• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Εξωτικές Αναζωογονητικές Θεραπείες για Λαμπερά & Υγιή Μαλλιά!

Εξωτικές Αναζωογονητικές Θεραπείες για Λαμπερά & Υγιή Μαλλιά!
Πρωτοποριακές αγνές, θεραπείες μαλλιών με βιολογικά προιόντα που προσφέρουν απίστευτα ευεργετικά οφέλη στην τρίχα και το τριχωτό της κεφαλής!

Τα μαλλιά μας είναι βασικό κομμάτι της ομορφιά μας.

Υγιή μαλλιά = Όμορφα μαλλιά!

Οι τεχνικές βαφής, ξανοίγματος, αλλαγής της υφής και της φόρμας των μαλλιών, οι καιρικές συνθήκες, η διατροφή και τα προϊόντα styling κάνουν τα μαλλιά εύθραυστα και ταλαιπωρημένα. Το καθημερινό άγχος και το στρες, μπορούν να βλάψουν την τρίχα από την επιδερμίδα μέχρι το φλοιό της.

                                 

Για το λόγο αυτό, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις πρωτοποριακές 100% οργανικές θεραπείες μαλλιών της Radico Organic αλλά και εξαιρετικές φόρμουλες αναδόμησης με βιολογικά συστατικά, οι  οποίες προσφέρουν απίστευτα ευεργετικά οφέλη στην τρίχα και το τριχωτό της κεφαλής!

Οργανική Πούδρα Amla
Προλαμβάνει φυσικά το γκριζάρισμα των μαλλιών, βελτιώνει την υγεία & προωθεί την ανάπτυξή τους. Χαρίζει φυσική λάμψη στα μαλλιά. Είναι απόλυτα ασφαλής και δεν περιέχει καθόλου χημικά. Θα τη βρείτε εδώ.

 

 

Οργανική Πούδρα Hair Treatment 

Η οργανική Πούδρα από μείγμα Amla, Ritha και Shikakai της Radico χρησιμοποιείται για την φροντίδα και θεραπεία των μαλλιών.

  • Amla: Προλαμβάνει φυσικά το γκριζάρισμα των μαλλιών, βελτιώνει την υγεία & προωθεί την ανάπτυξή τους.
  • Reetha: Ένα απόλυτα φυσικό και εξαιρετικό συστατικό που καθαρίζει και απαλύνει τα μαλλιά.
  • Shikakai: Τονώνει τα μαλλιά, ενισχύει την ανάπτυξή τους και θεραπεύει την πιτυρίδα.

Θα τη βρείτε εδώ.

 

 

Οργανική Πούδρα Ritha
Η σκόνη παράγεται από τα αποξηραμένα φρούτα Aritha. Είναι μία εξαιρετική σκόνη που καθαρίζει τα μαλλιά και τα αφήνει μεταξένια απαλά και λαμπερά. Χαρίζει φυσική λάμψη στα μαλλιά. Είναι απόλυτα ασφαλής και δεν περιέχει καθόλου χημικά. Θα τη βρείτε εδώ.

Khadi Natural Σέρουμ Μαλλιών / Ayurvedic Hair Serum

Ορός μαλλιών ελαφριάς υφής και άμεσης απορροφητικότητας με φυσικά συστατικά που βοηθάει τα μαλλιά να λάμπουν. Περιλαμβάνει ένα μείγμα Αγιουβερδικής Συνταγής από έλαια Καρύδας, Σιτέλαιο, Jojoba, Αμυγδάλου, Σταφυλιού, Nimbu & Manjishtha ! Χαρίζει άμεσα μεταξένια απαλότητα στα ξηρά, μπερδεμένα, ατίθασα μαλλιά.  Θα το βρείτε εδώ.

 

Ανακάλυψε προιόντα για θεραπείες μαλλιών και όχι μόνο..... με ένα κλικ ΕΔΩ!!!

www.organicbrands.gr

SHARE ON