• 2310 224746
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Προϊόντα Ομορφιάς / Αντιγήρανση / Μακιγιάζ / Περιποίηση Μαλλιών / Αιθέρια Έλαια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 224746
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)
μεταφορικά για United States: €0

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €0 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για United States

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Κουρκουμάς

Ο κουρκουμάς ή κιτρινόριζα - Turmeric - επιστημονική ονομασία Curcuma longa (Κουρκούμη η μακρά) ή Curcuma domestica (Κουρκούμη η οικιακή) είναι ριζοματοειδές, ποώδες, πολυετές φυτό της ίδιας οικογένειας με το τζίντζερ.

Η κουρκούμη είναι ένα εξαιρετικό θεραπευτικό μέσο το οποίο έχει πολλά οφέλη για την υγεία!

Η Κουρκουμίνη που περιέχεται στο Turmeric, όπως και άλλες ουσίες αυτού του βοτάνου, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες για τις οποίες κάποιοι ισχυρίζονται πως ίσως είναι το ίδιο ισχυρές με τις βιταμίνες C και E.

Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει ένα ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον για το Turmeric και τις θεραπευτικές του ιδιότητες.
Αυτό εν μέρει οφείλεται στις πολυπληθείς επιστημονικές μελέτες, οι οποίες δημοσιεύονται πάνω στο θέμα.

Συμβάλει σημαντικά στην υγεία των αρθρώσεων, του κυκλοφορικού και του δέρματος .
Είναι ιδιαίτερα ευεργετικό  για υγιείς αρθρώσεις, την κυκλοφορία του αίματος και τις λοιμώξεις .
Συμβάλει επίσης θετικά σε καταστάσεις όπως αρθρίτιδα, ερεθισμούς δέρματος , υψηλή χοληστερόλη και καρδιοπάθειες.

Καταπολεμά άμεσα τα ένζυμα που προκαλούν ερεθισμούς στο σώμα, ενώ είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί σε κάθε επώδυνη κατάσταση που αφορά τις αρθρώσεις, τους ώμους και την πλάτη.

Αποτελεί ένα σημαντικό συστατικό στην ινδική κουζίνα, και όντας ένα Αγιουρβέδικο βότανο, έχει ένα ισχυρές αντι-φλεγμονώδης και αντι-οξειδωτικές ιδιότητες.

Καθώς ενισχύει ιδιαιτέρως το κυκλοφορικό, είναι ιδανικό για πιασμένους και πονεμένους μυς. Κλινικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η ρίζα Τέρμινθου μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης.
Είναι επίσης ένα χρήσιμο αντιοξειδοτικό και θεωρείται ευεργετικό ως μέρος μιας αγωγής για την υγιεινή της καρδιάς.
Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις τριχοφυτίας, εξανθημάτων, ερεθισμένης επιδερμίδαςεκζεμάτων.

Είναι εγγενές στην τροπική Νότια Ασία και χρειάζεται θερμοκρασίες μεταξύ 20°C και 30°C και αρκετές ετήσιες βροχοπτώσεις για να ευδοκιμήσει.

(x) καθαρισμός

(x) καθαρισμός όλων