• 2310 224746
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Προϊόντα Ομορφιάς / Αντιγήρανση / Μακιγιάζ / Περιποίηση Μαλλιών / Αιθέρια Έλαια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 224746
product image προστέθηκε στο καλάθι σας
Έχετε στο καλάθι προϊόντα αξίας 0 (0 προϊόντα)
μεταφορικά για United States: €0

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας €0 για δωρεάν μεταφορικά
Έχετε κερδίσει δωρεάν μεταφορικά για United States

Αγοράστε επιπλέον προϊόντα αξίας για να κερδίστε ένα

Alteya Organics - Οργανικό Βούτυρο Κακάο / Organic Cocoa Butter

Το Πιστοποιημένο απο USDA Βιολογικό Cocoa Butter Alteya Organics είναι ιδανικό για βαθιά ενυδάτωση!

ΚΩΔΙΚΟΣ: 3800219792553
BARCODE: 3800219792553
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
USDA NO ANIMAL TESTING DERMATOLOGICALLY TESTED
€5.80
Μη έγκυρη ποσότητα
Ολοκληρώστε την παραγγελία σας έως τις 17.00 και θα την παραλάβετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Το οργανικό βιολογικό βούτυρο κακάο της Alteya Organics θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντάς το ενυδατωμένο και απαλό.

Το Βούτυρο Κακάο περιέχει Βιταμίνη Ε & είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του!

  • - Είναι εξαιρετικό για την αντιμετώπιση των ραγάδων, των μαύρων κύκλων στα μάτια και των ρυτίδων, γιατί η υψηλή περιεκτικότητα του σε Βιταμίνη Κ προσφέρει ισχυρές αναπλαστικές ιδιότητες.
  • - Φροντίζει την ώριμη επιδερμίδα καθώς διαθέτει αναπλαστικές ιδιότητες που καταπολεμούν τα σημάδια του χρόνου.
  • - Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά!
  • - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια σαν βάση για σπιτικά καλλυντικά ή diy μάσκες ομορφιάς!
  • - Ιδανικό για την ενυδάτωση των χεριών και των ποδιών! Κατάλληλο για θρέψη σε νύχια και νυχάκια!
  • - Τέλειο για την ενυδάτωση των χειλιών σας!

Βούτυρο κακάο!!! Πρόκειται για ένα σαγηνευτικό προιόν. Συγκρατεί τη φυσική υγρασία στην επιδερμίδα γιατί σχηµατίζει µια προστατευτική ασπίδα ανάµεσα στην ευαίσθητη επιδερµίδα και στις εξωτερικές αντίξοες συνθήκες.

Η δύναμη του οφείλετε στην βιταμίνη Ε. Μια βιταμίνη που κάνει το δέρμα να λάμπει! Η επιδερμίδα γίνεται εξαιρετικά θελκτική και γοητευτική.

Το βούτυρο κακάο είναι η πιο γνωστό κρέμα θεραπείας για τις ραγάδες.
Η εφαρμογή του παρόντος συσφίγγει και τονώνει το δέρμα, διατηρώντας το παράλληλα επαρκώς ενυδατωμένο.  Η επουλωτική ρυθμιστική δύναμη που κρύβει το βούτυρο κακάο, οφείλεται στη βιταμίνη Κ που περιέχει.

Το πιο διαδομένο μυστικό φυσικά, είναι η αντιμετώπιση του στις ραγάδες. Καθώς είναι ένα δύσκολο πρόβλημα και το βούτυρο κακάο φαίνεται να είναι το μόνο ικανό να τις προλάβει και να τις αντιμετωπίσει δραστικά.

Το Βούτυρο Κακάο μπορείτε να το αναμείξετε με έλαιο καρύδας ή αμυγδαλέλαιο.

  • Το Βούτυρο Κακάο είναι "στέρεο" και σκληρό σε θερμοκρασία δωματίου.

  • Για να το ρευστοποιήσετε χρησιμοποιήστε μπεν μαρί ή να τοποθετήστε για λίγα λεπτά την συσκευασία σε ζεστό νερό που ήδη έχετε βράσει.

  • Επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να μαλακώσετε βούτυρο κακάο σε ελάχιστο χρόνο είναι με τον θερμό αέρα απο το σεσουάρ που χρησιμοποιείτε για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας.

  • Γενικά, κάτω από τους 20°C «πετρώνει», αλλά λιώνει εύκολα μεταξύ 28° και 36°C,

  • *Προιόν πιστοποιημένο απο τον διεθνή οργανισμό USDA

  • Η σφραγίδα USDA σημαίνει ότι μπορεί να εμπιστεύεται ο καταναλωτής το προιόν διότι γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος και λαμβάνονται δείγματα πριν την τυποποίηση και μετά την τυποποίηση από τους ελεγκτές.

 

Επίσης: Το Βούτυρο κακάο είναι το χρυσάφι της ζαχαροπλαστικής!

Το βούτυρο κακάο είναι ο βασικός παράγοντας στον οποίο οφείλει την εθιστική της δύναμη η σοκολάτα, καθώς αυτό είναι το κατεξοχήν συστατικό που την κάνει να ...λιώνει στο στόμα.

