• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Η τέχνη του Eyeliner σε 5 απλά βήματα!

Η τέχνη του Eyeliner σε 5 απλά βήματα!
Μάθετε πως να Εφαρμόζετε τέλεια το eyeliner στα μάτια σας και πως να το Διατηρήσετε!

Πόσες ώρες έχουμε περάσει μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας μανιωδώς να κάνουμε αυτή την πολυπόθητη λεπτή γραμμή στα μάτια μας κάνοντας μας να αργούμε σε κάθε ραντεβού;

Πλέον έχουμε την λύση στο πρόβλημα σε 5 απλά βήματα.

 ΒΗΜΑ 1ο: Προετοιμάστε τα μάτια σας

Αυτό είναι ένα βήμα που παραβλέπεται εντελώς, αλλά στην πραγματικότητα είναι το πιο σημαντικό. Αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο και μια κρέμα ματιών γύρω από τα μάτια. Η κρέμα ματιών βοηθά με τις πρόωρες ρυτίδες και εξισώνει κάθε ερυθρότητα ή αποχρωματισμό κοντά στην περιοχή.

ΒΗΜΑ 2ο: Ξεκινήστε με μια καθαρή βάση

Για να επιτευχθεί μια ομοιόμορφη και καθαρή βάση, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα primer στο βλέφαρο, κάτω από τα μάτια σας, και γύρω από τη γενική περιοχή ματιών όπου θα πάει οποιοδήποτε είδος μακιγιάζ των ματιών. Η κύρια δουλειά του primer είναι να κάνει το δέρμα πιο απαλό ώστε να γίνει ευκολότερο να εφαρμοστεί μακιγιάζ. Αυτό θα σας δώσει ένα άψογο φινίρισμα και θα διατηρήσετε το μακιγιάζ στη θέση του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εφαρμόστε ένα concealer πάνω από το βλέφαρο και κάτω από τα μάτια.

ΒΗΜΑ 3ο: Τραβήξτε τη γραμμή πάνω απο το μάτι

Τώρα έρχεται το κύριο μέρος - το eyeliner. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το βουρτσάκι που το συνοδεύει είτε να αγοράσετε ένα. Ξεκινήστε με μια γραμμή πάνω από τα βλεφαρίδιά σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μικρές γραμμές. Είναι πάντα καλύτερο να το δημιουργήσουμε. Αν το κάνετε πάρα πολύ παχύ, ίσως δημιουργήσετε ένα χάος από αυτό, έτσι κρατήστε μικρές τις γραμμές. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το ένα μάτι, κάνετε το ίδιο με το άλλο. Προσπαθήστε να τη διατηρήσετε όσο το δυνατόν πιο συμμετρική τη γραμμή.

Τώρα έχετε κάνει το βασικό σας eyeliner!

 

ΒΗΜΑ 4ο: Επεκτείνετε τη γραμμή προς τα έξω

Το τέχνασμα για την εύρεση της σωστής γωνίας είναι να ακολουθήσετε τη φυσική γραμμή της κατώτερης γραμμής των βλεφαρίδων. Εάν μια γραμμή εκτείνεται από την κατώτερη γραμμή βλεφαρίδων σας, τότε θα πρέπει να είναι το φτερό σας. Χαρτογραφήστε τη γραμμή και γεμίστε αργά. Πάρτε το χρόνο σας με αυτό όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, γιατί αν δεν το πετύχετε θα πρέπει να ξεκινήσετε πάλι απο την αρχή.

ΒΗΜΑ 5ο: Ολοκληρώστε

Αφού τελειώσετε με επιτυχία τις γραμμές σας, μπορείτε να προχωρήσετε στη γραμμή της κατώτερης βλεφαρίδας (μόνο στο εξώτερο μισό). Εφαρμόστε κάποια μάσκαρα και τελειώσατε!

 

Περισσότερες συμβουλές και tips για να εφαρμόσετε σωστά το Eyeliner

  1.     Ενώ εφαρμόζετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μέρος για να ακουμπήσετε τον αγκώνα σας. Αυτό διευκολύνει την εφαρμογή και σας παρέχει ένα σταθερό χέρι,    το οποίο θα σας δώσει ένα καθαρό και ακριβές αποτέλεσμα. Εάν έχετε ένα τραπέζι, είναι καλύτερο να κάνετε το μακιγιάζ σας σε αυτό.
  2.     Χρησιμοποιήστε ένα καλλυντικό καθρέφτη. Πιστέψτε με, αυτό βοηθά πολύ! Συνήθως, έρχονται διπλής όψεως, όπου η μια πλευρά είναι κανονικός καθρέφτης και η άλλη πλευρά μεγεθύνεται. Ο μεγενθυμένος σας βοηθά να επιτύχετε ένα καθαρότερο αποτέλεσμα, καθώς μπορείτε να έχετε μια πιο προσεκτική ματιά.
  3.     Πάντα να κοιτάζετε προς τα κάτω κατά την εφαρμογή της επένδυσης. Αν κοιτάξετε επάνω μπορεί να σας κάνει να πάρετε το σχήμα λάθος.
  4.     ΜΗΝ τεντώσετε το βλέφαρό σας ενώ δημιουργείτε την γραμμή γιατί δε θα είναι ίσια. Εφαρμόστε σε μικρά κομμάτια χωρίς να μετακινείτε το δέρμα πάρα πολύ.
  5.     Εάν εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε την επέκταση για την άκρη της γραμμής σε ευθεία γραμμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα και να τη δημιουργήσετε κρατώντας την ενάντια στη χαμηλότερη γραμμή των βλεφαρίδων σας, όπου πρέπει να βρίσκεται το τέλος του eyeliner. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και αυτοκόλλητη ταινία για να καταφέρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

 

ΤΟ WWW.ORGANICBRANDS.GR ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ -->

 

Η Mascara & Eye Liner της Couleur Caramel αποτελεί ένα ιδιαίτερα πρακτικό προϊόν που θα δώσει απίστευτη λάμψη στα μάτια σας!

Η ιδιαίτερη 2 σε 1 συσκευασία του το καθιστά ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας στην τσάντα σας.

Μάσκαρα: Εμπλουτισμένη με οργανικό ανθόνερο τριαντάφυλλου, χυμό αλόης και έλαιο βερίκοκου & αργκάν, μαλακώνει, δυναμώνει και προστατεύει τις βλεφαρίδες.
Eyeliner: Εμπλουτισμένο με οργανικό ανθόνερο τριαντάφυλλου και χυμό αλόης, είναι ιδιαίτερα απαλό με τα μάτια σας.

 

 

Δώστε ένταση στο βλέμμα σας τονίζοντας την γραμμή των βλεφαρίδων.
Μία φόρμουλα απαλή για τα μάτια, με εύκολη χρήση και ακρίβεια στην εφαρμογή.

Δείτε ΒιολογΔείτε Βιολογικά Μολύβια Ματιών & Eyeliners με ένα κλικ -->ΕΔΩ!!!

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ -->ΕΔΩ!

WWW.ORGANICBRANDS.GR

SHARE ON