• 2310 443441
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €25.00 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για Greece

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Alteya Organics - Βιταμίνη Ε / Vitamin E (Tocopherol)

Με Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες Αναπλάθει Άμεσα την Επιδερμίδα!

ΚΩΔΙΚΟΣ: 3800219792270
BARCODE: 3800219792270
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
VEGAN ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ - GLUTEN FREE DAIRY FREE
Coming soon
Μη έγκυρη ποσότητα
Ολοκληρώστε την παραγγελία σας έως τις 17.00 και θα την παραλάβετε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Η βιταμίνη Ε Alteya Organics είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν χωρίς GMO που είναι αναντικατάστατο συστατικό για τα φυσικά σκευάσματα καλλυντικών και προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Η βιταμίνη Ε είναι κυρίως γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.  Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, που είναι αποτέλεσμα των καθημερινών περιβαλλοντικών συνθηκών όπως η έκθεση στον ήλιο και η ατμοσφαιρική ρύπανση. 

 

Η βιταμίνη Ε βοηθά στην προστασία του δέρματος και επιταχύνει τη διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων.

Επομένως, η εφαρμογή του στην επιδερμίδα είναι απίστευτα ευεργετική!  Μπορεί να βοηθήσει στην ανάπλαση σε ουλές, εγκαύματα ή ραγάδες και να συμβάλλει στην ταχύτερη επούλωση του δέρματος!   Η βιταμίνη Ε προστίθεται συχνά σε καλλυντικά προσώπου και σώματος, καθώς είναι γνωστό ότι δρα ως ενυδατικός παράγοντας και μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του φραγμού του δέρματος.   

Βελτιώνει την ελαστικότητα των κυτταρικών μεμβρανών,  επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, λειαίνει τις ρυτίδες, αποτρέπει τις ουλές και επιταχύνει τη διαδικασία αναγέννησης.

Επιστημονική έρευνα δείχνει ότι η βιταμίνη Ε έχει ιδιότητες προστασίας από τον ήλιο.

Η βιταμίνη Ε είναι επίσης καλή για τα μαλλιά και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής.

Η βιταμίνη Ε προωθεί την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να απορροφούνται αποτελεσματικότερα οι υπόλοιπες βιταμίνες.

 

Εκτός από όλες τις ευεργετικές ιδιότητες στην επιδερμίδα, η βιταμίνη Ε χρησιμοποιείται ευρέως ως φυσικό συντηρητικό σε διάφορες συνθέσεις περιποίησης δέρματος / προσωπικής φροντίδας.

Καθώς η βιταμίνη Ε είναι λιποδιαλυτή (διαλύεται σε έλαια) ο καλύτερος τρόπος για να την ενσωματώσετε στα δικά σας καλλυντικά είναι μέσω βασικών ελαίων (όπως αμυγδαλέλαιο, τζοτζομπά κλπ) ή ενυδατικών βάσεων.


Η βιταμίνη Ε (Τοκοφερόλη) χρησιμοποιείται στη

  • Φροντίδα του δέρματος
  • Φροντίδα μαλλιών
  • Φροντίδα νυχιών
  • Περιποίηση χειλιών
  • Παρασκευή καλλυντικών

 

 

Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια. 
Το έλαιο βιταμινης Ε προέρχεται από την απόσταξη διαφόρων φυτικών ελαίων. Η βιταμίνη Ε έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα καλλυντικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Προσθέτοντας βιταμίνη Ε στα έλαια βάσης που χρησιμοποιείτε (2-5%), αυξάνετε στη πράξη το "χρόνο ζωής" τους.

 

 

Ειδικές προφυλάξεις και προειδοποιήσεις

  • Πριν την χρήση του, κάνετε ένα τεστ ανεξίας
  • Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Η βιταμίνη Ε έχει την ιδιότητα να αποθηκεύεται στον οργανισμό, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη χρήση του.

 

* Όλοι οι ισχυρισμοί βασίζονται σε εξωτερικές κλινικές, εργαστηριακές αλλά και μελέτες σε τελικούς καταναλωτές πάνω σε συγκεκριμένα συστατικά.
  Σε όλες τις μελέτες έγινε χρήση του συστατικού δύο φορές την ημέρα.
  Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να ποικίλει σε κάθε οργανισμό.

Βιταμίνη Ε,

Tocopherol