• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Καστορέλαιο – Ένας Θησαυρός για τα Μαλλιά!

Καστορέλαιο – Ένας Θησαυρός για τα Μαλλιά!
Oι αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες του το κάνουν ωφέλιμο για την υγεία της τρίχας!

Το καστορέλαιο, ή αλλιώς ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο όπως είναι γνωστό, είναι είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το τροπικό φυτό Ρίκινος ο Κοινός (Ricinus communis).

αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες του το κάνουν ωφέλιμο για την υγεία της τρίχας!

Το καστορέλαιο έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο θαυματουργά φυσικά έλαια για τα μαλλιά και όχι τυχαία.

Εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται και είναι γνωστό για τα εξαιρετικά, ζωτικής σημασίας, θρεπτικά συστατικά του για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και του δέρματος.

Δείτε το Καστορέλαιο εδώ! 

 

5 ευεργετικές δράσεις για τα μαλλιά που σίγουρα θα σας πείσουν να το βάλετε στην καθημερινή σας περιποίηση!

  

  • Κατά της τριχόπτωσης! Είναι γνωστό για την ικανότητά του να αντιμετωπίζει την τριχόπτωση ή την αραίωση των μαλλιών σας, ενισχύοντας τις ρίζες τους. Εφαρμόστε, λοιπόν, καστορέλαιο στο τριχωτό της κεφαλής και κάντε μασάζ απαλά, με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το για μισή ώρα περίπου και στη συνέχεια λουστείτε με σαμπουάν.
  • Για μακριά πυκνά μαλλιά! Πόσες φορές κουρευτήκατε και το μετανιώσατε την ίδια στιγμή; Πόσες φορές ευχηθήκατε να μακρύνουν τα μαλλιά σας γρήγορα; Το καστορέλαιο είναι το μαγικό φίλτρο που ζητάτε! Συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στους θύλακες της τρίχας κάνοντας τα  να μακραίνουν πιο γρήγορα απ’ ότι φαντάζεστε. Ακόμη, χάρη στα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, που περιέχει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πυκνώσει τα μαλλιά σας στα σημεία που έχετε παρατηρήσει αραίωση. Λόγω του παχύρευστης υφής του, μπορείτε να το αναμίξετε με έλαιο καρύδας ή αμυγδαλέλαιο και να το εφαρμόσετε τοπικά στο τριχωτό της κεφαλής.
  • Κατά της ξηροδερμίας! Χάρη στα πολύτιμα συστατικά του, ενυδατώνει και θρέφει τόσο τα λέπια της τρίχας όσο και τις ρίζες της, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας. Μπορείτε, απλά, να βυθίσετε τα δάχτυλά σας σε ένα μπολ με καστορέλαιο, αφού όμως πρώτα το ζεστάνετε και να κάνετε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σας. Αφήστε το όλη τη νύχτα στα μαλλιά σας και λουστείτε την επόμενη μέρα.
  • Άμεση ενυδάτωση σε ταλαιπωρημένα & αφυδατωμένα μαλλιά! Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε μετατρέπει το καστορέλαιο σε ένα σούπερ, εξαιρετικά ενυδατικό προϊόν για τα ξηρά, εύθραυστα και ταλαιπωρημένα μαλλιά σας. Παράλληλα, βελτιώνει την υγεία τους αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά. Χρησιμοποιήστε το μία φορά την εβδομάδα σε μια θεραπεία περιποίησης των μαλλιών σας.
  • Κατά της ψαλίδας! Η καθημερινή χρήση προϊόντων styling, η ελλιπής και μη ισορροπημένη διατροφή και η συχνή χρήση εργαλείων κομμωτικής (όπως η ισιωτική, το πιστολάκι…) αδυνατίζουν την τρίχα πόσο μάλλον τις άκρες των μαλλιών σας, οι οποίες είναι ακόμη πιο επιρρεπείς στο σπάσιμο. Η βιταμίνη Ε, τα αμινοξέα και τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα που περιέχει το καστορέλαιο, ενισχύουν την τρίχα, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας από το σπάσιμο και την ψαλίδα. Απλώστε μια μικρή σταγόνα καστορέλαιο μόνο στις άκρες των μαλλιών και πραγματικά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

  • Μπορείτε να το αναμείξετε με οποιαδήποτε άλλο βασικό έλαιο που βοηθά στην ανάπτυξη και την ενυδάτωση των μαλλιών σας! Ιδανικά σας προτείνουμε έλαιο καρύδας, αργκάν ή αμυγδαλέλαιο!

     

Πως να το χρησιμοποιήσετε για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας;

Παίρνετε λίγο έλαιο στην παλάμη σας και το περνάτε μέσα από τα μαλλιά σας από τις ρίζες ως τις άκρες και κάντε απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε στεγνά ή ελαφρώς νωπά μαλλιά!

Εαν έχετε ανθόνερο λεβάντας ψεκάστε τα μαλλιά σας πριν την εφαρμογή, διότι το καστορέλαιο έχει πυκνόρευστη υφή και θα σας βοηθήσει να το απλώσετε πιο εύκολα απο τις ρίζες εως τις άκρες.

Αφήστε το έλαιο να δράσει στα μαλλιά σας για 1 ώρα πριν το ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και σαμπουάν.

Εναλλακτικά, εφαρμόστε το καστορέλαιο πριν πάτε για ύπνο. Λουστείτε το επόμενο πρωί. Για να μην λερωθεί το μαξιλάρι σας, καλύψτε το κεφάλι σας με μια πετσέτα ή οποιοδήποτε καθαρό, βαμβακερό πανί.

 

Πως να αφαιρέσετε το καστορέλαιο από τα μαλλιά σας:

  • Επειδή όπως ήδη αναφέραμε το καστορέλαιο είναι παχύρρευστο, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το αφαιρέσετε από τα μαλλιά σας. Γι αυτό θα σας πούμε ενα όμορφο μυστικό!

  • Χρησιμοποιώντας ένα conditioner ή μάσκα μαλλιών 30 λεπτά πριν το λούσιμο θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το καστορέλαιο πολύ εύκολα.

  • Eφαρμόστε το σαμπουάν πριν βρέξετε τα μαλλιά σας και συνεχίστε με ένα καλό λούσιμο!  Είναι σημαντικό το σαμπουάν που θα επιλέξετε να είναι κατάλληλο για τον τύπο μαλλιών σας. Επιλέξτε ένα βιολογικό σαμπουάν που θα είναι απαλλαγμένο από SLS, parabens και χημικά πρόσθετα!

 

 

Κι όμως…. τα θαύματα της χρήσης του δεν τελειώνουν εδώ!!!

 

  • Μια άλλη υπέροχη χρήση είναι να εφαρμόσετε το καστορέλαιο στα φρύδια & τις βλεφαρίδες σας!!! Πυκνώνουν, δυναμώνουν και μακραίνουν γρηγορότερα!

Βάλε μία σταγόνα σε μπατονέτα ή σε καθαρό βουρτσάκι από μία παλιά μάσκαρα και πέρνα μία στρώση κάθε βράδυ για θρέψη και ενδυνάμωση!

Δείτε το Έλαιο για τις Βλεφαρίδες με Αμυγδαλέλαιο, Αργκάν, Βιταμίνη Ε & Καστορέλαιο -> ΕΔΩ!

 

Φυσική φόρμουλα Ομορφιάς και ενδυνάμωσης για τις Βλεφαρίδες!

 

 

 

Ανακαλύψτε Κορυφαίας Ποιότητας Βιολογικό Καστορέλαιο στο  WWW.ORGANICBRANDS.GR

 

 

 

SHARE ON