια γερανιού και τεϊόδενδρου. Κατάλληλο για συχνή χρήση. Και για ενήλικες. Χρησιμοποιείται σε παιδιά 3 ετών και άνω.

Το σαμπουάν Alphanova Zeropou Shampoo καθαρίζει το τριχωτό του κεφαλιού και τα μαλλιά, με την απαλή του σύνθεση, και προλαμβάνει την εμφάνιση φθειρών. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με χυμό aloe vera, βιολογικό βαμβάκι, βιολογικό ανθόνερο λεβάντας και αιθέρια έλαια γερανιού και τεϊόδενδρου. Είναι κατάλληλο για συχνή χρήση σε περιόδους κατά τις οποίες η πιθανότητα εμφάνισης φθειρών είναι αυξημένη. Και για ενήλικες.

 

Alphanova Kids Αντιφθειρικό Οργανικό Spray για Παιδιά 60ml

Το Alphanova Kids Zeropou Spray είναι φυσικό, πιστοποιημένο από τον Ecocert για την πρόληψη της εμφάνισης φθειρών. Η σύνθεσή του είναι ήπια και εμπλουτισμένη με βιολογικό ανθόνερο λεβάντας και αιθέρια έλαια ευκάλυπτου, λεβάντας και γερανιού.

Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε περιόδους κατά τις οποίες η πιθανότητα εμφάνισης φθειρών είναι αυξημένη. Και για ενήλικες.

 

 

SHARE ON