• 2310 224746
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Προϊόντα Ομορφιάς / Αντιγήρανση / Μακιγιάζ / Περιποίηση Μαλλιών / Αιθέρια Έλαια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 224746
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)
μεταφορικά για United States: €0

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €0 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για United States

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Κέδρο

Λατινικό όνομα : Juniperus Virginiana   

Ο κέδρος - Cedrus -  είναι κωνοφόρο αειθαλές δέντρο που ανήκει στην οικογένεια των Πευκοειδών.
Περιλαμβάνει τέσσερα είδη, γνωστότερο από τα οποία είναι ο κέδρος του Λιβάνου.
Δάση από κέδρους συναντώνται στην Κρήτη, στην Κύπρο και στην Πελοπόννησο, στο όρος Πάρνωνας.

Τα κυριότερα είδη είναι τα εξής:
* Κέδρος του Λιβάνου (Cedrus libani var. libani - Κέδρος του Λιβάνου ποικ. του Λιβάνου)
* Κέδρος του Άτλαντα (Cedrus libani var. atlantica - Κέδρος του Λιβάνου ποικ. ο ατλαντικός)
* Κέδρος της Κύπρου (Cedrus libani var. brevifolia - Κέδρος του Λιβάνου ποικ. ο βραχύφυλλος)
* Κέδρος των Ιμαλαϊων (Cedrus deodara - Κέδρος ο ντεοντάρα)

Eξαιρετική θεραπεία για την ένταση και το άγχος & ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης.

Θεραπεύει την ακμή, τη τριχόπτωση και τη πιτυρίδα. Διεγείρει το αναπνευστικό & μυϊκό σύστημα.

 

Ιδιότητες & Χρήσεις

Είναι αιθέριο έλαιο γνωστό για τις αποχρεμπτικές τους ιδιότητες καθώς και τη δράση του ενάντια σε σκόρους και άλλα έντομα.

Επίσης, συχνά χρησιμοποιείται για να κατευνάσει νευρικές εντάσεις και μυικούς πόνους ή πόνους στις αρθρώσεις.

Είναι ένα πολύ ισχυρό αντισηπτικό, μυκητοκτόνο και χρησιμοποιείται συχνά σε καλλυντικά που δρουν ενάντια στη λιπαρότητα και την ακμή.

 

(x) καθαρισμός

(x) καθαρισμός όλων