• 2310 224746
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Προϊόντα Ομορφιάς / Αντιγήρανση / Μακιγιάζ / Περιποίηση Μαλλιών / Αιθέρια Έλαια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 224746
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)
μεταφορικά για United States: €0

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €0 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για United States

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Τζοτζόμπα

Το λαδι Jojoba (Buxus Chinensis) είναι ένα από τα πιο γνωστά και πολύτιμα λαδια βασης στη σύγχρονη αρωματοθεραπεια.

Εξάγεται από το φυτό jojoba που φύεται στις έρημους του Μεξικού και των νοτίων περιοχών των ΗΠΑ.

Το λαδι Jojoba έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει κανένα άλλο έλαιο βάσης:
η οργανική του σύνθεση είναι πολύ κοντινή στη σύνθεση του σμήγματος (sebum) της ανθρώπινης επιδερμίδας.

Στη πραγματικότητα "μιμείται" το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος.
Έτσι το λαδι Jojoba είναι ιδιαίτερα ενυδατικό, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα.

Πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Β1, Β2,B6 και ιδιαίτερα Ε), είναι από τα καλύτερα λαδια βασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.


Οφέλη & Χρήσεις
- Έχει φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο SPF 5 που το καθιστά ιδανικό για την φροντίδα των μαλλιών & προσώπου το καλοκαίρι.
- Έχει αντιβακτηριδιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
- Επουλώνει τα σπυράκια της ακμής.
- Εμποδίζει τη δημιουργία ρυτίδων.
- Ιδανικό για ξηρά δέρματα, πολύ μαλακτικό και ενυδατικό.
- Μειώνει κηλίδες, δυσχρωμίες και πανάδες.
- Όταν χρησιμοποείται σε συνδυασμό με άλλα έλαια τα βοηθάει να επεκτείνουν την διάρκεια ζωής τους.

(hydrogenated simmondsia chinensis seed oil)

 

(x) καθαρισμός

(x) καθαρισμός όλων
74 Προϊόντα