• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

DIY Mousse με Βούτυρο Καριτέ για Βαθιά Ενυδάτωση & Ανάπλαση της Επιδερμίδας!

DIY Mousse με Βούτυρο Καριτέ για Βαθιά Ενυδάτωση & Ανάπλαση της Επιδερμίδας!
Χαρίζει Μοναδική Απαλότητα και Πολυτελή Αίσθηση Ενυδάτωσης!

Νιώθεις την επιδερμίδα σου αφυδατωμένη; Αυτή είναι η μυστική συνταγή που θα σε ξετρελάνει και θα κάνει την επιδερμίδα σου να ''ξεδιψάσει''!

Τι θα χρειαστείς:

- 100gr Οργανικό Βούτυρο Καριτέ / Δείτε ΕΔΩ!

- 25ml Έλαιο Αμυγδάλου / Δείτε ΕΔΩ! 

- 25ml Έλαιο Καρύδας / Δείτε ΕΔΩ!  

- 15 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας / Δείτε ΕΔΩ! 

Τοποθετείτε όλα τα  υλικά (Βούτυρο Καριτέ & Βασικά Έλαια) σε ένα μπολ και τα χτυπάτε όλα με το ηλεκτρικό μίξερ έως ότου μαλακώσει αρκετά το μίγμα . Μόλις αρχίζει να μοιάζει με σαντιγί είναι έτοιμο!  Προσθέστε τις σταγόνες αιθέριων ελαίων και τοποθετήστε το σε ένα καλά αποστειρωμένο βαζάκι.

 

 

Χρησιμοποιήστε καθημερινά μετά το ντους στην ελαφρώς βρεγμένη ή νωπή επιδερμίδα σας και η υγρασία θα ''σφραγίσει'' 10 φορές περισσότερο προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και απαλότητα.

  • Ιδανική επιλογή ενυδάτωσης για πρόσωπο και σώμα!
  • Διατηρείται στο ψυγείο για 3-4 εβδομάδες.
  •  Για να το διατηρήσετε παραπάνω προσθέστε λίγες σταγόνες Βιταμίνη Ε, η οποία λειτουργεί ως φυσικό συντηρητικό στα καλλυντικά. Δείτε ΕΔΩ! 

 

 

Η επιλογή των παραπάνω συστατικών δεν είναι καθόλου τυχαία!

Τα φυτικά έλαια κατέχουν σημαντική θέση στην καθημερινή μας περιποίηση και στην παρασκευή ''σπιτικών'' καλλυντικών , χωρίς την παραμικρή προσθήκη συντηρητικών, τεχνητών αρωμάτων κλπ.

 

 

Shea Butter / Βούτυρο Καριτέ 

Το Βούτυρο Καριτέ είναι ένα από τα ιδανικότερα συστατικά για βαθιά ενυδάτωση. Ενισχύει τον συνδετικό ιστό της επιδερμίδας και παρέχει αντοχή και ελαστικότητα.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες που θρέφουν το δέρμα και το διατηρούν απαλό και ενυδατωμένο.

 

 

 

 

Coconut Oil / Έλαιο Καρύδας 

Ένα από τα πιο ευεργετικά έλαια για την περιποίηση μας!  Το έλαιο καρύδας είναι πλούσιο σε  βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτικά και περιέχει λαουρικό, καπρικό και καπρυλικό οξύ που του παρέχουν ισχυρές αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.  Πολυτελές ελαφρύ έλαιο, απορροφάται εύκολα από το δέρμα , ενυδατώνει και αναπλάθει τους ιστούς!

 

 

 

Almond Oil / Έλαιο Αμυγδάλου 

Πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία θρέφει, περιποιείται την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και απαλή. Περιέχει ανόργανα άλατα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και γλυκοζίδια και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες. Επειδή δεν ερεθίζει το δέρμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε εξαιρετικά ευαίσθητες επιδερμίδες. Ανακουφίζει από φαγούρες, εκζέματα, δερματίτιδες, πόνους, ξηρότητα και φλόγωση.

 

 

 

Lavender Essential Oil / Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας 

Είναι το πιο διαδεδομένο αιθέριο έλαιο παγκοσμίως με πολλαπλές χρήσεις. Έχει χαλαρωτικές, ηρεμιστικές , επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες!

 

 

 

 

 

 

Αποκτήστε τις πρώτες ύλες για αυτή την καταπληκτική Mousse Ενυδάτωσης στο www.organicbrands.gr

SHARE ON