• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Άλατα Μπάνιου – Πώς Χρησιμοποιούνται και πώς Ωφελούν το Σώμα μας?

Άλατα Μπάνιου – Πώς Χρησιμοποιούνται και πώς Ωφελούν το Σώμα μας?

Μετά από μια κουραστική ημέρα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό μπάνιο εμπλουτισμένο με αρωματικά άλατα! Ιδανική επιλογή για χαλάρωση, ανανέωση, ανακούφιση από το στρες και την ένταση και διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος! Κατάλληλα για ποδόλουτρο, πεντικιούρ και χαλαρωτικό μπάνιο.


 

 

Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε άλατα μπάνιου. Δείτε πως: Για μια μπανιέρα, γεμίστε την μπανιέρα περίπου μέχρι τη μέση. Πάρτε μια χούφτα από άλατα μπάνιου και ρίξτε τα στο μπάνιο, κρατώντας το χέρι σας κάτω από τη βρύση,  επιτρέποντας τα άλατα μπάνιου να πέφτουν με το νερό στην μπανιέρα.
Ενώ ρίχνετε τα άλατα μπάνιου στο μπάνιο, το άρωμα τους θα κυκλοφορήσει μέσα από τον ατμό, επιτρέποντας ένα πολύ αρωματικό μπάνιο. Ανάλογα με το μέγεθος τους, τα άλατα διαλύονται γρήγορα, μόλις έρθουν σε επαφή με θερμό νερό. Μόλις ρίξετε δύο χούφτες άλατα μπάνιου στο μπάνιο σας, είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε! Να ανακατεύετε τα άλατα μπάνιου καλά μέσα στο νερό, έτσι ώστε οι αρωματικές ουσίες να απελευθερώνονται στο νερό.


 

Extra tips χρήσης των αλάτων μπάνιου: Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλατα μπάνιου για απολέπιση, απλά πάρτε μια μικρή χούφτα από άλατα μπάνιου και προσθέστε λίγο νερό. Δουλέψτε το μείγμα στην επιδερμίδα και θα γίνει σε λίγα λεπτά τόσο απαλή και λεία όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε! Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιείτε ως αρωματικά χώρου, ντουλάπας, αυτοκινήτου ή και σκέτα σε συσκευή καύσης με κερί ρεσώ.

Μερικές ιδέες για άλατα μπάνιου…

Άλατα Μπάνιου με Οργανική Αγγλική Λεβάντα. Τα άλατα μπάνιου με αιθέριο έλαιο λεβάντας ανακουφίζουν τους κουρασμένους μύες και μειώνουν τις φλεγμονές ενώ καταπραϋνουν την επιδερμίδα από ερεθισμούς!

 

Άλατα Μπάνιου με Δεντρολίβανο. Τα άλατα μπάνιου με αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου είναι ιδανικά για τα κουρασμένα πόδια! Επίσης καταπραΰνουν τους πόνους των μυών και των αρθρώσεων και έχουν χαλαρωτικές ιδιότητες.

 

Άλατα Μπάνιου με Ευκάλυπτο. Το αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου που είναι γνωστό ότι ανακουφίζει και αποσυμφορεί την αναπνοή! Ιδανικό για στιγμές που νοιώθουμε ατονία ή είμαστε άρρωστοι!

Δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ όλα τα άλατα μπάνιου της εταιρείας Laboratoire Altho! Την κορυφαία εταιρεία γαλλικής προέλευσης που χρησιμοποιεί τα καλύτερα σε ποιότητα εκχυλίσματα φυτών και αιθέριων ελαίων και μας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία φέρουν την πιστοποιήση οργανικών καλλυντικών Cosmebio!

Βάλε στη ζωή σου τα συγκεκριμένα πραγματικά ευεργετικά για τον οργανισμό άλατα μπάνιου!!!

Μπορείς  να δεις ΕΔΩ τη μεγάλη γκάμα των βιολογικών πιστοποιημένων προϊόντων Laboratoire Altho!

 

WWW.ORGANICBRANDS.GR 

SHARE ON