• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Καστορέλαιο ... Εσείς Ξέρετε Πως να το Χρησιμοποιείτε?

Καστορέλαιο ... Εσείς Ξέρετε Πως να το Χρησιμοποιείτε?
Oι αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες του το κάνουν ωφέλιμο για την υγεία της τρίχας!

Το καστορέλαιο, ή αλλιώς ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο όπως είναι γνωστό, είναι είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το τροπικό φυτό Ρίκινος ο Κοινός (Ricinus communis) και είναι εξαιρετικό ενυδατικό έλαιο με καταπληκτικές ιδιότητες για τα μαλλιά, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια!

Είναι πλούσιο σε ωμέγα-9 λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βασικά έλαια που σχετίζονται με την ανάπτυξη των μαλλιών και την ενδυνάμωση τους!

 

Το καστορέλαιο, έχει πυκνόρευστη υφή και με συχνή χρήση τα αποτελέσματά του είναι θεαματικά!

Μπορείτε να το αναμείξετε με οποιαδήποτε άλλο βασικό έλαιο που βοηθά στην ανάπτυξη και την ενυδάτωση των μαλλιών σας! Ιδανικά σας προτείνουμε έλαιο καρύδας, αργκάν ή αμυγδαλέλαιο!

Ένα καλό σε ποιότητα καστορέλαιο δεν επηρεάζει το χρώμα των μαλλιών μας!

Εμείς εμπιστεύομαστε το καστορέλαιο ψυχρής έκθλιψης, γιατί διαθέτει πιστοποίηση για την βιολογική του σύσταση και ποιότητα.

 Θα το βρείτε εδώ!!!!

 

Πως να το χρησιμοποιήσετε για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας;

  • Παίρνετε λίγο έλαιο στην παλάμη σας και το περνάτε μέσα από τα μαλλιά σας από τις ρίζες ως τις άκρες και κάντε απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε στεγνά ή ελαφρώς νωπά μαλλιά!
  • Εαν έχετε ανθόνερο λεβάντας ψεκάστε τα μαλλιά σας πριν την εφαρμογή, διότι το καστορέλαιο έχει πυκνόρευστη υφή και θα σας βοηθήσει να το απλώσετε πιο εύκολα απο τις ρίζες εως τις άκρες.
  • Αφήστε το έλαιο να δράσει στα μαλλιά σας για 1 ώρα πριν το ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και σαμπουάν.
  • Εναλλακτικά, εφαρμόστε το καστορέλαιο πριν πάτε για ύπνο. Λουστείτε το επόμενο πρωί.
  • Για να μην λερωθεί το μαξιλάρι σας, καλύψτε το κεφάλι σας με μια πετσέτα ή οποιοδήποτε καθαρό, βαμβακερό πανί.

 

Πως να αφαιρέσετε το καστορέλαιο από τα μαλλιά σας:

Επειδή όπως ήδη αναφέραμε το καστορέλαιο είναι παχύρρευστο, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το αφαιρέσετε από τα μαλλιά σας. Γι αυτό θα σας πούμε ενα όμορφο μυστικό!

Χρησιμοποιώντας ένα conditioner ή μάσκα μαλλιών 30 λεπτά πριν το λούσιμο θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το καστορέλαιο πολύ εύκολα.

Eφαρμόστε το σαμπουάν πριν βρέξετε τα μαλλιά σας και συνεχίστε με ένα καλό λούσιμο!  Είναι σημαντικό το σαμπουάν που θα επιλέξετε να είναι κατάλληλο για τον τύπο μαλλιών σας. Επιλέξτε ένα βιολογικό σαμπουάν που θα είναι απαλλαγμένο από SLS, parabens και χημικά πρόσθετα!

Μπορείτε να ανακαλύψετε υπέροχα βιολογικά σαμπουάν εδώ!

 

Τα οφέλη του καστορέλαιου για τα μαλλιά:


1. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες απαραίτητες για υγιή και δυνατά μαλλιά, έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για τη θεραπεία πολλών προβλημάτων τις τρίχας, συμπεριλαμβανομένου και της πτώσης των μαλλιών.

2. Βοηθά στην προώθηση του ρυθμού ανάπτυξης των τριχών με περισσότερους από έναν τρόπους. Όταν εισέρχεται στο τριχωτό της κεφαλής ενθαρρύνει την κυκλοφορία στα θυλάκια, καθιστώντας τα πιο υγιή και πιο διατεθειμένα να παραγάγει την τρίχα.

3. Ενυδατώνει το δέρμα του κεφαλιού αποτρέποντας την ξηροδερμία και βελτιώνει την όψη στα ξηρά, τραχιά & εύθραυστα μαλλιά!

4. Επιπλέον, χάρη στις αντισηπτικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, το καστορέλαιο βελτιώνει πάνω από όλα την ποιότητα του τριχωτού της κεφαλής με την καταστροφή λοιμώξεων που προκαλούν οι  οργανισμοί με αποτέλεσμα οι τρίχες να λάμπουν και τα μαλλιά να αυξάνουν ολοένα και περισσότερο!

 

Οι ιδιότητες του φυσικά δεν σταματούν μόνο στα μαλλιά!

Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε κάθε βράδυ λίγο πριν κοιμηθείτε εφαρμόστε ελάχιστη ποσότητα από καστορέλαιο πάνω στα φρύδια σας.

Μπορείτε είτε να εμποτίσετε makeup pads είτε να τοποθετήσετε το καστορέλαιο σε ένα καθαρό μπουκαλάκι μιας άδειας μάσκαρα- ακόμη και με μια μπατονέτα- με προσοχή βέβαια να μην «τρέξει» το έλαιο στο πρόσωπό ή τα μάτια. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε βράδυ για να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Μία δοκιμή και μόνο θα σας πείσει για τις πραγματικά θαυματουργές του ιδιότητες!

 

 

 

BIOEARTH - Έλαιο για τις Βλεφαρίδες με Αμυγδαλέλαιο, Αργκάν, Βιταμίνη Ε, Καστορέλαιο, Τζοτζόμπα / Lash Oil

Φυσική φόρμουλα Ομορφιάς και ενδυνάμωσης για τις Βλεφαρίδες

 

 

 

Αποκτήστε το καλύτερο οργανικό καστορέλαιο, ψυχρής έκθλιψης με ένα κλικ ΕΔΩ!

WWW.ORGANICBRANDS.GR

SHARE ON