• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Ανακαλύψτε τις Βραβευμένες Βιολογικές Βαφές Μαλλιών Vegan Silver Award!

Ανακαλύψτε τις Βραβευμένες Βιολογικές Βαφές Μαλλιών  Vegan Silver Award!
CULTIVATOR .... οι ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΧΕΝΝΑ με το Βραβείο: Vegan product of the Year / Best Vegan Haircare Product 2020

Οι βιολογικές βαφές μαλλιών CULTIVATOR NATURAL PRODUCTS είναι μείγματα 100% βιολογικών και φυσικών βοτάνων.

 

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ 2020

Beauty and Personal Care Vegan product of the Year 2020
Best Vegan Haircare product 2020

Χρησιμοποιούνται οργανικά και φυσικά βότανα με φυσικές χρωστικές όπως Henna, Indigo, Cassia, Aloe, Amla, Rubia, Hibiscus κλπ.

Δεν υπάρχει καμία παρενέργεια και είναι ένας υπέροχος τρόπος να βάψετε τα μαλλιά σας και να διατηρήσετε την υγεία της τρίχας!

Οι βαφές Cultivator είναι 100% απαλλαγμένες από χημικά συστατικά ή χρωστικές που προκαλούν ερεθισμό και  ανεπανόρθωτη βλάβη στα μαλλιά.

  • Το Χαμομήλι λειτουργεί ως αντιερεθιστικός παράγοντας.
  • Η χρήση της Henna και της Αλόης διατηρεί την ενυδάτωση στα μαλλιά και βελτιώνουν την υφή του μείγματος της βαφής.
  • Η Αλόη βέρα, το Amla και η Moringa κάνουν τα μαλλιά μαλακά, τα θρέφουν και τα ενδυναμώνουν.
  • Το Sidr δουλεύει ως ένα φυσικό συστατικό που χαρίζει όγκο και ζωντάνια .

Δεν περιέχουν συνθετικά πρόσθετα ή βελτιωτικά, αμμωνία ως παράγοντα αλκαλοποίησης, υπεροξείδιο του υδρογόνου ως οξειδωτικό παράγοντα για να απαλύνει το χρώμα, Θειογλυκολικό οξύ ως μαλακτικό που βλάπτει τις ρίζες, την υφή και τη δύναμη των μαλλιών.

Οι τρίχες είναι υδρόφιλες. Λαμβάνοντας υπόψη τη φύση των μαλλιών η Cultivator Natural Products Pvt. Ltd. έχει αναπτύξει υδατοδιαλυτές βαφές μαλλιών βασισμένες 100% στα βοτάνα. Έτσι, προσκολλώνται εύκολα στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά και διαπερνούν το τριχωτό έτσι ώστε να χρωματίσουν εύκολα την τρίχα δημιουργώντας μία φυσική οξείδωση.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 


Η χρωματική απόδοση των φυτικών βαφών εξαρτάται πάντα και από το φυσικό χρώμα των μαλλιών.  

Καθώς οι χρωστικές ουσίες αφήνουν ένα στρώμα γύρω από την τρίχα, το φυσικό χρώμα των μαλλιών παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα του χρώματος.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

  • Προσθέστε ζεστό νερό σε αναλογία 1:3 (1 μέρος βαφής με 3 μέρη νερό).
  • Προσαρμόστε την ποσότητα του νερού όσο χρειάζεται έτσι ώστε να δημιουργήστε μία κρέμα σαν γιαούρτι (ούτε πολύ παχιά αλλά ούτε και πολύ ρευστή).

