• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Κάνναβη , Ένα Πολύτιμο Έλαιο Ομορφιάς!

Κάνναβη , Ένα Πολύτιμο Έλαιο Ομορφιάς!
Εφαρμόστε Προϊόντα με Έλαιο Κάνναβης στο Πρόσωπο για να Αναδείξετε τη Λάμψη και τη Νεανικότητά του!

 

Ένα θαυματουργό φυτό, που ήρθε για να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που βλέπουμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας! 

Αποτελεί ίσως ένα από τα πιο παρεξηγημένα φυτά που έχει ποτέ παράξει η φύση. Η κάνναβη συνδέθηκε μέσα στα χρόνια με την ψυχοτρόπο και ναρκωτική της ιδιότητα, η οποία για πολλές δεκαετίες επισκίασε τις άλλες ενδιαφέρουσες δράσεις της στον τομέα της Iατρικής και της Kοσμετολογίας.
Πλέον, έπειτα από χρόνια ερευνών και αδιάσειστων κλινικών αποτελεσμάτων, η κάνναβη και τα διάφορα παράγωγά της, όπως το κανναβέλαιο, αποτελούν πλέον ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά, με ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον για την ισχυρή ευεργετική τους δράση στο ανθρώπινο σώμα, αποδεικνύοντας σωστούς όσους δικαίως επέμεναν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο πολύτιμα φυσικά δώρα υγείας και ομορφιάς.

 

Τι είναι η κάνναβη;
H κάνναβη είναι γένος των φυτών Cannabis της τάξης των Κνιδωδών, στο οποίο ταξινομούνται συνήθως τρία διακριτά είδη φυτών: Κάνναβη η ήμερη (Cannabis sativa), Ινδική κάνναβη (Cannabis indica) και Cannabis ruderalis. Αυτά τα είδη είναι ενδογενή στην Κεντρική Ασία, αλλά και την Ινδική υποήπειρο.
Η ναρκωτική διάσταση της κάνναβης αφορά την Δ9-τετραϋδροκανναβινόλη, γνωστή ως THC, ένα από τα 483 χημικά που είναι γνωστό ότι υπάρχουν στο φυτό της κάνναβης. Οι δραστικές ουσίες της κάνναβης, όμως, δεν περιορίζονται μόνο στο γνωστό σε όλους μας ναρκωτικό, καθώς η βιομηχανική κάνναβη που χρησιμοποιείται στην Ιατρική και την Κοσμετολογία δεν περιέχει επαρκείς ποσότητες THC, ώστε να προκαλέσει την ψυχοτρόπο δράση της ναρκωτικής ουσίας. Αντίθετα, χρησιμοποιεί όλες τις ευεργετικές ουσίες του φυτού, οι οποίες αποτελούν πια τη βάση για ολόκληρες σειρές καλλυντικών και σκευασμάτων που συστήνονται από ιατρούς, φαρμακοποιούς και αισθητικούς ανά τον κόσμο με τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Το πολύτιμο Κανναβέλαιο
Στο κομμάτι της ομορφιάς, πιο συχνά συναντάμε το έλαιο κάνναβης, ή αλλιώς κανναβέλαιο, το οποίο προέρχεται από τους σπόρους του φυτού. Χρησιμοποιείται στην Κοσμετολογία λόγω της περιεκτικότητάς του σε αμινοξέα και θρεπτικά συστατικά, ενώ περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3, Β6, C, D που θεωρούνται πολύτιμες για την περιποίηση της επιδερμίδας. Έχει ισχυρές αντιγηραντικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, και το βρίσκουμε πλέον σε πληθώρα από προϊόντα φροντίδας προσώπου και σώματος.
Παράλληλα, το κανναβέλαιο περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως ασβέστιο, θείο, κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και φώσφορο, που συμβάλλουν στην ενυδατική περιποίηση της επιδερμίδας και στη διατήρηση της νεότητας. Τέλος, το έλαιο κάνναβης έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα πλούσιο σε πολυακόρεστα Ωμέγα λιπαρά οξέα (Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6) που φροντίζουν σε βάθος την επιδερμίδα και είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για επιδερμίδες που εμφανίζουν ευαισθησία ή ταλαιπωρούνται από ατοπική δερματίτιδα.

https://www.organicbrands.gr/el/products&btitle=bio-vegane&bid=149&fid68=109

 

Γιατί συστήνεται η χρήση του κανναβέλαιο στην καθημερινή μας περιποίηση? 
Το έλαιο κάνναβης, λόγω της ισχυρής ενυδατικής και αντιγηραντικής του δράσης, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την επιδερμίδα του προσώπου, γι’ αυτό και μια κρέμα προσώπου, με βασικό συστατικό το κανναβέλαιο, θα προσφέρει άμεση ενδυνάμωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Τέτοιο προϊόν είναι και η Bio Vegane - 24ωρη Ενυδατική Κρέμα Προσώπου με Κάνναβη / Organic Hemp 24H Moisturiserμια κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης που προλαμβάνει και μειώνει τις πρώτες ρυτίδες, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Φυσικά, όταν η δράση της κρέμας συνδυάζεται με τη δύναμη ενός ορού, τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα, ειδικά αν στη σύνθεση περιέχεται έλαιο κάνναβης.

Ένα serum, όπως το Bio Vegane Βιολογικό Σέρουμ Προσώπου με Κάνναβη / Organic Hemp Oil Serum, θα προετοιμάσει την επιδερμίδα για τη μετέπειτα χρήση της κρέμας, θρέφοντας και αναζωογονώντας την. Ο συγκεκριμένος εντατικός ορός, όπως και η κρέμα, απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους τύπους δέρματος, όπως άλλωστε και το ίδιο το βασικό συστατικό τους, το έλαιο κάνναβης.

https://www.organicbrands.gr/el/products&btitle=bio-vegane&bid=149&fid68=109https://www.organicbrands.gr/el/products&btitle=bio-vegane&bid=149&fid68=109

Τα Bio Vegane SkinFood Προϊόντα Περιποίησης με Έλαιο Σπόρων Κάνναβης είναι: 

-    Πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα

-    Δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας

-     Προστατεύουν το δέρμα από το στρες

-     Προστατεύουν από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες

 

Αξίζει να τα δοκιμάσετε και να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας! 

Δείτε τα με ένα κλικ στο www.organicbrands.gr 

 

 

SHARE ON