• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Απολέπιση Προσώπου – Σημαντική και Απαραίτητη!

Απολέπιση Προσώπου – Σημαντική και Απαραίτητη!
Μια απαραίτητη διαδικασία ομορφιάς και λάμψης!

Καμιά φορά αμελούμε διαδικασίες όπως είναι η απολέπιση, τις περισσότερες φορές προφασιζόμενες ότι δεν έχουμε χρόνο.

Το ξέρετε όμως ότι αν δεν κάνετε απολέπιση τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, είναι πολύ πιθανό στην επιδερμίδα σας να συσσωρευτούν σκόνες, υπολείμματα μακιγιάζ και νεκρά δερματικά κύτταρα, τα οποία θα κλείσουν τους πόρους του δέρματος και θα σας προκαλέσουν ερεθισμούς ή ακόμα και ακμή;


Δείτε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος απολέπισης του προσώπου:

  • Η καλύτερη στιγμή για να κάνετε απολέπιση είναι το πρωί. Το δέρμα αναζωογονείται και επιδιορθώνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε το πρωί έχουν βγει στην επιφάνεια όλα τα νεκρά δερματικά κύτταρα τα οποία πρέπει να απομακρύνετε.
  • Κάνετε απολέπιση 1-2 φορές την εβδομάδα. Προσέξτε, όμως, να μην το κάνετε περισσότερες φορές και αν χρησιμοποιείτε προϊόντα που έχουν σκληρούς κόκκους, κάντε πάντα απαλές κινήσεις. Δεν θέλετε να πληγώσετε την υγιή επιδερμίδα και να απομακρύνετε υγιή, νέα δερματικά κύτταρα κάτω από εκείνα που απομακρύνετε.
  • Κάντε κυκλικές κινήσεις με την κρέμα απολέπισης που έχετε επιλέξει. Συνεχίστε για περίπου 30 δευτερόλεπτα και ξεβγάλετε με χλιαρό, αλλά ποτέ καυτό, νερό.

  • Αν επιθυμείτε, μπορείτε να αναμίξετε την κρέμα απολέπισης με ίση ποσότητα υγρού σαπουνιού για να κάνετε ταυτόχρονα και καθαρισμό.

  

To scrub επαναδόμησης της Sukin συνδυάζει μικροθρυμματισμένους καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς και κελύφων καρυδιού για να απολεπίσει αποτελεσματικά, αποκαλύπτοντας μια καθαρότερη, φρέσκια και αναζωογονημένη επιδερμίδα!

Σε συνδυασμό με το θρεπτικό άγριο ροδάκινο, την καμέλια και τα πολύτιμα λιπαρά οξέα που περιέχει, το απολεπιστικό αυτό προσώπου αναζωογονεί την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

Tονώνει, καταπραΰνει και ενυδατώνει όλες τις επιδερμίδες.

Οι φυσικοί κόκκοι απολέπισης αφαιρούν τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα και προωθούν την αναγέννηση της επιδερμίδας.

 

 

Ανακαλύψτε τα καλύτερα πήλινγκ με βιολογικά συστατικά ΕΔΩ

WWW.ORGANICBRANDS.GR

 

SHARE ON