• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Σαμπουάν βγαλμένα από τη Φύση που θα λατρέψεις!

Σαμπουάν βγαλμένα από τη Φύση που θα λατρέψεις!
Πόσο πολύ μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέα διαμαντάκια!

 Εταιρίες και προϊόντα που δρουν για εμάς, την υγεία και την ομορφιά μας!!! Και μάντεψε ποιος κρύβεται πίσω από την τελευταία μας ανακάλυψη! Φυσικά το υπεραγαπημένο μας WWW.ORGANICBRANDS.GR, το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα βιολογικών καλλυντικών που δεν χορταίνουμε να επισκεπτόμαστε γιατί μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή!

Η Avalon Organics, που από το 1994 έχουν εργαστεί επιμελώς για να δημιουργήσουν εξαιρετικά καθαρά και αποτελεσματικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Χρησιμοποιεί  μόνο συστατικά που είναι αγνά, φυσικά και βιολογικά δημιουργώντας προϊόντα που είναι απόλυτα ασφαλή. Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα να παραδίδουν ένα μπουκέτο από πολυτελή αρώματα αιθέριων ελαίων και προσφέρουν χαλάρωση και ενυδάτωση, ελπίζοντας ότι αυτή η καθημερινή διαδικασία θα μας φέρει σε μία βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό μας.

Προϊόντα vegan , κατάλληλα για χορτοφάγους.

Η γκάμα των προϊόντων της μεγάλη, αλλά εκεί που σταθήκαμε εμείς και θέλουμε και τη δική σας προσοχή γιατί πραγματικά αξίζει είναι η τεράστια ποικιλία σαμπουάν που διαθέτει! Σαμπουάν για κάθε τύπο μαλλιών αλλά και θεραπευτικά σαμπουάν για κάθε πάθηση του τριχωτού της κεφαλής μας!

Παρακάτω θα σας δώσουμε μια μικρή γεύση, αλλά αξίζει να μπείτε και να διαβάσετε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το καθένα με ένα κλικ ΕΔΩ!

Σαμπουάν με Tea Tree, Αλόη, Beta Glukan & Βιταμίνες

 

 

Αιθέριο έλαιο tea tree, αλόη, Beta Glukan και βιταμίνες καταπραύνουν το ερεθισμένο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής και προσφέρουν δυνατά, λαμπερά και υγειή μαλλιά. Επίσης καθαρίζει και ισορροπεί τα επίπεδα ενυδάτωσης του τριχωτού της κεφαλής.

 

Σαμπουάν με Λεμόνι, Χαμομήλι & Αλόη

Αιθέριο έλαιο λεμονιού, εκχύλισμα χαμομηλιού, αλόη και βιταμίνες καθαρίζουν ήπια, φωτίζουν και αποβάλλουν την υπερβολική λιπαρότητα αποκαθιστώντας τις φυσικές ανταύγειες, χρώμα και λάμψη.

 

Σαμπουάν με Δεντρολίβανο, Πρωτεϊνη σιταριού, Αλόη και Βιταμίνες

 

Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου, πρωτεϊνη κινόας, αλόη και βιταμίνες βοηθούν, δυναμώνουν και πυκνώνουν τα αραιά και χωρίς ενέργεια μαλλιά.

 

Θεραπευτικό Σαμπουάν Biotin B Complex Therapy με Βιοτίνη & Πρωτεΐνες Κινόα

Βοηθά αποτελεσματικά στη μείωση της τριχόπτωσης! Διεγείρει το τριχωτό της κεφαλής ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη της τρίχας. Ενισχύει την ένταση  και τον όγκο των μαλλιών, χωρίς να τα ”βαραίνει”. Καθαρίζει και θρέφει την τρίχα από το θύλακα.

 

Σαμπουάν με Αγγούρι χωρίς Γλουτένη

Πλούσιο μείγμα συστατικών από αγγούρι, αλόη, βιταμίνη Ε και φυσικά καθαριστικά θρέφουν και αναπληρώνουν τα μαλλιά, χωρίς ερεθισμούς στο τριχωτό.

 

Θεραπευτικό Σαμπουάν Anti-Dandruff Therapy Medicated Κατά της Πυτιρίδας

Ένα ισορροπημένο μείγμα από 2% σαλικυλικό οξύ, αλόη βέρα, τεϊοδεντρο, χαμομήλι και αιθέριο έλαια λειτουργούν σε αρμονία και βοηθούν. Στην θεραπεία και πρόληψη της πιτυρίδας.

 

Θεραπευτικό Σαμπουάν Αναδόμησης Damage Control με Argan Oil

Πλούσιο ισσοροπημένο μείγμα, περιέχει βιολογικό ελαιο argan και βιολογικό ελαιο jojoba, εκχύλισμα καλέντουλας και πρωτείνες κινόας δρα με αρμονία, διεισδύει και αναδομεί την τρίχα, ενυδατώνει και προσφέρει λάμψη. Προστατεύει τα μαλλιά από την θερμότητα του styling, την ηλιακή ακτινοβολια UV και τους περιβαλλοντικούς παραγόντες.

Σαμπουάν με Λεβάντα

Βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας, beta clukan, βιολογική αλόη και βιταμίνες, θρέφουν και ενυδατώνουν τα κανονικά και ξηρά μαλλιά. Αποτέλεσμα απαλά λεία και λαμπερά μαλλιά!

 

Δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα και κάθε προϊόν Avalon Organics πιστοποιείται από τον NSF/ANSI 305. Κανένα από τα προϊόντα δεν περιέχουν Parabens, συνθετικά αρώματα, τεχνητά αρώματα, φθαλικές ενώσεις, προπυλενογλυκόλη, αλουμίνιο, ορυκτέλαια, βαζελίνη, χημικές ενώσεις όπως η DEA, MEA, TEA, PEG παράγωγα, τασιενεργά όπως Sodium Lauryl και Laureth Sulfate.

 

 

 

Βιολογικά σαμπουάν με ένα κλικ στο WWW.ORGANICBRANDS.GR
Δοκιμάστε τα και θα τα λατρέψετε!!!

 

 

 

 

SHARE ON