• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Δώσε Τέλος στα Αδύναμα & Λεπτά Νύχια!

Δώσε Τέλος στα Αδύναμα & Λεπτά Νύχια!
Το πιο διαδεδομένο πρόβλημα των γυναικών και όχι μόνο είναι τα λεπτά, αδύναμα νύχια που σχίζονται, ξεφλουδίζουν και σπάνε.

Μπορεί να οφείλεται σε φυσικά - κληρονομικά αίτια, σε κακή διατροφή ή πολύ συνηθισμένα και σε επιβλαβείς τεχνικές μανικιούρ που απαιτούν έντονο τρίψιμο και ισχυρές κόλλες και αφαιρετικά (gel, ακρυλικό κλπ). 

Μην ανησυχείτε όμως! Σας έχουμε τη λύση!

Με τις πολύτιμες συμβουλές μας και τη συνδυασμένη χρήση των παρακάτω προϊόντων θα τα δυναμώσετε και θα τα  ενισχύσετε στο έπακρο.

 

  • Κατάλληλη διατροφή για πιο γερά νύχια!

Μπορείτε να αποκτήσετε γερά και υγιή νύχια καταναλώνοντας σωστές τροφές. Τρώτε τροφές πλούσιες σε βιοτίνη. Παράδειγμα: κουνουπίδι, φιστίκια και φακές. Το ασβέστιο είναι επίσης απαραίτητο για υγιή νύχια.

 

  • Ενδυνάμωση και θεραπεία με 2 μόνο προϊόντα!

Η θρέψη όμως της ρίζας του νυχιού είναι επίσης απαραίτητη ώστε το νέο νύχι που δημιουργείται να έχει την σωστή σκληρότητα και το σωστό πάχος.  Το θαυματουργό πολυβιταμινούχο καστορέλαιο Laboratoire Altho, ψυχρής έκθλιψης  με εφαρμογή σαν νυχτερινή αγωγή κάθε βράδυ στη ρίζα του νυχιού, ακόμα και σε βαμμένα νύχια, θα προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ώστε να αποκτήσετε με φυσικό τρόπο υγιή και ανθεκτικά νύχια.

 

Επίσης το άκρο του νυχιού, που είναι και το πιο ευαίσθητο, ενισχύεται με την εφαρμογή του διεισδυτικού σκληρυντικού νυχιών , ενώνοντας τις επιμέρους κεράτινες στοιβάδες του.  Αποτρέπεται έτσι το ξεφλούδισμα και το σπάσιμο του αδύναμου και εκτεθειμένου ελεύθερου άκρου του νυχιού.

 

 

Μην αμελείς την κρέμα χεριών!

Την κρέμα και τα μάτια σου! Μην ξεχνάς πως η κρέμα χεριών είναι απαραίτητη για να μπορέσουν να ενυδατωθούν τα χέρια σου , να βελτιώσεις τα «αδύναμα» νύχια και. Το νερό γενικά έχει την τάση να ξηραίνει τα χέρια σου και καλό είναι να φροντίσεις να τα ενυδατώσεις σωστά. Δύο φορές την ημέρα είναι το ιδανικό!

Βρες την  κρέμα περιποίησης νυχιών  εδώ!  

 

 

 

Δώσε χρώμα στα νύχια σου με ένα φυσικό βερνίκι!

Επέλεξε βερνίκια νυχιών που να είναι απαλλαγμένα από φορμαλδεΰδες, τολουόλη, φθαλικά και καμφορά. Σε αυτά ωφείλεται πολλές φορές η αποδυνάμωση του νυχιού, το κιτρίνισμα και το σπάσιμο. Ανακάλυψε ΕΔΩ υπέροχες αποχρώσεις απο βερνίκια νυχιών με φυσική σύσταση!

 

 

Προτίμησε ένα ξεβαφτικό νυχιών χωρίς ασετόν!

Είναι σημαντικό να είναι χωρίς ακετόνη! Αφαιρεί άμεσα το βερνίκι από τα νύχια στη στιγμή και η 100% φυσική του σύσταση , χωρίς ασετόν,  δεν ξηραίνει την επιδερμίδα ενώ φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή  γύρω από τα νύχια.  Δες ΕΔΩ ένα  φυσικό ξεβαφτικό νυχιών! 

 

 

WWW.ORGANICBRANDS.GR

 

 

 

SHARE ON