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

  • Πριν την εφαρμογή είναι σημαντικό να λούσετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν χωρίς σιλικόνη και να μη βάλετε καθόλου μαλακτικό ή άλλη λιπαρή ουσία για να είναι απόλυτα καθαρά.
  • Έπειτα στεγνώστε τα με το σεσουάρ μαλλιών. Αυτό θα βοηθήσει να ανοίξουν τα λέπια του τριχωτού της κεφαλής και να αποκτήσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
  • Εφαρμόστε την φυσική βαφή στα μαλλιά, αμέσως μετά την μίξη, ξεκινώντας από τις ρίζες και απλώνοντας προς τις άκρες των μαλλιών. Τα γκρίζα μαλλιά μπορεί να χρειαστούν περισσότερη ποσότητα.
  • Αφού εφαρμόσετε ομοιόμορφα την φυσική βαφή τυλίξτε με σελοφάν το κεφάλι σας.
  • Αφήστε την φυσική βαφή στα μαλλιά σας για τουλάχιστον 90 λεπτά.
  • Εάν επιθυμείτε πιο έντονο και σκούρο αποτέλεσμα αυξήστε τον χρόνο παραμονής.
    Μπορείτε άφοβα να αφήσετε την φυσική βαφή στα μαλλιά σας ακόμα και για 3 ώρες!
    Για να εντείνετε το αποτέλεσμα μπορείτε να θερμαίνεται τα μαλλιά σας με ένα σεσουάρ μαλλιών.
  • Τέλος, ξεβγάλτε την φυσική βαφή από τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας άφθονο νερό.
  • Μπορείτε να τα λούσετε ως συνήθως με το σαμπουάν και τη μαλακτική σας.

TIPS!

  • Ο χρόνος εφαρμογής είναι τουλάχιστον 60 λεπτά λόγω της ήπιας, αγνής και φυσικής σύστασης των οργανικών βαφών
  • Για πιο έντονο αποτέλεσμα, αφήστε την βαφή στα μαλλιά σας για περισσότερο χρόνο και διατηρώντας τα ζεστά.
  • Εάν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τις φυσικές βαφές, μπορεί να μην έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα – ιδιαίτερα εάν τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα από χημικές βαφές και προϊόντα μαλλιών.  Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε την εφαρμογή παραπάνω από μία φορά για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι εφαρμογές θα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον 24 ώρες.
  • Το χρώμα μπορεί να συνεχίσει να γίνεται εντονότερο ακόμα και μετά την εφαρμογή της φυσικής βαφής.  Η φυσικές αυτές βαφές συνεχίζουν να οξειδώνονται χαρίζοντας εντονότερο και πιο πλούσιο αποτέλεσμα τις πρώτες μέρες μετά την εφαρμογή τους.
    Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο ανάλογα με τον τύπο και το χρώμα των μαλλιών.

 

 

Σημαντικές Πληροφορίες για την Σωστή Χρήση των Φυτικών Βαφών Μαλλιών!

Για καλύτερα αποτελέσματα διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω πληροφορίες πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις φυτικές βαφές μαλλιών.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες όσο αφορά την σωστή χρήση των φυτικών βαφών μαλλιών καθώς η 100% αγνή και φυσική τους σύσταση απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για τέλειο αποτέλεσμα.


Αυτή είναι η μαγεία της Φύσης και όσοι ξέρουν από φυσικά προϊόντα το γνωρίζουν!

