• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Μία σειρά προϊόντων γεμάτη από φυσικά ισχυρά συστατικά!

Μία σειρά προϊόντων γεμάτη από φυσικά ισχυρά συστατικά!
Η Sukin Organics, Purely Ageless ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα βοηθώντας την να δείχνει νεότερη μετά από μόλις 14 ημέρες!

Μία σειρά προϊόντων γεμάτη από φυσικά ισχυρά συστατικά όπως Ribose, Αμυγδαλέλαιο, Cranberry, Λευκό Ιβίσκο & Baobab, Βούτυρο κακάο και Ακακία!

Optimized-PSX_20180220_104933

Συνδυάζει όλες τις  τελευταίες έρευνες και τις συνέργειες των συστατικών για να προσφέρει τα μέγιστα και να σας χαρίσει μία 100% φυσική λύση αντιγήρανσης!

Ας δούμε αναλυτικά ένα ένα τα προϊόντα της σειράς!

Αντιγηραντική Αναζωογόνητική Κρέμα Ματιών / Purely Ageless Reviving Eye Cream

sukin-purely-ageless1

Η αναζωογονητική κρέμα ματιών σας προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και εξομάλυνση στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.Ο πράσινος καφές βοηθάει στην μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων, ενώ το Βιταμινούχο Πλούσιο Ηλιέλαιο μειώνει την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και το λάδι αγριοτριανταφυλλιάς μειώνει τα πρώτα σημάδια σημάδια γήρανσης κατά 78% σε 14 ημέρες.

Αντιγηραντική, Αναπλαστική Κρέμα Νυκτός / Purely Ageless Restorative Night Cream

sukin-purely-ageless2

Η αντιγηραντική κρέμα νυχτός αναζωογονεί και τονώνει το δέρμα κατα την διάρκεια του ύπνου με ένα μείγμα από Pure Ribose, Macadamia Oil και βούτυρο κακάο, με ορατό αποτέλεσμα στο δέρμα μετά από μόλις 14 ημέρες. Με την προσθήκη του White Hibiscus και του Baobab, αυτή η πλούσια κρέμα βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης.

Αντιγηραντική Αναζωογονητική Kρέμα Hμέρας / Purely Ageless Rejuvenating Day Cream

sukin-purely-ageless3

Αναζωογονητική κρέμα ημέρας με το λευκό Ιβίσκο για φυσικό, γεμάτο και ενυδατωμένο δέρμα, η καθαρή Ριβόζη λειτουργεί για να μειώσει αισθητά την εμφάνιση των ρυτίδων. Το Βούτυρο Κακάο, το Goji Berry και η Βιταμίνη Ε μαλακώνουν και καταπραΰνουν το ξηρό δέρμα, αφήνοντας το ομαλότερο και πιο ελαστικό μετά από μόλις 14 ημέρες.

Αντιγηραντικό Ελιξίριο Προσώπου βαθιάς ενυδάτωσης / Purely Ageless Hydration Elixir

sukin-purely-ageless4

Ένα φυσικό ελιξίριο, πλούσιο σε κραμβέλαιο και βιταμίνες Α & Ε  που θα δώσει άμεση ενυδάτωση στο κουρασμένο δέρμα και θα μειώσει ορατά την επιφάνεια των ρυτίδων.

Αντιγηραντικό Συσφικτικό Serum Προσώπου & Λαιμού / Purely Ageless Intensive Firming Serum

sukin-purely-ageless5

Το νέο ελαφρύ αντιγηραντικό Σερουμ purely ageless της Sukin είναι πλούσιο σε φυσικά ενεργά συστατικά! Η ριβόζη, η κόμμι ακακίας και το λάδι αγριοτριανταφυλλιάς θα βελτιώσουν την ελαστικότητα του δέρματος και θα μειώσουν τα σημάδια της γήρανσης μετά από 14 ημέρες.
Το Βούτυρο Κακάο κλειδώνει την υγρασία και προστατεύει την επιδερμίδας από τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Ανακαλύψτε όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς με ένα κλικ στο WWW.ORGANICBRANDS.GR

SHARE ON