• 2310 443441
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Προϊόντα Ομορφιάς / Αντιγήρανση / Μακιγιάζ / Περιποίηση Μαλλιών / Αιθέρια Έλαια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)
μεταφορικά για United States: €0

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €0 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για United States

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Biorganic - Σησαμέλαιο, Βιολογικής Καλλιέργειας Ψυχρής Έκθλιψης! Sesame Oil, Organic Cold Pressed

Αυξάνει την ελαστικότητα και την ποιότητα της υφής του δέρματος!

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5014001105052
BARCODE: 5214001105052
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
VEGAN NO ANIMAL TESTING PARABEN FREE 100% NATURAL DERMATOLOGICALLY TESTED
€5.70
Μη έγκυρη ποσότητα
Ολοκληρώστε την παραγγελία σας έως τις 17.00 και θα την παραλάβετε σε 3-6 εργάσιμες ημέρες.

Το σησαμέλαιο εξάγεται από τους σπόρους του φυτού Sesamum Indicum και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και Κ, φυτοστερόλες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

  • - Αυξάνει την ελαστικότητα και την ποιότητα της υφής του δέρματος!
  • - Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης κηλίδων!
  • - Διαθέτει φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο 3-4!
  • - Δρα θεραπευτικά σε μυκητιάσεις ή άλλα δερματικά προβλήματα!
  • - Μειώνει τον ρυθμό της τριχόπτωσης και είναι ιδανικό για μαλλιά με πιτυρίδα!
  • - Είναι μοναδικό για αναζωογονητικό μασάζ!
  • - Βοηθάει στην λεύκανση των δοντιών και στη μείωση της οδοντικής πέτρας!

 

Περιγραφή
Το σησαμέλαιο είναι ένα ελαφρώς κίτρινο λάδι με χαρακτηριστική μυρωδιά σουσαμιού.
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Το σησαμέλαιο περιέχει λιπαρά παραπροϊόντα όπως σησαμόλη, λιγνάνες, όπως σησαμίνη και σεσαμολίνη και λεκιθίνη. Έχει μια ισορροπημένη περιεκτικότητα σε ελαϊκό  και λινελαϊκό οξύ.
Εφαρμογή σε καλλυντικά
Το σησαμέλαιο είναι ένα εξαιρετικό έλαιο για το δέρμα. Απορροφάται καλά, καθαρίζει και τα περιεχόμενα λιπαρά υποπροϊόντα προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση. Το σησαμέλαιο είναι ένας καλός φορέας ενεργών συστατικών και είναι σε θέση να τα μεταφέρει βαθιά στον ιστό του δέρματος. Επίσης, διαθέτει ένα ελαφρύ παράγοντα SPF και είναι δημοφιλές για χρήση σε αντηλιακά. Τρέφει ξηρό δέρμα με κακή κυκλοφορία. Στην Αγιουρβέδα το σησαμέλαιο χρησιμοποιείται ως λάδι μασάζ και για αποτοξίνωση εξωτερικά και εσωτερικά.
  

- Ενυδατώστε πρόσωπο και σώμα!

- Κάνετε πλύσεις στόματος (oil pulling) για στοματική υγιεινή!

- Ως ενυδατική θεραπεία μαλλιών, απλώνοντας λίγη ποσότητα στο τριχωτό της κεφαλής για 30'.Έπειτα ξεβγάλετε με νερό.

 

Μόνο για εξωτερική χρήση.

Φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Σησαμέλαιο,

Sesamum indicum  

Προέλευση: Ιταλία.

* H biorganic αναζητώντας την καλύτερη ποιότητα στα προιόντα της, σε συνεργασία με μικρούς παραγωγούς, διαλέγει πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά κορυφαίας ποιότητας, που καλλιεργούνται χωρίς φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, φροντίζουμε για την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών μας, αλλά και για τις συσκευασίες μας, επιλέγοντας ασφαλή και πιστοποιημένα υλικά.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και να είστε σίγουροι οτι όλα τα προιόντα της biorgαnic είναι ανώτερης ποιότητας!