• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

14 Tips για να διαρκέσουν ακόμα περισσότερο τα καλλυντικά σου!

14 Tips για να διαρκέσουν ακόμα περισσότερο τα καλλυντικά σου!
Ανακάλυψε μικρά μυστικά για το πώς θα κάνεις τα προϊόντα ομορφιάς σου να διαρκέσουν όσο το δυνατό περισσότερο!

Εκεί που νομίζουμε ότι έχουμε όσα καλλυντικά χρειαζόμαστε πάντα κάτι θα υπάρχει που θα πρέπει να αντικατασταθεί ή που κοντεύει να τελειώσει!

 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε αρκετά tips για το πώς θα κάνεις τα προϊόντα ομορφιάς σου να διαρκέσουν όσο το δυνατό περισσότερο!

 

1.Πρόσθεσε λίγες σταγόνες λεβαντόνερο ή ροδόνερο στο make–up σου και ανακίνησε το καλά. Ετσι θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις για περισσότερο καιρό.

2.Ανανέωσε την πούδρα σου με ένα κομμάτι κολλητική ταινία. Τα έλαια από το δέρμα σου σκληραίνουν την πούδρα με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να θέλει ανανέωση. Όταν αυτό συμβεί βάλε κολλητική ταινία πάνω από την πούδρα και τράβηξέ την για να αφαιρέσει την ξερή επιφάνεια.

3.Καθάρισε την παλέτα των σκιών σου με ένα κομμάτι βαμβάκι και λίγο οινόπνευμα. Θα φύγει ό,τι  έχει «πέσει» γύρω από την παλέτα και θα γίνει σαν καινούρια!

4.Διόρθωσε μια σκιά /compact πούδρα/ ρουζ που έχει σπάσει βάζοντας λίγο οινόπνευμα. Μόλις το οινόπνευμα με το προϊόν γίνουν σαν αλοιφή πίεσε τα με το πίσω μέρος ενός κουταλιού ή με το δάχτυλο σου. Μέτα από μερικά λεπτά θα έχει στεγνώσει και η σκιά θα είναι σαν καινούρια.

5.Ανανέωσε την μάσκαρα σου ή τις κρεμώδης σκιές σου με λίγο αλατούχο διάλυμα. (Για να φτιάξετε το δικό σας  αναμείξτε 1 λίτρο αποσταγμένο ή βρασμένο νερό, 2 έως 3 κουταλάκια μη ιωδιούχο αλάτι και 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα)

6. Καθάρισε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου με ένα βουρτσάκι για τα φρύδια και οινόπνευμα. Έτσι θα φύγει το make–up , η κόλλα και θα διατηρηθεί το σχήμα τους.

7. Βάλε την μάσκαρα που έχει αρχίσει να γίνεται ''δύσκολη'' στην εφαρμογή σε ένα δοχείο με ζεστό νερό για μερικά λεπτά.

8. Διόρθωσε ένα κραγιόν που έχει σπάσει, λιώνοντας ελαφρά τις δύο άκρες του και κρατώντας τες ενωμένες μέχρι να «κολλήσουν». Πρόσεξε μόνο μην το κάψεις και μην καείς φυσικά!

9. Ανακάτεψε την αγαπημένη σου σκιά με το lip balm για να φτιάξεις το δικό σου lip gloss. Μπορείς να το φυλάξεις σε ένα μικρό κουτάκι δείγματος.

10. Το ίδιο μπορείς να κάνεις για να φτιάξεις το δικό σου μανό. Βάλε σε ένα γυαλιστικό λίγη σκιά και ανακάτεψε καλά. Όσο περισσότερη βάλεις τόσο πιο έντονο θα γίνει το χρώμα.

11. Αν δεν ανοίγει το μανό σου βούτηξε το επάνω μέρος (και μόνο) σε ζεστό νερό μέχρι να μπορέσεις να το ανοίξεις.

12. Φύλαξε τα καλλυντικά σου στο ψυγείο για να τα διατηρήσεις για περισσότερο καιρό. Η ζέστη και ο ήλιος μπορούν να τα καταστρέψουν ή να τα αλλοιώσουν πολύ εύκολα.

13.Πρόσθεσε στη λοσιόν σώματος σου χωρίς άρωμα λίγο από το το αγαπημένο σου άρωμα για να φτιάξεις μια λοσιόν που θα μυρίζει όπως σου αρέσει.

14. Για να μην χαλάνε συχνά τα πινέλα του μακιγιάζ σου φρόντισε να τα πλένεις σωστά και τακτικά με παιδικό σαμπουάν ή υγρό σαπούνι!

 

 

 

SHARE ON