• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Λεβάντα – Πολύτιμο Αιθέριο Έλαιο για Κάθε Σπίτι με 16+ Ευεργετικές Χρήσεις!

Λεβάντα – Πολύτιμο Αιθέριο Έλαιο για Κάθε Σπίτι με 16+ Ευεργετικές Χρήσεις!
Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι το πιο διαδεδομένο αιθέριο έλαιο παγκοσμίως με πολλαπλές χρήσεις!

Το αιθέριο έλαιο της Λεβάντας προέρχεται από απόσταξη των ανθών της και έχει ένα γλυκό δροσερό άρωμα.

 

Ανακαλύψτε Ομορφά Μυστικά χρησιμοποιώντας Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας!

  1. Στρες & Άγχος! Απαλύνει το άγχος και το στρες. Ένα ζεστό μπάνιο, με λίγο αιθέριο έλαιο λεβάντας υπόσχεται το βράδυ έναν βαθύ και ξεκούραστο ύπνο. Προωθεί μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης και μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της αϋπνίας.
  2. Αποσμητικό Χώρου. Ρίξτε 5-6 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας στα μαξιλάρια του καναπέ ή του κρεβατιού σας. Ανοίξτε το φερμουάρ από το μαξιλάρι σας και προσθέστε το αιθέριο έλαιο. Αρωματίστε το χώρο με 3-4 σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας στις ραφές από τις  κουρτίνες σας! Αρωματίζει τα ρούχα σε ντουλάπες, συρτάρια και προστατεύει τα μάλλινα από το σκόρο.
  3. Συσκευή Καύσης. Σε παραδοσιακή χειροποίητη συσκευή από πηλό προσθέτεις λίγο νερό και 4-10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας. Ανάβεις ένα κεράκι ρεσώ στο κάτω μέρος, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα!
  4. Ακμή. Δοκιμάστε την παρακάτω διαδικασία 2 φορές την ημέρα! Ρίξτε λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας σε ζεστό νερό, βρέξτε με αυτό μία καθαρή πετσέτα και αφού την στραγγίξετε, ρίξτε την στο πρόσωπο σας και αφήστε την για 5 λεπτά! Τοπικά μπορείτε να βάλετε στο σπυράκι ή την ερεθισμένη περιοχή αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου. Ο συνδυασμός λεβάντας και τεϊόδεντρου θα επιτρέψει στο οίδημα, τη φλεγμονή και την τοπική λοίμωξη που μπορεί να οδηγήσει σε ουλές, να εξαφανιστούν!

 

5. Απολέπιση! Χρησιμοποιήστε λίγη ζάχαρη, ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεβάντας για να δημιουργήσετε μια υπέροχη φυσική απολέπιση.

6. Ενδυνάμωση μαλλιών. Ανακατέψτε έλαιο λεβάντας με το νερό και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες στο αγαπημένο σας conditioner μετά το λούσιμο στα μαλλιά σας.

7. Ποδόλουτρο! Μπορεί να είναι ένα ισχυρό όπλο για την απόλυτη χαλάρωση στο τέλος της ημέρας! Το ζεστό νερό αντλεί το αίμα στα πόδια σας, και μειώνει την πίεση από το κεφάλι σας.

8. Πονοκέφαλος! Τρίψτε λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας στους κροτάφους και το μέτωπο. Επίσης, δοκιμάστε ένα συνδυασμό μέντας και λεβάντας για ακόμα μεγαλύτερη ανακούφιση.

9. Συστατικό σε προϊόντα καθαρισμού! Προσθέστε αιθέριο έλαιο λεβάντας στο σαπούνι , το σπιτικό καθαριστικό σπρέι σας, το σαπούνι πλυντηρίου και σε άλλα προϊόντα καθαρισμού.

10. Ηρεμεί τα παιδιά! Βάλτε λίγο αιθέριο έλαιο σε μία συσκευή καύσης και τοποθετήστε το σε ένα παιδικό δωμάτιο για να τους βοηθήσει να κοιμηθούν. Επίσης μπορείτε να προσθέστε λίγο αιθέριο έλαιο λεβάντας σε αμυγδαλέλαιο και να τρίψτε με αυτό το κάτω μέρος των ποδιών τους.

