• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Ανακαλύψτε τα Μοναδικά και Πολυθρεπτικά Έλαια Monoi της Ταϊτής!

Ανακαλύψτε τα Μοναδικά και Πολυθρεπτικά Έλαια Monoi της Ταϊτής!
Ελιξίρια Ενυδάτωσης για Μεταξένια Επιδερμίδα και Μαλλιά!

Αναζητάτε το απόλυτο προϊόν ενυδάτωσης που θα δώσει στην επιδερμίδα σας αυτή τη μεταξένια αίσθηση;

Μόλις το βρήκατε!

Τα άνθη της γαρδένιας από τη γαλλική Πολυνησία ή αλλιώς gardenia taitensis περιέχουν σε υψηλά ποσοστά σαλικυλικό μεθύλιο, γνωστό για την αντιφλεγμονώδη δράση του.

Για την παρασκευή του λοιπόν τα άνθη παραμένουν για το χρονικό διάστημα των 15, τουλάχιστον, ημερών στο θρεπτικό έλαιο coprah καρύδας, που εξάγεται από τον πυρήνα του καρπού της καρύδας, το οποίο, με τη σειρά του, είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνη E.

Όλα τα παραπάνω κάνουν το έλαιο μονόι να ξεχωρίζει για την εντατική ενυδατική, καταπραϋντική και θρεπτική του δράση.


Οι ειδικοί το συνιστούν ιδιαίτερα για τα δύσκολα σημεία του σώματος με έντονη τραχύτητα, βλέπε αγκώνες και πατούσες των ποδιών.

Ενώ σύμφωνα με ενδείξεις, όταν περιλαμβάνεται σε αντιγηραντικές συνθέσεις, καταγράφει «ενδιαφέρουσες» επιδόσεις κατά της χαλάρωσης της επιδερμίδας. Την ειδοποιό όμως διαφορά, το σημείο υπεροχής του εξωτικού αυτού ελαίου είναι το υπέροχο και ξεχωριστό άρωμά του που δίνει το στίγμα της μαγευτικής φύσης της γαλλικής Πολυνησίας.

 

Έλαιο Μονόι με Άρωμα Grapefruit
Μια συμπυκνωμένη πηγή ενυδάτωσης απο το Αυθεντικό Tahiti Organics Grapefruit Monoi. Χαρίζει λαμπερή και υγιή επιδερμίδα αφήνοντας ένα διακριτικό και φυσικό άρωμα.

Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα 3-9 και λινολεικό οξύ. Αποτελεί το ιδανικό αναζωογονητικό θρεπτικό ελιξίριο για Πρόσωπό, Σώμα, Νύχια και Μαλλιά. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα καλύτερα από κάθε άλλο γνωστό ενυδατικό έλαιο. Το προϊόν αυτό είναι πιστοποιημένο ως COSMOS NATURAL από Ecocert Greenlife.

 

 

Έλαιο Μονόι με Άρωμα Βανίλιας
 Μια συμπυκνωμένη πηγή ενυδάτωσης απο το Αυθεντικό Tahiti Organics Vanilla Monoi. Χαρίζει λαμπερή και υγιή επιδερμίδα αφήνοντας ένα διακριτικό και φυσικό άρωμα.

Το Vanilla Monoi είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα 3-9 και λινολεικό οξύ.
Αποτελεί το ιδανικό αναζωογονητικό θρεπτικό ελιξίριο για Πρόσωπό, Σώμα, Νύχια και Μαλλιά. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα καλύτερα από κάθε άλλο γνωστό ενυδατικό έλαιο.

 

 

Tiare Monoi, Έλαιο Ταϊτινής Γαρδένιας
Οργανικό Πιστοποιημένο Έλαιο Monoi Ταϊτής. Μια συμπυκνωμένη πηγή ενυδάτωσης απο το Αυθεντικό Tahiti Organics Tiare Monoi. Χαρίζει λαμπερή και υγιή επιδερμίδα αφήνοντας ένα διακριτικό και φυσικό άρωμα.

Το Tahiti Organics – Tiare Monoi είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα 3-9 και λινολεικό οξύ. Αποτελεί το ιδανικό αναζωογονητικό θρεπτικό ελιξίριο για Πρόσωπό, Σώμα, Νύχια και Μαλλιά. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα καλύτερα από κάθε άλλο γνωστό ενυδατικό έλαιο. Το προϊόν αυτό είναι πιστοποιημένο ως COSMOS NATURAL από Ecocert Greenlife

 

 

Εξωτικό Έλαιο Μονόι με Πλουμέρια

Εξωτικό Έλαιο Monoi Ταϊτής εμπλουτισμένο με άρωμα Frangipani/Πλουμέρια. Μια συμπυκνωμένη πηγή ενυδάτωσης απο το Αυθεντικό Tahiti Organics Monoi. Χαρίζει λαμπερή και υγιή επιδερμίδα αφήνοντας ένα διακριτικό και φυσικό άρωμα. Το Tahiti Organics – Frangipani Monoi είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα 3-9 και λινολεικό οξύ.


Αποτελεί το ιδανικό αναζωογονητικό θρεπτικό ελιξίριο για Πρόσωπό, Σώμα, Νύχια και Μαλλιά.
Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα καλύτερα από κάθε άλλο γνωστό ενυδατικό έλαιο.


Ένα πολύτιμο έλαιο με εξαιρετικές ιδιότητες!
•Έχει συσφικτική δράση.
•Βοηθά και επιταχύνει το μαύρισμα.
•Είναι κορυφαίο έλαιο επανόρθωσης για την επιδερμίδα.
•Προσφέρει στα μαλλιά σας λάμψη και προστασία.
•Θρέφει τα νύχια και την γύρω περιοχή απο αυτά.
•Έχει αντιγηραντική δράση.
•Βοηθά στη αντιμετώπιση των ραγάδων.
Επιταχύνει την διαδικασία ηλιοκαμένης όψης της επιδερμίδας καθώς ενισχύει και παρατείνει το μαύρισμα.
•Οι προστατευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες του το καθιστούν απαραίτητο για το κολύμπι στην θάλασσα ή την πισίνα γιατί δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας απέναντι στο αλάτι και το χλώριο.
•Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία πολυτελούς ενυδάτωσης για τα μαλλιά σας καθώς προστατεύει και φροντίζει τα μαλλιά σας απο την ξηρότητα την αφυδάτωση και στην ψαλίδα.
•Εφαρμόστε μετά την έκθεση στον ήλιο, παρατείνει το μαύρισμα και ενυδατώνει το αφυδατωμένο δέρμα.
•Για τους Άνδρες: Εξαιρετικό βάλσαμο για μετά το ξύρισμα, ενυδατώνει και αποτρέπει ερεθισμούς στην επιδερμίδα.

Το αγνό έλαιο Monoi της Ταϊτής στερεοποιείται κάτω από τους 24°C. Τοποθετήστε το στον ήλιο ή μέσα σε ζεστό νερό μέχρι να υγροποιηθεί και ανακινείστε απαλά την γυάλινη συσκευασία για να αναμειχθούν τα συστατικά του.


Ανακαλύψτε τους θησαυρούς της Ταϊτής και όχι μόνο με ένα κλικ στο www.organicbrands.gr !!!!

SHARE ON