• 2310 224746
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Προϊόντα Ομορφιάς / Αντιγήρανση / Μακιγιάζ / Περιποίηση Μαλλιών / Αιθέρια Έλαια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 224746
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)
μεταφορικά για United States: €0

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €0 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για United States

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Καρότο

Το καρότο ή καρώτο είναι φυτό μονοετές ή διετές και ανήκει στο γένος Δαύκος - Daucus-  της οικογένειας των Σελινοειδών.

Ιστορικά, το καρότο καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά στο Αφγανιστάν και ήταν γνωστό στην αρχαιότητα.
 Στην αρχαία Ελλάδα, λέγεται ότι ο Ιπποκράτης το χρησιμοποιούσε ως τονωτικό για το στομάχι και ο Γαληνός ως θεραπεία για το πρήξιμο στο στομαχι.
Το καρότο είναι θρεπτικό και θεραπευτικό.

Το καρότο για το δέρμα είναι θαυματουργό!
Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βήτα καροτίνη, βιταμίνες Α, Β, C, D και Ε και απαραίτητα λιπαρά οξέα και συμβάλλει στην αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας κάθε ηλικίας!

Οφέλη & Χρήσεις
- Αφυδατωμένη και ξηρή επιδερμίδα
- Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες
- Αναγεννά και καταπραύνει και την επιδερμίδα σε βάθος.
- Αντιοξειδωτικό, επιβραδύνει την διαδικασία της γήρανσης.
- Εξαιρετικό για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά γιατί λόγο των λιπαρών οξέων που διαθέτει θρέφει την τρίχα σε βάθος.
- Απαλύνει τα εγκαύματα.  
- Με συχνή χρήση χαρίζει φυσικό μαύρισμα και χρυσαφένιο χρώμα στην επιδερμίδα.


Daucus carota sativa seed oil

 

(x) καθαρισμός

(x) καθαρισμός όλων