11. Φυσικό άρωμα Σώματος! Προσθέστε στη ραφή από το φουλάρι ή το κασκόλ σας λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας. Όποτε κινήστε θα αναδύεται η απίστευτη μυρωδιά της λεβάντας!

12. Κράμπες Περιόδου! Ανακουφίζει από κράμπες εμμηνόρροιας. Λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας σε βαλσαμέλαιο ή αμυγδαλέλαιο και τρίψτε απαλά την περιοχή της κοιλιάς σας.

13. Κρύωμα! Αποσυμφορεί το στήθος! Εάν είστε κρυωμένοι ρίξτε λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας σε ζεστό νερό, βρέξτε με αυτό μία καθαρή πετσέτα και αφού την στραγγίξετε, ρίξτε την στο πρόσωπο σας και εισπνεύστε βαθιά!

14. Μυοχαλαρωτικό! Λίγο αιθέριο έλαιο λεβάντας σ’ ένα έλαιο μασάζ χαλαρώνει τους μυς και καθαρίζει το μυαλό από τις έγνοιες και το στρες.

15. Κόπωση! Προσθέστε μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας στο νερό του μπάνιου σας για ανακούφιση από την καθημερινή κόπωση.

16. Πυρετός! Προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας σε μια δροσερή πετσέτα και τρίψτε απαλά στο μέτωπο, το λαιμό και τον κορμό για να κρυώσει το σώμα. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αιθ. έλαιο λεβάντας σε ένα ψεκαστήρα ατμού για να φέρει ζεστασιά σε ένα παγωμένο σώμα.

 

Πώς χρησιμοποιείται;

Η λεβάντα έχει 3 σημαντικές ιδιότητες.

  • Αρωματοθεραπευτική. Οι χαλαρωτικές ιδιότητες του, το καθιστούν απαραίτητο σε κάθε σπίτι! Το υπέροχο άρωμα της λεβάντας, εναρμονίζει τις αισθήσεις, καταπολεμά το άγχος και τη μελαγχολία, ενώ παράλληλα προσφέρει γαλήνη και αρμονία.

 

  • Αντισηπτική. Είναι από τα ελάχιστα αιθέρια έλαια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα πάνω στο δέρμα αδιάλυτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα έλαια, λοσιόν ή κρέμες. Η λεβάντα χρησιμοποιείται στο δέρμα για τη θεραπεία σε εκδορές, κοψίματα, εγκαύματα, και φλεγμονωδών καταστάσεων του δέρματος, όπως η ακμή! Βοηθά στην προώθηση της επούλωσης και είναι ένα από τα λίγα αιθέρια έλαια που μπορούν με ασφάλεια να εφαρμόζεται στο δέρμα!

 

  • Καταπραϋντική. Ως τοπικό αναισθητικό και παυσίπονο, το αιθέριο έλαιο λεβάντας μπορεί να μειώσει δραματικά την αίσθηση του πόνου από εγκαύματα και τσιμπήματα εντόμων. Θεραπεύει από πόνους μυών και αρθρώσεων.

 

Η ποικιλία της Biorganic είναι ελληνικής παραγωγής, βιολογικής καλλιέργειας και είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Παράγεται από άνθη γνήσιας λεβάντας Lavandula angustifolia var. Hemus, που καλλιεργούνται σε επιλεγμένες ορεινές περιοχές στη Δυτική Μακεδονία.

 

Δείτε το βιολογικό αιθέριο έλαιο λέβαντας Biorganic ΕΔΩ!

 


Πέρα από αυτές τις γενικές χρήσεις, υπάρχουν επίσης πολλές πρακτικές εφαρμογές στο αιθέριο έλαιο της λεβάντας που μένει να τις ανακαλύψεις! 

 

www.organicbrands.gr

SHARE ON