• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Ας μιλήσουμε για το αντιγηραντικό έλαιο βατόμουρων

Ας μιλήσουμε για το αντιγηραντικό έλαιο βατόμουρων
Raspberry, το Έλαιο με τον Υψηλότερο Φυσικό Δείκτη Προστασίας & Ισχυρή Αντιρυτιδική Δράση!

Είναι από τα σχετικώς άγνωστα έλαια, ωστόσο τα πολύτιμα συστατικά του το καθιστούν ιδιαιτέρως ενδιαφέρον.

Το έλαιο σπόρων κόκκινων βατόμουρων καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, είναι αντιοξειδωτικό και πλούσιο σε Βιταμίνη Ε και καρετονοειδή.

Εξαιρετικά πλούσιο σε πολύτιμα λιπαρά οξεά και βιταμίνη Ε, το έλαιο σπόρων κόκκινων βατόμουρων επανορθώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει την ελαστικότητά της και βοηθάει στην διατήρηση της φυσικής της υγρασίας ενώ ταυτοχρόνως προσφέρει έντονη αντι-φλεγμονώδη δράση.

Επιπλέον, οι πολυφαινόλες που περιέχει βελτιώνουν τον τόνο της επιδερμίδας και την ελαστικότητά της και την βοηθούν να αναγεννηθεί.

*Έχει εξαιρετική αντιφλεγμονώδη δράση και χρησιμοποιείται συχνά για την πρόληψη εξανθημάτων, ερεθισμών, του εκζέματος και άλλων δερματικών παθήσεων.


Ένα έλαιο ομορφιάς και αντιγήρανσης που αποτελεί μια μοναδική βάση για να φτιάξει κανείς τα δικά του αντηλιακά καλλυντικά προϊόντα με δείκτη προστασίας ο οποίος σύμφωνα με έρευνες ξεκινάει απο 30 έως και 50.

Διαθέτει πλούσια ενυδατικά και κυρίως αναπλαστικά στοιχεία που τροφοδοτούν την επιδερμίδα με όλες τις δυσεύρετες βιταμίνες που συνήθως αναζητούμε σε ένα πολυδυναμικό καλλυντικό.

Κι αυτό γιατί περιέχει σε συνδυασμό και σε σοφές αναλογίες αντιγηραντικές βιταμίνες όπως  Ε και Α, καθώς και σε Omega-3 και Omega-6 λιπαρά που προκαλούν αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα στη γυναικεία και όχι μόνο επιδερμίδα, τονώνοντας την ελαστικότητα του και την αντοχή της σε βάθος χρόνου!

Το έλαιο σμέουρου ή αλλιώς raspberry , προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Rubus Idaeus και έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του ότι απορροφάται πολύ εύκολα.

Extra Tip!

Συνεργάζεται εκπληκτικά με σταφυλοκουκουτσέλαιο ή βερυκοκέλαιο. Μπορείτε να το αναμείξετε επίσης με αμυγδαλέλαιο, έλαιο καρύδας ή με κάποιο άλλο αγαπημένο σας έλαιο βάσης.

 


Βρείτε αγνό έλαιο σπόρων Βατόμουρων ψυχρής έκθλιψης με ένα κλικ εδώ.

Συσκευασμένο σε γυάλινο μπουκάλι να προστατεύει το περιεχόμενο από τη θερμότητα, το φως, την υγρασία και την οξείδωση.

 

www.organicbrands.gr

SHARE ON