  1. Οι φυτικές βαφές είναι απόλυτα ασφαλείς για τον οργανισμό, δεν έχουν παρενέργειες  και δεν προκαλούν αλλεργίες.  Είναι ιδανικές για όσους φροντίζουν για την υγεία τους ή είναι αλλεργικοί στα χημικά συστατικά.
  2. Το χρώμα διατηρείται από 1 έως 3 εβδομάδες ανάλογα με την ποιότητα και την υγεία των μαλλιών.
  3. Εάν τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα από την χρήση προϊόντων styling και χημικών βαφών, μπορεί να μην επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με την πρώτη χρήση της φυτικής βαφής. 
  4. Βέλτιστα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μετά από 2-3 χρήσης της φυτικής βαφής με ένα 24ωρο χρονικό περιθώριο ανάμεσα στις εφαρμογές.  Η φυτική βαφή θα φροντίσει και θα επανορθώσει τα μαλλιά σας και έτσι στη συνέχεια, θα καταφέρετε τέλειο αποτέλεσμα με μία μόνο εφαρμογή!
  5. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να παρατηρήσετε ενώ το χρώμα έχει καλύψει πλήρως όλο το μήκος των μαλλιών, ένα μικρό κομμάτι κοντά στις ρίζες μπορεί να μην έχει καλυφθεί.  Αυτό μπορεί να συμβεί εάν υπάρχει λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής.  Η λιπαρότητα περνάει στην τρίχα –κοντά στις ρίζες των μαλλιών– και δεν επιτρέπει στο χρώμα να καλύψει το συγκεκριμένο σημείο.
  6. Μπορεί να μην δείτε κάποια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών αμέσως μετά το λούσιμο. Μην πανικοβάλλεστε καθώς το χρώμα θα αρχίσει να φαίνεται μετά από λίγο ενώ θα γίνεται όλο και πιο έντονο σταδιακά.
  7. Οι φυτικές βαφές δεν προκαλούν καμία παρενέργεια ή αλλεργία. Ωστόσο, συνιστάται να κάνετε ένα δοκιμαστικό τεστ πριν από την εφαρμογή καθώς κάποιοι μπορεί να είναι ευαίσθητοι ή αλλεργικοί σε κάποια από τα βότανα που περιέχονται στις φυτικές βαφές (λουλούδια, γύρη, αρώματα).
  8. Εάν χρησιμοποιείτε την μαύρη φυτική βαφή, μπορεί να νιώσετε ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα που οφείλεται στο βότανο indigo που περιέχει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, εκτός αν είστε αλλεργικοί στο ινδικό αυτό βότανο.
  9. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχετε θετικά αποτελέσματα.  Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί τα μαλλιά σας να αποκτήσουν μια βιολετί-μωβ απόχρωση εάν χρησιμοποιήσετε το μαύρο χρώμα ή μια πορτοκαλί εάν χρησιμοποιήσετε το καστανό ή ανοιχτό καστανό. Η απόχρωση αυτή οφείλεται στην αλλαγή του καιρού και συνήθως φεύγει λίγες ώρες μετά. Αν εξακολουθήσουν να υπάρχουν όμως ακόμα και μετά από 24 ώρες τότε:
    1. Εάν τα μαλλιά σας έχουν αποκτήσει ένα μωβ τόνο, δημιουργήστε μία πάστα προσθέτοντας νερό σε απλή χέννα ή στην φυτική βαφή καστανού χρώματος, καλύψτε τα μαλλιά σας, αφήστε τη για 1 ώρα και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Ο μωβ τόνος θα χαθεί και τα μαλλιά σας θα γίνουν μαύρα.
    2. Εάν τα μαλλιά σας έχουν αποκτήσει ένα πορτοκαλί τόνο στο μαλλί του, τότε εφαρμόστε την μαύρη βαφή για 1 ώρα και ξεπλύνετε. Ο πορτοκαλί τόνος θα χαθεί και τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν το καστανό χρώμα που θέλατε.
  10. Το οξυζενέ καταστρέφει τα μαλλιά. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει οξυζενέ για να ξανοίξετε τα μαλλιά σας, τότε μπορεί να αποκτήσετε μια πρασινωπή απόχρωση. Για το λόγο αυτό ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε περισσότερες από 1 φορές την εφαρμογή για να επανορθώσετε τα κατεστραμμένα μαλλιά σας και να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην χρησιμοποιείτε οξυζενέ στα μαλλιά σας.
  11. Κάποιες φορές τα μαλλιά σας μπορεί να έχουν ένα πρασινωπό τόνο αμέσως μετά το λούσιμο.  Μην ανησυχείτε καθώς αυτό είναι πάντα προσωρινό και φεύγει στα επόμενα λεπτά. Αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται στη χλωρίωση του νερού ή στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών.  Εμείς σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε πάντα φιλτραρισμένο νερό για να δημιουργήσετε την βαφή σας.

 

 

CULTIVATOR σημαίνει καλλιεργητής!

Ανακαλύψτε όλες τις αποχρώσεις Cultivator στο WWW.ORGANICBRANDS.GR

 

SHARE ON