• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Η καθημερινή φροντίδα προσώπου που κάθε άντρας θέλει να ακολουθήσει!

Η καθημερινή φροντίδα προσώπου που κάθε άντρας θέλει να ακολουθήσει!
Ποιός είπε πως η φροντίδα του δέρματος είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση?

    Η περιποίηση του δέρματος είναι κάτι πολύ σημαντικό όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά.

Πολλοί θεωρούν πως η φροντίδα του προσώπου είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, αλλά είναι λάθος.

Η περιποίηση του προσώπου, του σώματος ή ακόμα και των μαλλιών δεν έχει να κάνει μόνο με το θέμα της εμφάνισης, αλλά και με την υγεία.

Το πρόσωπο είναι όπως κάθε άλλο μέρος του σώματός σας και χρειάζεται καθημερινά προληπτικά μέτρα για να διατηρηθεί υγιές.

 

Παρακάτω σας αναφέρουμε κάποια απλά βήματα για την καθημερινή ρουτίνα ενυδάτωσης του προσώπου σας η οποία θα σας ωφελήσει κρατώντας το δέρμα καθαρό και φωτεινό.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

  • Κανονικό: Το δέρμα σας δεν λαδώνει κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και δεν ερεθίζει ή στεγνώνει εύκολα. Η ακμή είναι σπάνια πρόβλημα για εσάς.
  • Λιπαρό δέρμα: Το δέρμα σας είναι λιπαρό και δημιουργείται μια φυσική λάμψη σε αυτό. Συχνά το λιπαρό δέρμα δημιουργεί ακμή.
  • Ξηρό / ευαίσθητο δέρμα: Το δέρμα σας μπορεί εύκολα να ερεθιστεί παντού και συχνά αισθάνεται σφιχτό ή ξηρό.
  • Συνδυασμός: Φανταστείτε ότι το πρόσωπό σας έχει "Τ" πάνω του. Η οριζόντια ράβδος περνάει από το μέτωπό σας - η κάθετη μπάρα φτάνει μέχρι την άκρη της μύτης σας. Αυτό ονομάζεται ζώνη Τ. Οι τύποι που έχουν συνδυασμένο δέρμα έχουν μια ελαιώδη ζώνη Τ αλλά ξηρό / ευαίσθητο δέρμα στο υπόλοιπο πρόσωπο (κυρίως στα μάγουλα).
  •  Γήρανση του δέρματος: Το δέρμα σας φαίνεται ξεθωριασμένο, είναι τσαλακωμένο και έχει κηλίδες ηλικίας.

Μόλις μάθετε τον τύπο του δέρματός σας, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα φροντίδας δέρματος ανδρών που ταιριάζουν με τον τύπο του δέρματός σας ακολουθώντας τη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος που περιγράφεται λεπτομερώς παρακάτω.

 

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Πότε: πρωί & βράδυ

Κάθε πρωί, πλύνετε το πρόσωπό σας με κάποιο καθαριστικό για άντρες που παρασκευάζεται για τον τύπο του δέρματος σας. Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα ανζωγονείται αφαιρώντας τη θαμπάδα.

Καθώς πλένετε το πρόσωπό σας, τρίψτε το απαλά σε κύκλους. Μην τρίβετε δυνατά γιατί το δέρμα του προσώπου είναι πολύ ευαίσθητο.

Όταν τελειώσετε, ξεπλύνετε με δροσερό νερό για να κλείσετε τους πόρους και μετά στεγνώστε.

 

 

Σας προτείνουμε .....

 

 Sukin - Καθαριστικό Προσώπου για Αντρες / Facial Cleanser For Men

 

 

SCRUB
Πότε: Πρωί

Η απολέπιση του προσώπου σας πρέπει να γίνεται 1 - 3 φορές την εβδομάδα μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Οι άνδρες με λιπαρό δέρμα πρέπει να κάνουν απολέπιση πιο συχνά, ενώ οι άνδρες με ευαίσθητο / ξηρό δέρμα πρέπει να το κάνουν λιγότερο συχνά.

Η απολέπιση αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αυτό βοηθά τα νέα, πιο υγιή κύτταρα του δέρματος να αποκαλυφθούν, βελτιώνοντας την επιδερμίδα σας.

Πριν ξυρίσετε, τρίψτε την περιοχή του ξυρίσματος. Καλό είναι να προετοιμάζετε το δέρμα σας πριν ξυριστείτε.


Πως:

Βρέξτε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό και χρησιμοποιήστε ένα μικρό κομμάτι scrub και τρίψτε απαλά σε κύκλους γύρω από ολόκληρο το πρόσωπό σας (ή περιοχή ξυρίσματος).

Επικεντρωθείτε σε περιοχές όπως, η μύτη, το μέτωπο και ο λαιμός. Όταν τελειώσετε, ξεπλύνετε με δροσερό νερό και στεγνώστε.

 

Σας προτείνουμε ....

Sukin - Scrub Προσώπου Για Άντρες / MEN'S FACIAL SCRUB

 

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Πότε: πρωί & νύχτα

Η ενυδάτωση του προσώπου δεν είναι τίποτα περισσότερο από την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας προσώπου για το δέρμα σας.

Η ενυδάτωση προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων: Κάνει το δέρμα πιο σταθερό, αποτρέπει την απώλεια νερού και έχει αντιγηραντική δράση.

Επίσης παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα του δέρματος, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να φαίνονται γεμάτα, χαρίζοντας ένα νεανικό, υγιές πρόσωπο.

Πως:

Αφού κάνετε το scrub στο πρόσωπό σας και στεγνώστε καλά και εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα για όλο το πρόσωπό σας. Προσέξτε ιδιαίτερα να ενυδατώνετε γύρω από το μέτωπο και τα μάτια.

Χρειάζεστε μόνο λίγο απο το προϊόν και δεν χρειάζεται να το τρίψετε δυνατά.

 

Σας προτείνουμε....

Sukin - Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Για Άντρες / Facial Moisturiser For Men

 

 

 

Για να βρείτε τα προιόντα της Sukin πατήστε ΕΔΩ!!

 

WWW.ORGANICBRANDS.GR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SHARE ON