• 2310 224746
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Προϊόντα Ομορφιάς / Αντιγήρανση / Μακιγιάζ / Περιποίηση Μαλλιών / Αιθέρια Έλαια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 224746
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)
μεταφορικά για United States: €0

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €0 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για United States

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Τριαντάφυλλο

Ροδέλαιο, το «μαγικό» , ένα σύμβολο ομορφιάς & γοητείας!
Η τριανταφυλλιά (επιστ. Ροδή, Rosa) είναι γένος φυτών που ανήκει στην οικογένεια των Ροδοειδών (Rosaceae).

Είναι καλλωπιστικό και φυλλοβόλο φυτό.
Τα πέταλα έχουν διάφορα χρώματα όπως λευκό, κόκκινο, ροζ, κίτρινο και άλλα, το οποίο βγαίνει ανάλογα με την ποικιλία της κάθε τριανταφυλλιάς.

Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου περιέχει περίπου 500 ενεργά συστατικά και λειτουργεί ευεργετικά βελτιώνοντας άμεσα και αποτελεσματικά την όψη της επιδερμίδας!

Ευεργετικές επιδράσεις του τριανταφύλλου στην επιδερμίδα:
* Το τριαντάφυλλο και ιδίως το άγριο τριαντάφυλλο, αποτελεί πλούσια πηγή βιταμίνης C, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό απέναντι στη γήρανση, στις λεπτές γραμμές και τις χρωματικές αλλοιώσεις του δέρματος.
* Ενυδατώνει σε βάθος και είναι ιδανικό για αφυδατωμένη, ξηρή και ώριμη επιδερμίδα.
* Βοηθά στην καταπράϋνση της ερυθρότητας και των ερεθισμών στο δέρμα.
* Συντελεί στην αναδόμηση των κυττάρων.

Το τριαντάφυλλο καλλιεργείται ευρέως για το μοναδικό του άρωμα - καθαρό και γλυκό, με απαλές νότες μελιού και πράσινης γης. Τα πέταλα του λουλουδιού συλλέγονται συστηματικά για την παραγωγή του αιθέριου ελαίου που χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοποιία .

Ιστορική αναδρομή
Οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι πίστευαν ότι τα τριαντάφυλλα συμβόλιζαν την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα.
 Το λουλούδι λεγόταν ότι έχει ξεπηδήσει ή ότι έχει χρωματιστεί από το αίμα του ετοιμοθάνατου αγαπημένου της Αφροδίτης, του Άδωνη.

Καλλιεργήθηκαν για πρώτη φορά σε Περσικούς κήπους, χρησιμοποιήθηκε στη μαγειρική από τους Ίνκας και λατρεύτηκε από τους Αιγύπτιους, τα τριαντάφυλλα έχουν μια αρχαία ομορφιά και είναι συμβολικά.

Το τριαντάφυλλο έχει μια μακρά ιστορία στη χρήση του σε λαϊκές θεραπείες, ιδιαίτερα στον τομέα της περιποίησης του δέρματος.

Η σύγχρονη ιατρική επιστήμη έχει αναγνωρίσει τα πολλαπλά οφέλη των τριαντάφυλλων για την υγεία σε όλες τις μορφές του συμπεριλαμβανομένων των ροδοπέταλων, του ανθόνερου, του αιθέριου ελαίου και των ανθών.

 

(x) καθαρισμός

(x) καθαρισμός όλων
63 Προϊόντα