• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Αντιμετωπίστε τα κουνούπια και τα έντομα με φυσικό τρόπο!

Αντιμετωπίστε τα κουνούπια και τα έντομα με φυσικό τρόπο!
100% Φυσικά Εντομοαπωθητικά για Όλη την Οικογένεια!

Οι καλοκαιρινές γλυκιές και ζεστές βραδιές έχουν και ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Και μιλάμε φυσικά για τα κουνούπια και τα υπόλοιπα έντομα που αγαπούν το καλοκαίρι και δυσχαιρένουν λιγάκι τις βόλτες μας.

 

Jason Φυσικό Αντικουνουπικο/ Εντομοαπωθητικό Spray Quit Bugging Me!
Μη λιπαρή, ελαφριά σύνθεση με βάση το έλαιο Γερανιού και Σόγιας. Χαρίζει προστασία σε όλη την οικογένεια από κουνούπια, σκνίπες, και μύγες. Λειτουργεί αμέσως. Ασφαλές και για παιδιά.


Χρήση: Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Κρατήστε τη φιάλη σε απόσταση 5-7 εκατοστών και ψεκάστε όσες φορές χρειάζεται ώστε να καλυφθεί το εκτεθειμένο μέρος του δέρματος. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε ανά 2 ώρες. Η χρήση από παιδιά να γίνεται υπό την επίβλεψη των γονέων τους.

Προφυλάξεις:
•Για τοπική χρήση μόνο.
•Αποφύγετε την επαφή με μάτια και στόμα.
•Μην εφαρμόζετε στα χέρια των παιδιών.
•Σε περίπτωση επαφής με μάτια, στόμα ή χέρια παιδιού, ξεβγάλετε αμέσως με νερό.

Χωρίς DEET, χωρίς PABA, χωρίς Parabens, χωρίς lauryl/laureth sulfates, χωρίς παράγωγα πετρελαίου, χωρίς φθαλικές ενώσεις, χωρίς ζωικά παράγωγα, χωρίς πειράματα σε ζώα, βιοδιασπώμενο.

Πλεονεκτήματα:
– Κρατά τα έντομα μακριά για πάνω από 3 ώρες.
– Ενυδατικό και εύκολο στη χρήση.
– Ασφαλές για τα παιδιά από 4 ετών και άνω.

 

 

Baby Anthyllis Βιολογική Οικολογική Εντομοαπωθητική Λοσιόν Μωρού
Η βιολογική βρεφική προστατευτική και καταπραϋντική λοσιόν περιέχει αιθέρια έλαια γερανιού και andiroba που είναι δυσάρεστα στα ιπτάμενα έντομα.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Η φύση υπερασπίζεται τον εαυτό της από την επιθετικότητα των εντόμων, με την παραγωγή ανεπιθύμητων ουσιών που ταυτόχρονα είναι ανεκτές και ευχάριστες για τον άνθρωπο.
Η βρεφική προστατευτική και καταπραϋντική λοσιόν Baby Anthyllis είναι ένα μίγμα από εξαιρετικά αγνά φυτικά εκχυλίσματα με δυσάρεστα αιθέρια έλαια για τα κουνούπια και τα ιπτάμενα έντομα.
Δεν περιέχει χημικά απωθητικά.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Η βρεφική προστατευτική και καταπραϋντική λοσιόν Baby Anthyllis δεν λεκιάζει, δεν είναι λιπαρή, ενυδατώνει και απορροφάται γρήγορα, δίνοντας στο δέρμα ένα λεπτό φυσικό άρωμα.
Το έλαιο Andiroba που περιέχει, εξάγεται από τους σπόρους του καρπού του Carapa Guaianensis, ενός πολύ κοινού φυτού στη Βραζιλία, μέσω της έκθλιψης εν ψυχρώ. Εκτός από εξαιρετικό εντομοαπωθητικό είναι και ευρέως γνωστό για τις παυσίπονες, αντι-αλλεργικές, αντιβακτηριακές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες του.
Η εντομοαπωθητική δράση ενισχύεται από την παρουσία του αιθέριου ελαίου γερανιού, το οποίο έχει ακόμη και στυπτικές και απολυμαντικές ιδιότητες. Η καταπραϋντική δράση, εκτός από το ίδιο το έλαιο Andiroba, εξασφαλίζεται από την παρουσία γλυκερίνης, με την απαλυντική δράση της, καθώς και από το Στεαρόυλο Γαλακτυλικού Νατρίου, που είναι ένα μη αιθοξυλιωμένο γαλακτωματοποιητικό φυσικής προέλευσης, δίνοντας μια μεταξένια υφή στο προϊόν.


 

 

Dimitra Balsam Εντομοαπωθητική Κεραλοιφή με Οργανικό Βαλσαμέλαιο
Η κεραλοιφή με βαλσαμέλαιο με βιολογικά συστατικά και αιθέρια έλαια προσφέρει την πιο αθώα και αποτελεσματική προστασία από τα κουνούπια.

Χάρη στο χαρακτηριστικό και ήπιο άρωμα φυτών, όπως το λεμονόχορτο, η σιτρονέλα, ο κέδρος, το δενδρολίβανο και το γεράνι, απομακρύνει τα κουνούπια, είτε την αλείψετε στο δέρμα σας, είτε την αφήσετε ανοιχτή δίπλα σας τις βραδινές ώρες. Επίσης, καταπραΰνει αποτελεσματικά από την φαγούρα. Είναι μια εντελώς φυσική προστασία, κατάλληλη και για παιδιά.

 

 


DIY – Συνταγή εντομοαπωθητικού σπρέι

Υλικά – Τρόπος παρασκευής

Σε 100ml Λεβαντόνερο διαλύουμε:

  • 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
  • 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο tea tree
  • 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονόχορτο

 

 

 

WWW.ORGANICBRANDS.GR

SHARE ON