• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Ξέρετε πως να Διατηρήσετε Σφιχτό και Σφριγηλό το Στήθος σας;

Ξέρετε πως να Διατηρήσετε Σφιχτό και Σφριγηλό το Στήθος σας;
Η καλή του εμφάνιση είναι ιδιαίτερα εύθραυστη και ο χρόνος δεν φαίνεται να είναι ο καλύτερος του φίλος.

Το στήθος αποτελείται από λιπώδη ιστό, νερό και από τον μαστικό αδένα τα οποία διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα.

Αυτό το μίγμα των 3 στοιχείων δίνει τον όγκο στο στήθος, του οποίου η σφριγηλότητα και η ομορφιά εξαρτάται από την διατροφή, την ενυδάτωση του δέρματος αλλά και τις θηλυκές ορμόνες. 

Η καλή του εμφάνιση είναι ιδιαίτερα εύθραυστη και ο χρόνος δεν φαίνεται να είναι ο καλύτερος του φίλος.

 

Ποιος λοιπόν είναι ο τρόπος να το διατηρήσουμε σφιχτό, ανορθωμένο και σφριγηλό;

 

Διάβασε προσεκτικά τις πιο χρήσιμες συμβουλές για όμορφο στήθος και διόρθωσε τα λάθη που τυχόν κάνεις!

- Η φροντίδα για να έχουμε πάντα όμορφο και σφριγηλό στήθος πρέπει να ξεκινάει από πολύ νωρίς, από την εφηβεία, και να είναι καθημερινή και συστηματική, όπως ακριβώς και με την επιδερμίδα του προσώπου.

- Βασικός κανόνας για την καλή του εμφάνιση είναι να διατηρούμε το βάρος μας σταθερό, αφού οι απότομες αυξομειώσεις προκαλούν χαλάρωση και ραγάδες. Γι' αυτό και επιβάλλεται να ακολουθούμε ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.

- Απαραίτητη είναι και η σταθερή χρήση του στηθόδεσμου στη διάρκεια της ημέρας. Ο στηθόδεσμος πρέπει να έχει φαρδιά τιράντα ώστε να κρατάει το βάρος του στήθους και χωρίς μπανέλες!

- Το παγωμένο νερό έχει αποδειχτεί ο πιο πιστός σύμμαχος του, γιατί τονώνει τους ιστούς και το διατηρεί σε φόρμα. Ολοκληρώνουμε λοιπόν, το πρωινό ντους ρίχνοντας κρύο νερό, σε θερμοκρασία 24-26 βαθμούς, στο στήθος με κυκλικές κινήσεις.

- Για να διατηρούμε το στήθος στη σωστή του θέση, πρέπει να έχουμε πάντα τη σωστή στάση στο σώμα μας, κρατώντας τεντωμένη τη σπονδυλική στήλη και το κεφάλι ψηλά. Όταν κυρτώνουμε τους ώμους και κατεβάζουμε το πηγούνι προς το θώρακα, αυξάνουμε το βάρος του σώματος προς τα κάτω ωθώντας και το στήθος χαμηλά.

- Πρέπει να αποφεύγουμε τα σπορ που γυμνάζουν μόνο ένα μέρος του σώματος, όπως π.χ. το τένις που γυμνάζει μόνο το δεξί μέρος του σώματος και το δεξί χέρι και καλό είναι να προτιμούμε σπορ όπως η κολύμβηση, που τονώνει τους θωρακικούς μυς χάρη στις κυκλικές κινήσεις των μπράτσων.

- Απόφυγε τις αυστηρές δίαιτες αδυνατίσματος και τη μπρούμυτη στάση ύπνου το βράδυ.

- Διατηρούμε την ελαστικότητα ενυδατώνοντάς το καθημερινά! Δοκίμασε να φτιάξεις το παρακάτω  κορυφαίο 100% φυσικό έλαιο και τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν ευχάριστα!

 

Μία συνταγή από την Φύση ...για φυσική σύσφιξη και ανόρθωση στήθους!

Για να διατηρήσουμε την επιδερμίδα ελαστική και να αποτρέψουμε την εμφάνιση ραγάδων οι ειδικοί συνιστούν την τοπική φροντίδα του στήθους με μία ειδική κρέμα ή έλαιο. 

 

Αναμιγνύουμε για κάθε επάλειψη σε ένα μπολ:

 

 

 

 

 

(Δείτε -> εδώ <- όλα τα αιθέρια έλαια)

 

 

Διαλύουμε τα αιθέρια έλαια στο λάδι και απλώνουμε το μίγμα στο στήθος με απαλές κυκλικές κινήσεις γύρω από την ρώγα.

Για καλύτερα αποτελέσματα, είναι καλύτερο να προηγηθεί ένα ντους με κρύο νερό.

 

 

Extra Tips

- Για να βοηθήσουμε την ανανέωση των κυττάρων μπορούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα να ψεκάζουμε το στήθος με ανθόνερο λεβάντας.

- Για να τονώσουμε το χαλαρό στήθος και να διατηρήσουμε ελαστική την επιδερμίδα, εκτός από το κρύο ντους φτιάχνουμε μια παγωμένη κομπρέσα από τριμμένο πάγο, το τυλίγουμε σε μία γάζα και την τοποθετούμε στο στήθος και τους θωρακικούς μυς για 3-4 λεπτά. Επαναλαμβάνουμε μία φορά την εβδομάδα.

- Εάν νοιώθετε το στήθος σας πρησμένο,κάνετε μία φορά την εβδομάδα μάσκα με 2κ.γ άργιλο και 1 κ.γ ροδόνερο  Δεν φαντάζεστε πόσο βοηθάει. 

- Μία φορά την εβδομάδα κάνουμε πήλινγκ με απαλές κυκλικές κινήσεις για να τονώσουμε την κυκλοφορία του αίματος και να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα. Έτσι η επιδερμίδα στην περιοχή του στήθους θα είναι έτοιμη να δεχτεί και να απορροφήσει το ενυδατικό έλαιο σε βάθος.

 

Για να φτιάξετε το συσφικτικό έλαιο στήθους κάνετε κλικ στο www.organicbrands.gr για να βρείτε όλα τα έλαια και αιθέρια έλαια που χρειάζεστε! 

Θα βρείτε πρώτες ύλες με 100% φυσική σύσταση, βιολογικά έλαια βάσης που παράγονται με τη μέθοδο ψυχρής έκθλιψης και όχι με θερμότητα , με αποτέλεσμα να διατηρούν όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες τους και πολλά πολλά άλλα.

 

Εάν παρόλα αυτά δεν είσαι της φιλοσοφίας των DIY συνταγών ή βαριέσαι να το παρασκευάσεις, προϊόντα ιδανικά για την περιποίηση του στήθους θα βρεις  ΕΔΩ! 

 

SHARE ON