• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Ξέρετε το μυστικό για Αψεγάδιαστη Επιδερμίδα ?

Ξέρετε το μυστικό για Αψεγάδιαστη Επιδερμίδα ?
Το dry brushing ή αλλιώς στεγνό βούρτσισμα μοιάζει να είναι μια νέα τάση, αλλά στην πραγματικότητα έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα!
Αν αναζητάτε έναν εύκολο, οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο που θα σας αναζωογονήσει και θα απαλλάξει το σώμα σας από τις τοξίνες, η λύση βρίσκετε στα χέρια σας!
Βουρτσίσετε το σώμα σας πριν το πρωινό ντους!
Το dry-brushing, το βούρτσισμα δηλαδή σε στεγνό δέρμα είναι ένας πολύ γρήγορος και απλός τρόπος να φροντίσουμε σε βάθος την επιδερμίδα μας!
Βουρτσίζουμε την επιφάνεια του δέρματος σε αργό ρυθμό, συνήθως πριν το ντους, για 3 έως 5 λεπτά. 
 
Χρησιμοποιήστε μια φυσική βούρτσα με αποσπώμενη λαβή, η οποία θα σας βοηθήσει να φτάσετε με τη μακριά λαβή την πλάτη σας και με τη μικρή αποσπώμενη βούρτσα μικρότερες περιοχές όπως τους γλουτούς ή τα πόδια!
  • Απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους , με αποτέλεσμα να εισχωρούν καλύτερα τα ενεργά συστατικά των προϊόντων φροντίδας.
 
 
ΟΦΕΛΗ
Φυσική απολέπιση: Το στεγνό βούρτσισμα βοηθάει στην επιτάχυνση της απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων, αναζωογονώντας την όψη του δέρματος μας.
⦁ Ώθηση ενέργειας: Ως αποτέλεσμα της αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος, το στεγνό βούρτσισμα μας γεμίζει ενέργεια, λόγος για τον οποίο συνίσταται να το κάνουμε το πρωί.
⦁ Ενίσχυση της απορρόφησης θρεπτικών ουσιών από το δέρμα: Τα νεκρά κύτταρα, η ρύπανση από το περιβάλλον, οι τρίχες και ο ιδρώτας μπλοκάρουν τους πόρους του δέρματός μας. Το στεγνό βούρτσισμα βοηθάει στο άνοιγμα των πόρων και, κατά συνέπεια, στην απορρόφηση θρεπτικών ουσιών, χαρίζοντάς μας ευεξία.
Ανακούφιση από το άγχος: Η μηχανική διαδικασία του στεγνού βουρτσίσματος με αργό ρυθμό μας χαλαρώνει και επιφέρει οφέλη παρόμοια με αυτά του διαλογισμού.
 
 
 
ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ
Ξεκινήστε από τα πόδια και με αργές, κυκλικές κινήσεις βουρτσίστε το σώμα σας, ανεβαίνοντας προς τον κορμό. Η καλύτερη στιγμή να το δοκιμάσετε είναι πριν από το ντους σας, ούτως ώστε, μόλις τελειώσετε, να ξεπλύνετε τυχόν νεκρά κύτταρα και νιφάδες δέρματος. Καθαρίζετε τη βούρτσα σας τακτικά και ποτέ μην βουρτσίζετε ερεθισμένο δέρμα.
 
TIP
Μην ξεχνάτε ότι η συνέπεια είναι το κλειδί για να νιώσετε πραγματικά τα ευεργετικά αποτελέσματα της απλής αυτής «θεραπείας».
Αφιερώστε 3-5 λεπτά στην περιποίηση του σώματός σας 2-3 φορές την εβδομάδα και αναζωογονηθείτε. Μετά το ντους, ενυδατώστε ολόκληρο το σώμα σας με ένα φυσικό έλαιο σώματος ή ένα πλούσιο body butter. 
 
 
 
 
SHARE ON