• 2310 224746
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Προϊόντα Ομορφιάς / Αντιγήρανση / Μακιγιάζ / Περιποίηση Μαλλιών / Αιθέρια Έλαια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 224746
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)
μεταφορικά για United States: €0

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €0 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για United States

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Πατσουλί

   Το Πατσουλί (Patchouli) είναι η κοινή ονομασία του φυτού Pogostemum cablin.
Το αιθεριο ελαιο του Πατσουλι προέρχεται από την απόσταξη των φύλων του.
Έχει ένα γήινο, ξυλώδες σαν βάλσαμο άρωμα.

Το αιθέριο έλαιο του Πατσουλί χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την καταπολέμηση του στρες, της νευρικής εξάντλησης, ως αντιμυκητιακό και ως αφροδισιακό.

Ευεργετικά οφέλη:
    Έχει επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες που το καθιστούν ιδανικό για το αφυδατωμένο δέρμα ή για δέρμα με ρυτίδες.

    Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του σκασμένου δέρματος και της πιτυρίδας

    Μειώνει τις εξάψεις κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

(x) καθαρισμός

(x) καθαρισμός όλων
8 Προϊόντα