• 2310 443441
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)
μεταφορικά για Greece: €2.00

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €25.00 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για Greece

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Biorganic - Οργανικό Βαλσαμέλαιο / Organic St. John's Wort Oil

με Αντιφλεγμονώδη και Αντισηπτική Δράση

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5214001105618
BARCODE: 5214001105618
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
NO ANIMAL TESTING PARABEN FREE 100% ORGANIC 100% NATURAL DERMATOLOGICALLY TESTED
€7.90
Μη έγκυρη ποσότητα
Ολοκληρώστε την παραγγελία σας έως τις 17.00 και θα την παραλάβετε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Ένα εξαιρετικό δώρο από τη μητέρα φύση, γιατρικό με πολλές ιδιότητες!

Στο βαλσαμέλαιο , θα ανακαλύψετε μια απόλυτα φυσική θεραπεία για όλες τις δερματικές παθήσεις, όπως ακμή, ξηροδερμία κ.ά.

Λειτουργεί ως εξαιρετικό καλλυντικό προσώπου και σώματος με την επισήμανση ότι θα χρησιμοποιείται κατά τις βραδινές ώρες διότι το φως και ο ήλιος δημιουργούν λεκέδες στο δέρμα.

Ιδανικό για κάθε θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ, μπορεί να εμπλουτισθεί με αιθέρια έλαια, αναλόγως της περιπτώσεως, ή να συνδυαστεί με άλλα έλαια (π.χ. αμυγδαλέλαιο, έλαιο αβοκάντο κ.λ.π.).

Δεν αφήνει λιπαρότητα και έχει ευχάριστο άρωμα που λειτουργεί χαλαρωτικά την ώρα του μασάζ.

Η αντιφλεγμονώδης και αντισηπτική δράση του συμβάλλει άριστα σε μυϊκές παθήσεις συνδέσμων, τενοντίτιδες, κράμπες, ψύξεις, αντιμετώπιση εγκαυμάτων, φλεγμονών, οιδημάτων και την επούλωση πληγών.
 

Δοκιμάστε το στα μωρά σας άφοβα για συγκάματα και ξεχάστε τις καταπραϋντικές-θεραπευτικές κρέμες.

Στις αρχές Μαΐου και για περίπου έναν μήνα ανθίζει το σπαθόχορτο, ένα από τα σημαντικότερα λουλούδια της ελληνικής πανίδας. Το φυτό αυτό διακρίνεται, όχι μόνο για το έντονο κίτρινο χρώμα του, αλλά και για τις πολλές θεραπευτικές του ιδιότητες - αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, στυπτικές και επουλωτικές.

Βοηθά δε σημαντικά, όπως λέγεται, στην αντιμετώπιση της ισχιαλγίας, των ρευματικών πόνων και των πόνων των αρθρώσεων κι έχει άριστες επουλωτικές ιδιότητες (συνίσταται για την επούλωση πληγών, μωλώπων και εγκαυμάτων πρώτου βαθμού).

Το σπαθόχορτο ή το βαλσαμόχορτο, όπως το γνωρίζει αρκετός κόσμος, αποτελεί το κύριο συστατικό του σπαθόλαδου που, σύμφωνα με τον Διοσκουρίδη, είχε και ιδιότητες αντικαταθλιπτικού. Στις ΗΠΑ, όπου καταγράφει υψηλές πωλήσεις, ύστερα από σχετκό πρόγραμμα του ABC News, τον Ιούνιο του 1997, το σπαθόλαδο αποτέλεσε το εναλλακτικό "πρόζακ" για την ήπια και μέτρια κατάθλιψη. Στη Γερμανία το σπαθόλαδο, που χρησιμοποιείται ως αντισπασμωδικό αλλά και για την αντιμετώπιση αϋπνιών, αποτελεί συχνά συνταγογραφούμενο από τους γιατρούς φάρμακο κατά της μελαγχολίας.

Μεταξύ άλλων περιέχει υπερικίνη και ψευδο-υπερικίνη, φλαβονοειδή (16% στα φύλλα), ξανθόνες, φαινολικά οξέα, αιθέρια έλαια (0,13% σε ολόκληρο το φυτό). Οι αναλγητικές ιδιότητες του βοτάνου είχε ειπωθεί πρώτα ότι οφείλονταν στις ουσίες hypericin, pseudohypericin και στα φλαβονοειδή, αλλά σύμφωνα με πρόσφατες φαρμακολογικές και κλινικές μελέτες τα αποτελέσματα επικεντρώνονται σε μια κυρίως δραστική ουσία του, τη hyperforin. Στην ομοιοπαθητική χρησιμοποιείται κυρίως σε νευραλγίες και τραυματισμούς νεύρων και γενικά συμπτωματολογία που ξεκινά από τραυματισμούς νεύρων, όπως απώλεια μαλλιών, κατάθλιψη και νευραλγία.

Το συγκεκριμένο φυτό κατά την περίοδο της ωρίμανσής του στους ορεινούς - κυρίως - όγκους μαζεύεται από τους παραγωγούς και με τη φυσική μέθοδο της ζύμωσης παρασκευάζεται το σπαθόλαδο, χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών ή άλλων ουσιών.

Το λάδι με το οποίο γίνεται η μείξη πρέπει να είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με χαμηλή οξύτητα, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της ζύμωσης και όσο διαρκεί η έκθεσή του στο ήλιο να μην ανεβάσει την οξύτητά του, αλλά κυρίως να αποκτήσει ένα ιδιαίτερα βαθύ κόκκινο χρώμα.

Η συλλογή του βαλσαμόχορτου γίνεται σε χωράφια βιολογικής γεωργίας βαλσάμου σε υψόμετρο που αγγίζει τα 1000 μέτρα στην περιοχή του Κονισκού Μετεώρων.

  • Απλώστε στο δέρμα σας μέχρι να απορροφηθεί
  • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο μετά την χρήση
  • Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση
  • Στο πρόσωπο χρησιμοποιείται κατά τις βραδινές ώρες διότι το φως και ο ήλιος δημιουργούν λεκέδες στο δέρμα.
  • Ιδανικό για κάθε θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ, μπορεί να εμπλουτισθεί με αιθέρια έλαια, αναλόγως της περιπτώσεως, ή να συνδυαστεί με άλλα έλαια (π.χ. αμυγδαλέλαιο, έλαιο αβοκάντο κ.λ.π.).

*Στα κατοικίδια ζώα, μία επάλειψη στο τρίχωμα αρκεί για να απομακρυνθούν σκνίπες και τσιμπούρια.

Βάλσαμο -Υπερικόν,

Olea Europea(Olive) Fruit Oil, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, vitamin E.