• 2310 224746
  • EMAIL
  • 10.00 - 18.00

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Προϊόντα Ομορφιάς / Αντιγήρανση / Μακιγιάζ / Περιποίηση Μαλλιών / Αιθέρια Έλαια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 224746

Coconut Oil Pulling, Στοματικές Πλύσεις με Καρύδα! Το νέο health και beauty trend με Αμέτρητα Οφέλη!

Coconut Oil Pulling, Στοματικές Πλύσεις με Καρύδα! Το νέο health και beauty trend με Αμέτρητα Οφέλη!
Η νέα Συνήθεια Αποτοξίνωσης με Έλαιο Καρύδας! Ανακαλύψτε Μαζί μας τα Οφέλη του Oil Pulling!

Η στοματική πλύση με έλαιο καρύδας (Pulling Coconut Oil) είναι μια αρχαία Αγιουβερδική οδοντιατρική τεχνική η οποία εμφανίστηκε πριν απο 3.000 χρόνια!
Η τεχνική αυτή, θα σας βοηθήσει να προστατέψετε την στοματική υγεία σας, να δυναμώσετε τα δόντια σας, αλλά και να καταπολεμήσετε τις τοξίνες στο σώμα σας!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το έλαιο καρύδας για την στοματική πλύση:

Ιδανικά κάθε πρωί, όταν ξυπνάτε, με άδειο στομάχι, τοποθετήστε μια κουταλιά της σούπας έλαιο καρύδας στο στόμα σας. Στριφογυρίστε το λάδι στη στοματική σας κοιλότητα για περίπου 15 λεπτά. Δεν είναι απαραίτητο να το κινείται συνεχώς μέσα στην στοματική κοιλότητα, όπως θα κάνατε μ'ένα κοινό στοματικό διάλυμα.
Τα 15 λεπτά είναι αρκετός χρόνος για το έλαιο καρύδας να σπάσει την πλάκα και να απομακρύνει τα βακτήρια.
Μην το καταπιείτε!  Ση συνέχεια ξεπλύνετε το στόμα σας με χλιαρό νερό!

Πάμε να δούμε τα οφέλη του:

  • Το Έλαιο καρύδας έχει αντιμικροβιακές, αντιικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες!
  • Προσφέρει πιο λευκά δόντια!
  • Προλαμβάνει την πλάκα και την ουλίτιδα
  • Καταστρέφει τα βακτήρια και καταπολεμά τις λοιμώξεις των ούλων!
  • Δυναμώνει τα δόντια και τα ούλα!
  • Βοηθάει στην καλύτερη αναπνοή !
  • Επίσης, αναφορές έχουν δείξει ότι βοηθάει στην ανακούφιση των πονοκεφάλων μετά από ξενύχτι και ποτό!

Έπειτα, βουρτσίστε τα δόντια σας με μια βιολογική οδοντόκρεμα !

Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε 4 με 7 φορές την εβδομάδα!
Το στόμα μας, είναι το παράθυρο για το σώμα μας και αξίζει να αφιερώνουμε πολύτιμο χρόνο καθημερινά !!!!

100% Βιολογικό έλαιο καρύδας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για Oil Pulling μπορείτε να δείτε εδώ! 

Πάνω απο 25°C το προιόν υγροποιείται. Eίναι καλύτερα να διατηρείτε το προιόν στο ψυγείο, κατά τούς καλοκαιρινούς μήνες!

SHARE ON