• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Μην Αμελείς το Αντηλιακό σου το Χειμώνα!

Μην Αμελείς το Αντηλιακό σου το Χειμώνα!
Για τους περισσότερους το αντιηλιακό έχει συνδυαστεί μόνο με την θάλασσα και την ηλιοθεραπεία στην παραλία! Λάθος! Δες γιατί!

Δεν έχει σημασία αν η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή ή υπάρχουν συννεφιασμένες μέρες.

Το γεγονός είναι ότι οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου βομβαρδίζουν τη γη όλο το χρόνο και η επιδερμίδα μας χωρίς αντηλιακή προστασία παραμένει εκτεθειμένη.

 

Για το λόγο αυτό πρέπει να φοράμε πάντα αντηλιακό στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια, τα σημεία δηλαδή που συνήθως μένουν ακάλυπτα.

Η μη χρήση αντηλιακού δημιουργεί σταδιακή φθορά της επιδερμίδας. Η πρόκληση ρυτίδων, η πρόωρη γήρανση και η “τραχιά” εμφάνιση του δέρματος , η ξηρότητα, τα εξανθήματα και οι κηλίδες είναι ορισμένες από αυτές. Και αποτελούν ένδειξη ότι η επιδερμίδα προσπαθεί να αμυνθεί!

 Τα μεγαλύτερα μήκη κύματος της υπεριώδους ακτινοβολίας, γνωστά και ως UVA μπορούν να διαπεράσουν το δέρμα και να βλάψουν τους συνδετικούς ιστούς, ακόμα και όταν η επιφάνεια του δέρματος είναι δροσερή. Είναι σημαντικό να περιορίσουμε την έκθεσή μας στις ακτίνες UVA και UVB.

Επιλέξτε ένα αντηλιακό, λοιπόν, για όλο το χρόνο που θα σας προστατεύει από τις υπεριώδεις Α και Β ακτίνες.  


Εμείς προτείνουμε τα παρακάτω βιολογικά καλλυντικά με φυσικά αντηλιακά φίλτρα που βοηθούν την επιδερμίδα να δημιουργήσει το προστατευτικό εκείνο ”στρώμα” για να αντανακλά και όχι να απορροφά την υπεριώδη ακτινοβολία.

 

Alteya Organics Βιολογική Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30 

 

Alba Botanica Φυσικό Αντηλιακό Προσώπου &  Σώματος 

 

Coola Face SPF 30 Αντηλιακή κρέμα προσώπου

SHARE ON