• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Τις Ευαίσθητες Επιδερμίδες να τις Προσέχετε Λίγο Παραπάνω

Τις Ευαίσθητες Επιδερμίδες να τις Προσέχετε Λίγο Παραπάνω

Η επιδερμίδα που αντιδρά σε προϊόντα με κοκκινίλες, κάψιμο ή φαγούρα, που όταν βρίσκεται σε συγκεκριμένα περιβάλλοντα εμφανίζει ξηροδερμία, φαγούρα και ξεφλουδίζει, η επιδερμίδα που σας “τραβάει” προκαλώντας κνίδωση και άλλους ερεθισμούς χαρακτηρίζεται ευαίσθητη.

Αν έχετε παρατηρήσει συχνά κάποια από τα παραπάνω φαινόμενα, τότε ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των γυναικών με ευαίσθητη επιδερμίδα.


Γιατί το ευαίσθητο δέρμα είναι τόσο αντιδραστικό;

Οι δερματολόγοι πιστεύουν ότι η κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας (δηλαδή η πιο εξωτερική στοιβάδα της) στα άτομα που έχουν ευαίσθητο δέρμα έχει περισσότερους και πιο ανοικτούς πόρους, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει αυξημένη αντίδραση των νεύρων.

Υπάρχουν πολλές αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν τον ερεθισμό του ευαίσθητου δέρματος:
•περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως οι υπεριώδεις ακτίνες, ο άνεμος, η ζέστη, το κρύο, η ατμοσφαιρική ρύπανση και η υγρασία,
•η χρήση καθημερινών προιόντων, όπως τα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης που δεν είναι ειδικά φτιαγμένα για τέτοιες επιδερμίδες,
•ακόμα και τα ρούχα που τρίβονται πάνω στο δέρμα σας.

Η περιποίηση της ευαίθητης επιδερμίδας δεν απαιτεί δραστικά μέτρα. Πρέπει να είναι ήπια ή, ακόμη καλύτερα, να είναι ειδικά διαμορφωμένη για ευαίσθητες επιδερμίδες.


Η ειδική σειρά φυσικών προϊόντων για ευαίσθητες επιδερμίδες της πολυβραβευμένης Sukin Organics που μας έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία κατ’ αποκλειστικότητα στο www.organicbrands.gr είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

Sukin – Ενυδατική Κρέμα Προσώπου SENSITIVE
Η γρήγορα απορροφήσιμη ενυδατική κρέμα προσώπου της SUKIN χαρίζει πολύτιμη ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Περιέχει έλαια άγριου τριαντάφυλλου, σουσαμιού και jojoba που καταπραΰνουν, θρέφουν και αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας.

 

 

Sukin – Gel Καθαρισμού Προσώπου SENSITIVE
Το gel καθαρισμού προσώπου χωρίς σαπούνι της SUKIN, καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα.  Απομακρύνει τους ρύπους και την περίσσεια λιπαρότητας. Το μείγμα πράσινου τσαγιού, αγγουριού και ελαίου αβοκάντο καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την καταπραΰνει και την εξισορροπεί.

 

 

Sukin – Καταπραϋντική Κρέμα Νυκτός για Ευαίσθητες Επιδερμίδες
Η πολυτελής αυτή κρέμα νυκτός της SUKIN συνδυάζει τα έλαια άγριου τριαντάφυλλου, Μποράντζα και Νυχτολούλουδου για την βελτίωση της όψης και της υφής της επιδερμίδας. Περιέχει επίσης αγγούρι και χαμομήλι που καταπραΰνουν και μειώνουν την ερυθρότητα που οφείλεται στην ξηρή επιδερμίδα ενώ αυξάνουν εντατικά τα επίπεδα υγρασίας.

Σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε όλους τους τύπου δέρματος, η σειρά για ευαίσθητες επιδερμίδες της SUKIN περιέχει προσεχτικά διαλεγμένα βότανα και φυσικά έλαια που καθαρίζουν απαλά, ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα.
Το Χαμομήλι, η Αλόη και το Αγγούρι δροσίζουν και καταπραΰνουν την ξηρή επιδερμίδα.
Τα έλαια Άγριου Τριαντάφυλλου, Σουσαμιού και Αβοκάντο παρέχουν πολύτιμη ενυδάτωση για λαμπερή και εξισορροπημένη επιδερμίδα.


Έξτρα συμβουλές!
•Κατά τη διάρκεια της ημέρας καλό είναι να ψεκάζετε το πρόσωπο σας με σπρέι ιαματικού νερού για να φρεσκάρετε και να ενυδατώνετε λιγάκι την επιδερμίδα σας.
•Όταν βρείτε τα προϊόντα που ταιριάζουν στο δέρμα σας, προσπαθήστε να μην τα αλλάζετε, καθώς το ευαίσθητο δέρμα δεν θέλει πολλές αλλαγές.
•Οι ακραίες θερμοκρασίες, επίσης, μπορεί να είναι βλαβερές για το δέρμα σας. Ακολουθήστε τη μέση οδό – ούτε πολύ κρύο, ούτε πολλή ζέστη.


Εμπιστευθείτε τη δύναμη της φύσης και αφεθείτε στα χέρια της Sukin…


WWW.ORGANICBRANDS.GR

SHARE ON