• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Είστε 40+; Ανακαλύψτε Εξυπνα Μυστικά Μακιγιάζ για Φρέσκια Νεανική Όψη!

Είστε 40+; Ανακαλύψτε Εξυπνα Μυστικά Μακιγιάζ για Φρέσκια Νεανική Όψη!
Ένα πολύ έντονο μακιγιάζ, να είστε σίγουρες ότι θα προσθέσει χρόνια στην εμφάνισή σας...

Ο βασικότερος κανόνας μακιγιάζ είναι όσο το λιγότερο τόσο το καλύτερο!

Μετά τα 40 το πρόσωπο φαίνεται πιο αδύνατο, οι γωνίες πιο έντονες και η επιδερμίδα έχει χάσει την σφριγηλότητα της. Οι τεχνικές που ακολουθούσατε σε νεότερη ηλικία δεν ισχύουν πια, μιας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν είναι ίδια.

Οι 2 βασικοί κανόνες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μόνες σας ένα όμορφο μακιγιάζ είναι η χρήση ουδέτερων χρωμάτων και να δουλεύετε πολύ καλά τις σκιές ματιών, τα μολύβια και τα ρουζ για να προσδίδουν στην επιδερμίδα ένα φυσικό αποτέλεσμα!

Μάθετε τι πρέπει να προσέχετε για να πετύχετε ένα άψογο μακιγιάζ:

1. Προετοιμάστε το δέρμα σας με ένα primer!
Το primer θα δημιουργήσει την κατάλληλη βάση για το make up καθώς και θα του δώσει μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα.

 

2. Καλύψτε τις ατέλειες!  
Με ένα υγρό concealer καλύψτε τους μαύρους κύκλους και τις δυσχρωμίες του προσώπου. Κάποια σημεία του προσώπου χρειάζονται έξτρα φωτισμό όπως οι εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες των ματιών, απλώστε και εκεί λίγο concealer για να φαίνονται τα μάτια πιο μεγάλα και γύρω από τα ρουθούνια της μύτης. Βάζετε πάντα λίγη ποσότητα και απλώνεται με επιμέλεια!

118332_2

3. Ομοιόμορφο χρώμα, ελαφριά κάλυψη!
Αποφύγεται τα πολύ βαριά και πολύ καλυπτικά make up. Προτιμήστε ένα make up σε υγρή μορφή που προσφέρει μεσαία κάλυψη ή μία bb cream. Όσο πιο απαλό είναι το make up τόσο λιγότερο ορατές θα είναι ρυτίδες.

FOUNDATION_01

4. Λάμψη νεότητας με τα ρουζ!
Απλώστε το ρουζ μόνο στα μήλα και δουλέψτε το πολύ καλά με το πινέλο για μείνει μια απαλή αίσθηση του χρώματος. Αποφύγετε να απλώνετε το ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών γιατί έτσι θα κάνετε τις γωνίες του προσώπου ακόμα πιο έντονες.

benecos-natural-trio-blush-fall-in-love-122322-en

5. Όχι λάμψη
Αποφύγετε τα προϊόντα που ιριδίζουν ή έχουν περλέ υφή ή glitter. Τα προϊόντα με αυτές τις υφές δίνουν περισσότερη έμφαση στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, δίνουν έμφαση στα σημεία που θέλετε να καλύψετε και δημιουργούν υπερβολικό αποτέλεσμα στο συνολικό μακιγιάζ.

 

6. Διάφανη πούδρα
Το λάθος που συχνά κάνουν οι γυναίκες είναι ότι δεν προσέχουν πολύ την πούδρα. Βάζοντας μεγάλη ποσότητα, κινδυνεύετε να μπει στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες του προσώπου σας και να τις κάνει εντονότερες. Προσπαθήστε να βάλετε λίγη, μόνο όση χρειάζεται για να δώσετε λάμψη και να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας.

lavera-fine-loose-mineral-powder

7. Όχι στα Eyeliners!
Οι έντονες γραμμές χρώματος κοντά στα μάτια μπορεί να είναι σκληρές και να μην κολακεύουν. Τονίστε τα με λίγη σκιά ματιών, ουδέτερου χρώματος, κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα.

CAPUCCINO_DREAM

8. Βλεφαρίδες με όγκο!
Απλώστε μια μάσκαρα που προσφέρει όγκο μόνο στο άνω βλέφαρο και μόνο μια στρώση. Αποφύγετε την μάσκαρα στο κάτω βλέφαρο γιατί βαραίνει το βλέμμα.

 

9. Καλοσχηματισμένα φρύδια!
Τα λεπτά φρύδια προσθέτουν χρόνια. Πρώτο και κύριο μέλημα σας λοιπόν είναι με ένα μολύβι φρυδιών να γεμίσετε τα κενά και να δημιουργήσετε ένα όμορφο σχήμα, χωρίς όμως να φαίνεται ψεύτικο ή απλά ζωγραφισμένο. Θέλει αρκετή προσοχή και καλό σβήσιμο με ειδικό πινέλο.

112120

10. Περίγραμμα και χρώμα στα χείλη! 
Τα σκούρα χρώματα κραγιόν προσθέτουν χρόνια! Επομένως αποφύγετέ τα! Με ένα ουδέτερο μολύβι χειλιών κάντε ένα ομοιόμορφο περίγραμμα και απλώστε ένα κραγιόν σε διακριτικές nude αποχρώσεις.

organic-lip-pencil-jumbo-rose_1

11. Λάμψη στα Χείλη!
Χρησιμοποιείστε ένα απαλό lipgloss στα χείλη σας σε φυσικές nude αποχρώσεις και δώστε ζωντάνια και λάμψη σε όλο σας το πρόσωπο.

 

Ανακαλύψτε βιολογικά προϊόντα μακιγιάζ χωρίς χρωστικές και χημικά πρόσθετα από την τεράστια γκάμα του WWW.ORGANICBRANDS.GR.

SHARE ON