• 2310 224746
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Προϊόντα Ομορφιάς / Αντιγήρανση / Μακιγιάζ / Περιποίηση Μαλλιών / Αιθέρια Έλαια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 224746
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)
μεταφορικά για United States: €0

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €0 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για United States

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Παλμαρόζα

Η Παλμαροζα (Palmarosa) ή Φοινικοροδο (Cymbopogon martinii) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Cymbopogon Martinii.
Το αιθεριο ελαιο της Παλμαροζα προέρχεται από απόσταξη ατμού των ανθών του φυτού και έχει λεπτό άρωμα ροδοπέταλου.


Το αιθεριο ελαιο της παλμαρόζας χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την ακμή, για το  στρες, την ενυδάτωση και την κυτταρική αναγέννηση. Είναι βασικό συστατικό περιποίησης σε λάδια για το πρόσωπο και το σώμα .

Είναι ιδανικό για την αντιρυτιδική προστασία του δέρματος και καταπληκτικό για προϊόντα προσώπου

(x) καθαρισμός

(x) καθαρισμός όλων
6 Προϊόντα