To βούτυρο κακάο, το οποίο οι Μάγιας αποκαλούσαν «χρυσό λάδι», είναι μια πραγματικά ασυνήθιστη λιπαρή ουσία, οι αρετές τής οποίας δεν είναι ορατές με την πρώτη ματιά. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα θελκτικό στο χρώμα ή στο άρωμά του, ενώ η πολύ σφιχτή δομή του δίνει αρχικά την εντύπωση ενός υλικού δύστροπου και δύσχρηστου. Τίποτα, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα, όπως γνωρίζουν άλλωστε και οι επαγγελματίες της γαστρονομίας που το χρησιμοποιούν. Έτσι, το βούτυρο κακάο, πέρα από τη χρήση του σε άλλους τομείς, όπως την κοσμετολογία, χρησιμοποιείται στη σοκολατοποιία, τη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική, χάρη σε μια πληθώρα παραγόντων, με κυριότερο όλων το χαμηλό σημείο τήξης.

Πώς παρασκευάζεται;

Όταν συλλεχθούν οι καρποί των κακαόδεντρων, ανοίγονται στη μέση για να αποκαλυφθούν οι φρέσκοι κόκκοι του κακάο, καλυμμένοι από μια παχύρρευστη ουσία. Οι κόκκοι αφήνονται να ζυμωθούν, ξηραίνονται, διαχωρίζονται και μπαίνουν σε σακιά, για να ταξιδέψουν σε σοκολατοβιομηχανίες σε όλο τον κόσμο. Στο εργοστάσιο πια γίνεται η άλεση. Από αυτήν προκύπτει ένας πολτός, η κακαόμαζα, η οποία, ύστερα από υψηλή πίεση, διαχωρίζεται σε βούτυρο κακάο κι ένα στερεό υπόλειμμα, τη σκόνη κακάο. Το χρώμα, το άρωμα και η υφή του βουτύρου αυτού εξαρτώνται από την ποικιλία και τη χώρα προέλευσής του.

Κύρια χαρακτηριστικά

Το βούτυρο κακάο έχει χρώμα υποκίτρινο, άρωμα σοκολάτας και γεύση λιπαρή. Σε θερμοκρασία δωματίου είναι σκληρό και δύσπλαστο, δεν κόβεται εύκολα και χρειάζεται κάποιο αιχμηρό εργαλείο ή σφυράκι για να θρυμματιστεί. Γενικά, κάτω από τους 20°C «πετρώνει», αλλά λιώνει εύκολα μεταξύ 28° και 36°C, σε θερμοκρασία δηλαδή που πλησιάζει εκείνη του σώματος. Αυτός είναι και ο λόγος που, όταν τρώει κανείς σοκολάτα, τη νιώθει να λιώνει αμέσως στο στόμα.

Το Βούτυρο Κακάο μπορείτε να το αναμείξετε με έλαιο καρύδας ή αμυγδαλέλαιο.

*Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας μετά το μπάνιο ή όποτε το έχετε ανάγκη!

  • Το Βούτυρο Κακάο είναι "στέρεο" και σκληρό σε θερμοκρασία δωματίου.

  • Για να το ρευστοποιήσετε χρησιμοποιήστε μπεν μαρί ή να τοποθετήστε για λίγα λεπτά την συσκευασία σε ζεστό νερό που ήδη έχετε βράσει.

  • Επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να μαλακώσετε βούτυρο κακάο σε ελάχιστο χρόνο είναι με τον θερμό αέρα απο το σεσουάρ που χρησιμοποιείτε για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας.

  •  

 

Βούτυρο κακάο,

Theobroma Cacao (Cocoa Butter).

Τα προϊόντα της ALteya Organics φέρουν την αυστηρή πιστοποίηση USDA Organic & Ceres GmbH. Εκπληρώνουν όλα τα αυστηρά κριτήρια ελέγχου συγκομιδής των συστατικών και παραγωγής των τελικών προϊόντων. Οι παρτίδες παραγωγής συνοδεύονται πάντα με ένα Πιστοποιητικό Ανάλυσης και Ποιότητας για το αντίστοιχο έτος συγκομιδής τους. Η Alteya Organics ανήκει επίσης στους οργανισμούς Organic Trade Association και  IFEAT.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την καρδιά της βουλγαρικής Rose Valley. Αφοσιώθηκε στην απόσταξη του σπανιότερου ελαίου στον κόσμο, το βουλγαρικό Rosa Damascena! Το Rose Damascena της Βουλγαρίας θεωρείται ένα από τα καλύτερα έλαια παγκοσμίως με εξαιρετική καθαρότητα ποιότητας και μαγικές ιδιότητες.

Η Alteya Organics είναι μοναδική στον κλάδο των οργανικών καλλυντικών με στοιχεία που την κάνουν να διαφέρει. 

Παράγει και προμηθεύει την παγκόσμια λιανική και χονδρική αγορά  με πιστοποιημένη ποιότητα και 100% καθαρότητα αιθέριων ελαίων τριανταφύλλου , λεβάντας και ευεργετικών εκχυλισμάτων από επιλεγμένα ευεργετικά λουλούδια.