• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

CONCEALERS: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

CONCEALERS: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μάθετε πως να χρησιμοποιείτε κάθε χρώμα ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ξυπνάμε και βλέπουμε αυτά τα κόκκινα ή μαύρα στίγματα στο πρόσωπό μας.

Σε κάποιους συμβαίνει σπάνια και σε κάποιους πιο συχνά.

Και εκεί είναι που έρχεται η λύση στο πρόβλημά μας και νιώθουμε χαρούμενοι που άλλο ένα πρόβλημα της καθημερινότητας μας έχει πάρει τέλος.

 

Με τη χρήση των concealer μπορούμε πλέον να καλύπτουμε όλες τις ατέλειες του προσώπου μας.

Απο κοκκινίλες, μαύρα στίγματα, μαύρους κύκλους κλπ.

Πλέον τα concealer δεν είναι απλά σε nude αποχρώσεις, αλλά σε πολλά χρώματα. Ακούγεται περίεργο; Είναι αλήθεια! Πλέον μπορούμε να βρούμε concealer σε αποχρώσεις όπως, πράσινο, κίτρινο, ρόζ, άσπρο, μωβ. Κάθε χρώμα καλύπτει συγκεκριμένα σημεία ανάλογα με την ανάγκη.

 

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ CONCEALER : Ο ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Πλέον η εφαρμογή των concealer μπορεί  να θεωρηθεί τέχνη!!

Θυμηθείτε τον κύκλο χρωμάτων που μαθαίναμε στο δημοτικό. Τα χρώματα που βρίσκονται απέναντι ακυρώνουν το ένα το άλλο.

Για παράδειγμα το κόκκινο είναι απέναντι από το πράσινο. Έτσι λοιπόν το πράσινο χρώμα εξουδετερώνει το κόκκινο.Γι' αυτό το πράσινο concealer χρησιμοποιείται κυρίως για να καλύψει τις τυχόν κοκκινίλες ή τα σπυράκια.

Τώρα που καταλαβαίνουμε περισσότερο την τέχνη των χρωμάων μπορούμε να προχωρήσουμε στις χρήσεις τις οποίες κάθε concealer ταιρίζει καλύτερα.

 

ΠΡΑΣΙΝΑ CONCEALERS:

Όπως μόλις αναφέραμε, το πράσινο χρώμα εξουδετερώνει το κόκκινο χρώμα, γι 'αυτό τα πράσινα concealers είναι υπέροχα για να απαλλαγείτε από κάθε ερυθρότητα στο πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε ένα πράσινο βασισμένο spot concealer για να αφαιρέσετε την ερυθρότητα από οποιαδήποτε σημάδια ακμής. Εάν έχετε εκτεταμένη ερυθρότητα, τότε θα είναι το καλύτερο για να την μειώσει σημαντικά και να δώσει μια ομοιόμορφη βάση.

 

 

ΚΙΤΡΙΝΑ CONCEALERS:

Τα κίτρινα concealers είναι τέλεια για να κρύβουν μωβ ή μπλε μώλωπες και φλέβες που βρίσκονται συνήθως κάτω από τους κύκλους των ματιών. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη αφού το κίτρινο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το μωβ στον κύκλο του χρώματος. Τα κίτρινα concealers συνήθως δίνουν μια φωτεινή βάση. Ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας, μπορεί επίσης να είναι τέλειο ως βάση σκιάς ματιών.

 

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ CONCEALERS:

Άμε έχετε φωτεινούς τόνους δέρματος, θα θέλατε να μείνετε μακριά από πορτοκαλί concealers ως επί το πλείστον. Η εξαίρεση?

Αν θέλετε να κάνετε το  περίγραμμα του προσώπου και χρειάζεστε κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ως υγρό bronzer. Εκτός από αυτό, αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για άτομα με σκοτεινότερους τόνους δέρματος που προσπαθούν να κρύψουν τους μαύρους κύκλους ή άλλα σημεία με βαθύ αποχρωματισμό.

 

ΦΥΣΙΚΑ CONCEALERS:

Εάν είστε ένας από τους τυχερούς που δεν έχει πάρα πολλές περιοχές προβλημάτων για να κρύψετε, αυτό το χρώμα concealer θα λειτουργήσει καλά για σας. Οποιοδήποτε κανονικό concealer μπορεί να καλύψει τις μικρές ατέλειες ή τα περιστασιακά σπυράκια. Απλά επιλέξτε μια σκιά παρόμοια με τον τόνο του δέρματός σας, ή μια ελαφρύτερη απόχρωση, και είστε έτοιμοι. Αυτό είναι επίσης το καλύτερο είδος concealer για να χρησιμοποιήσετε ως βάση χειλιών, για να κάνετε το κραγιόν σας να διαρκεί όλη την ημέρα και τη νύχτα.

 

 

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ CONCEALERS ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΔΩ

 

WWW.ORGANICBRANDS.GR

 

SHARE ON