• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Έλαιο Κάνναβης – Ένας Υπερπολύτιμος Σύμμαχος για την Ομορφιά & την Υγεία μας!

Έλαιο Κάνναβης – Ένας Υπερπολύτιμος Σύμμαχος για την Ομορφιά & την Υγεία μας!
Αποτελεί ίσως την κορυφή στο φυτικό βασίλειο σε ό,τι αφορά την περιεκτικότητα του σε πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία.

Το έλαιο της ινδικής κάνναβης είναι από τα πιο πλήρη φυτικά έλαια σε αναλογία βιταμινών και απαραιτήτων θρεπτικών στοιχείων, που μπορεί κανείς να βρει στην Φύση.

Το έλαιο κάνναβης (Cannabis sativa) προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του φυτού. 

Είναι υπέρ πλούσια πηγή σε αντιοξειδωτικά, καροτένιο, αμινοξέα και πρωτεϊνες, λιπαρά οξέα Ωμέγα 3, 6 αλλά και 9, μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, ποτάσσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και φώσφορο καθώς και βιταμίνες A, B1, B2, B3, B6, C, D, και E. Επίσης, περιέχει γάμμα λινολεϊκό οξύ, ένα εξαιρετικά απαραίτητο στοιχείο για την σε βάθος αναζωογόνηση των κυττάρων, μια διαδικασία που καθυστερεί σημαντικά τα σημάδια του γήρατος. Το πράσινο χρώμα του ελαίου οφείλεται στο υψηλό ποσοστό χλωροφύλλης που περιέχεται στον σπόρο του φυτού.

Παρόλο που το φυτό της κάνναβης έχει λανθασμένα συσχετιστεί μόνο με τη μαριχουάνα, το έλαιο της ΔΕΝ περιέχει THC που είναι το ψυχοενεργό συστατικό και συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος νομικής δίωξης.

Έτσι το έλαιο κάνναβης χρησιμοποιείται συστηματικά από την νέα γενιά φυσικών καλλυντικών λόγω της θαυμάσιας ιδιότητας του να αναζωογονεί θαυμάσια το δέρμα αλλά και τα μαλλιά.

  

 

Έχει μοναδικά ευεργετικές ιδιότητες στην επιδερμίδα του προσώπου!

  • Απορροφάται εύκολα και γρήγορα από το δέρμα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας ή ακόμα να φράζει τους πόρους.
  • Είναι αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό έλαιο, καθαρίζει το δέρμα από τις τοξίνες, το αναζωογονεί και αναδομεί βαθιά.
  • Μειώνει δραστικά την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.
  • Θρέφει, ενυδατώνει άμεσα σε βάθος, διατηρεί απαλό και μεταξένιο το δέρμα χαρίζοντας έτσι όμορφη νεανική υγιή εμφάνιση.
  • Η χλωροφύλλη που περιέχει έχει ισχυρή αντιφλογιστική ιδιότητα και προσφέρει σημαντική βοήθεια στην καταπολέμηση της ακμής καθώς και στο να διατηρεί καθαρό το δέρμα από τυχόν ερεθισμούς

 

Αναπλάθει και επουλώνει το σώμα!

  • Ενυδατώνει σε βάθος και ανακουφίζει το δέρμα από την ξηρότητα.
  • Προσφέρει απλόχερα θρεπτικά στοιχεία, θεραπεύει και επουλώνει σημάδια και ουλές ή ακόμα και εγκαύματα.
  • Βοηθάει σε περιπτώσεις εκζέματος.

 

Ενδυναμώνει και δίνει λάμψη στα μαλλιά!

  • Χαρίζει δύναμη, ομορφιά, υγεία και λάμψη.
  • Δίνει όγκο και ελαστικότητα, ενώ παράλληλα προάγει την ανάπτυξη νέων ριζών.
  • Συνεισφέρει στην ανάπτυξη της κερατίνης προστατεύοντας έτσι την τρίχα από το σπάσιμο στις άκρες.
  • Διατηρεί απαλά και μεταξένια τα μαλλιά και ρυθμίζει την υπερβολική έκκριση του σμήγματος στο τριχωτό της κεφαλής με αποτέλεσμα να βοηθά δραστικά στην καταπολέμηση της πιτυρίδας.

 

Η συμβολή του στην υγεία του οργανισμού!

Έχει μια ευχάριστη γεύση καρυδιού και αναλογία 3:1 των ωμέγα -6 προς ωμέγα -3 λιπαρών οξέων, που θεωρείται η τέλεια αναλογία των ωμέγα λιπαρών οξέων για τον ανθρώπινο οργανισμό, την οποία δεν συναντάμε σε κανένα άλλο έλαιο. Εκτός από τα ωμέγα λιπαρά οξέα, περιέχει αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες, καροτίνη, φυτοστερόλες, φωσφολιπίδια, καθώς επίσης και μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, θείο, κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, και φώσφορο.
Είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών και περιέχει όλα τα γνωστά είκοσι αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων και των εννέα απαραίτητων αμινοξέων και βιταμίνες A, B1, B2, B3, B6, C, D, και Ε. Τα ωμέγα λιπαρά οξέα είναι γνωστά για το ρόλο τους στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων, στην υψηλή αρτηριακή πίεση, την υψηλή χοληστερόλη, το διαβήτη, την αρθρίτιδα, την τόνωση του ανοσοποιητικού, την κατάθλιψη, τις νευρικές διαταραχές, τις εγκεφαλικές λειτουργίες κ.α. 

Χρήση: Δεν θα πρέπει να μαγειρεύεται ή να τηγανίζεται. Προσθέστε το σε σαλάτες, ζυμαρικά, ρύζι, λαχανικά, σούπες, σάλτσες μετά το μαγείρεμά τους. Εάν πρέπει να θερμανθεί, αυτό θα πρέπει να γίνει ελαφρά και για σύντομο χρονικό διάστημα.

Πραγματικά ένα προϊόν τόσο παρεξηγημένο, που όμως αξίζει δοκιμή και χρήση. Αγγίζει τα όρια της υπερτροφής. Υιοθετήστε το στην καθημερινότητα σας και δε θα σας απογοητεύσει.

 

Αποκτήστε κορυφαίας ποιότητας βιολογικό έλαιο κάνναβης, ψυχρής έκθλιψης με ένα κλικ ΕΔΩ! 

SHARE ON