• 2310 224746
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Προϊόντα Ομορφιάς / Αντιγήρανση / Μακιγιάζ / Περιποίηση Μαλλιών / Αιθέρια Έλαια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 224746
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)
μεταφορικά για United States: €0

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €0 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για United States

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Οξείδιο του ψευδαργύρου

Το Οξείδιο του ψευδαργύρου είναι ένα αδρανές ορυκτό που χρησιμοποιείται ως πηκτικό, λευκαντικό, λιπαντικό και αντηλιακό συστατικό στα καλλυντικά.

Το Οξείδιο του Ψευδαργύρου είναι αποτελεσματικό τόσο έναντι των ακτίνων UVA (320-400nm) όσο και των UVB (280-320nm). Είναι απόλυτα υποαλλεργικό και ασφαλές στη χρήση του.

Τα μόρια του συστατικού δεν απορροφώνται από την επιδερμίδα και κατά συνέπεια δεν επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το Οξείδιο του Ψευδάργυρου (Zinc Oxide) είναι μία λευκή σκόνη πολύ γνωστή για την ικανότητα της να προστατεύει την επιδερμίδα από τις ηλιακές ακτίνες.

Το Οξείδιο του Ψευδαργύρου είναι αποτελεσματικό τόσο έναντι των ακτίνων UVA (320-400nm) όσο και των UVB (280-320nm).

Το Διοξείδιο του Ψευδαργύρου είναι απόλυτα υποαλλεργικό και ασφαλές στη χρήση του. Τα μόρια του συστατικού δεν απορροφόνται από την επιδερμίδα και κατά συνέπεια δεν επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το Οξείδιο του Ψευδαργύρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενυδατικές κρέμες και lotions. Η ιδιότητα του να "ανοίγει" τα χρώματα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στη περίπτωση της παρασκευής σαπουνιών.

Είναι το μοναδικό αντιηλιακό φίλτρο που θεωρείται απόλυτα ασφαλές και επιτρέπεται για χρήση στις παιδικές αντιηλιακές κρέμες.

- Η αντιηλιακή κρέμα με οξείδιο του ψευδαργύρου αφήνει ένα χαρακτηριστικό για τις αντιηλιακές κρέμες ελαφρύ άσπρο χρώμα όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα, το οποίο εξαφανίζεται με το άπλωμα. Η κρέμα απορροφάται αμέσως και απλώνεται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρή λάμψη.

(x) καθαρισμός

(x) καθαρισμός όλων
2 Προϊόντα