• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Τα Lip Balms που θα σε Ξετρελάνουν! Αποκτήστε χείλη υγιή, απαλά και όμορφα

Τα Lip Balms που θα σε Ξετρελάνουν!  Αποκτήστε χείλη υγιή, απαλά και όμορφα
H ειδική formula φροντίδας αποτρέπει το σκάσιμο των χειλιών!

Η περιποίηση των χειλιών μας γίνεται εμμονή με τα νέα lip balm της Beauty Made Easy !!!

Όλα τα Lip Balms Beauty Made Easy έχουν ως βάση ενυδατικό έλαιο αμυγδάλου, απαλυντική λανολίνη, εκχύλισμα Goji & βούτυρο καριτέ! H ειδική formula φροντίδας αποτρέπει το σκάσιμο των χειλιών, προσφέρει απαλότητα που διαρκεί και αυξάνει την ελαστικότητα των χειλιών!

Περιποιηθείτε τα χείλη σας εντελώς φυσικά με τα υπέροχα balms της Beauty Made Easy.

Διατίθενται σε 5 αρώματα που θα σας ξετρελάνουν!

RASPBERRY – Το βάλσαμο χειλιών της Beauty Made Easy με Raspberry περιέχει το πατενταρισμένο συστατικό Vitaskin E το οποίο προέρχεται από το έλαιο raspberry και είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι βοηθάει σημαντικά στην αντιμετώπιση και μείωση των βλαβών τις επιδερμίδας. Επιπλέον, το έλαιο raspberry είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, καροτίνη και μεταλικά στοιχεία όπως κάλιο, ασβέστιο και μαγνήσιο.

 

 

WILDBERRY – Το βάλσαμο χειλιών της Beauty Made Easy με Wildberry περιέχει έλαια cranberry και loganberry, αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε – τοκοφερόλες (e-vitamine) με εξαιρετικές θρεπτικές ιδιότητες. H ειδική formula φροντίδας αποτρέπει το σκάσιμο των χειλιών, προσφέρει απαλότητα που διαρκεί και αυξάνει την ελαστικότητα των χειλιών.

 

SEA BUCKTHORN – Το βάλσαμο χειλιών της Beauty Made Easy με Sea Buckthorn περιέχει έλαιο ιπποφαούς το οποίο είναι πλέον το ίδιο δημοφιλές όπως και τα έλαια ροδιού και ακάι. Εντυπωσιακά θρεπτικό έλαιο, υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη C (12 φορές περισσότερο από το πορτοκάλι!). Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και μέταλλα. Δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και έχει μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

 

LIME AND LEMON – Το βάλσαμο χειλιών της Beauty Made Easy με Λεμονόχορτο & Λεμόνι! Έχει υπέροχο δροσερό άρωμα εσπεριδοειδών και μαλακώνει τα χείλη , ενυδατώνοντάς τα σε βάθος. Οι αντισηπτικές και απαλυντικές ιδιότητες των εκχυλισμάτων που περιέχει, παρέχουν αντιγηραντική δράση και διαρκή προστασία.

 

LOVE U SUMMER – Το βάλσαμο χειλιών της Beauty Made Easy με έλαιο Monoi Ταϊτής με φυσικό αντηλιακό δείκτη προστασίας! Το έλαιο Monoi είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα 3-9 και λινολεικό οξύ.
Το παραδοσιακό έλαιο Monoi Ταϊτής της γαλλικής Πολυνησίας δημιουργείται βυθίζοντας τα πέταλα Tiare flowers (γαρδένια της Ταϊτής) σε εξαιρετικής  ποιότητας έλαιο καρύδας. Το έλαιο καρύδας είναι καταπληκτικό και εξάγεται απο τον πυρήνα των καρπών της καρύδας.
Η απόσταξη φρέσκων λουλουδιών tiare δεν γίνεται μόνο για λόγους ευχάριστου αρώματος, αλλά γιατί μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας το Tiare Monoi αποκτά πολύτιμες καταπραϋντικές & αναπλαστικές ιδιότητες για τα χείλη!

H ειδική τους formula φροντίδας αποτρέπει το σκάσιμο των χειλιών, προσφέρει απαλότητα που διαρκεί και αυξάνει την ελαστικότητα των χειλιών. Χείλη υγιή και όμορφα ακόμα και όταν έχει ξηρό, ζεστό και κρύο αέρα. Προστατεύει τα χείλια διατηρώντας τα μαλακά και ενυδατωμένα.

 

 

WWW.ORGANICBRANDS.GR

SHARE ON