• 2310 443441
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)
μεταφορικά για Greece: €2.00

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €25.00 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για Greece

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Biorganic - Καρυδέλαιο Βιολογικής Καλλιέργειας Ψυχρής Έκθλιψης! Wallnut oil, Organic Cold Pressed

Ιδανικό για Πρόσωπο, Σώμα & Μαλλιά!

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5214001105069
BARCODE: 5214001105069
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
VEGAN NO ANIMAL TESTING PARABEN FREE 100% NATURAL DERMATOLOGICALLY TESTED
€7.70
Μη έγκυρη ποσότητα
Ολοκληρώστε την παραγγελία σας έως τις 17.00 και θα την παραλάβετε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Το καρυδέλαιο προέρχεται από τον καρπό του καρυδιού!

Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μαγνήσιο και αντιοξειδωτικά συστατικά όπως λινελαϊκό, ελαϊκό, λινελονικό οξύ, τανίνες και φλαβονοειδή.

  • - Είναι εύκολα απορροφήσιμο και χαρίζει λάμψη!
  • - Έχει τονωτικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες!
  • - Προσφέρει αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση!
  • - Συμβάλει στην αναγέννηση των κυττάρων!
  • - Ανακουφίζει από το έκζεμα και την ψωρίαση!
  • - Ενδυναμώνει τα μαλλιά, καταπολέμα την πιτυρίδα και προσδίδει λάμψη!
  • - Βοηθά στην επιτάχυνση του μαυρίσματος από τον ήλιο!

Περιέχει λινελαϊκό οξύ, ελαϊκό οξύ, τανίνες και φλαβονοειδή.

Είναι πλούσιο σε μαγγάνιο αλλά και σε μελατονίνη.

Προσφέρει σημαντική βοήθεια στην αντιγήρανση με την αναγεννητική και ενυδατική δράση του, ενώ έχει μαλακτικές και τονωτικές ιδιότητες.

Βοηθά στην επούλωση, καταπολεμά την πιτυρίδα και είναι αποτελεσματικό στον καθαρισμό του προσώπου

 

 

- Χρησιμοποιήστε το στο πρόσωπο για να καταπολεμήσετε κηλίδες, λιπαρότητα και ακμή.

- Εφαρμόστε στο σώμα για ειδική φροντίδα!

-  Ως μάσκα στο τριχωτό της κεφαλής για 30'. Έπειτα ξεβγάλετε με νερό.


 Μόνο για εξωτερική χρήση.

Φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

 Junglans Regia (Walnut) Seed Oil   

 

Προέλευση: Ιταλία