• 2310 443441 - 2310 444704
  • EMAIL
  • 09.00 - 17.30

Organic Beauty Cosmetics
Βιολογικά Καλλυντικά / Αιθέρια Έλαια / Έλαια Βάσης / Μακιγιάζ / Αντιγήρανση / Φυτικά Προϊόντα Υγείας

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 443441 & 2310 444704

Organic Make Up – Οι Τελευταίες Τάσεις Μακιγιάζ για το Καλοκαίρι 2019

Organic Make Up – Οι Τελευταίες Τάσεις Μακιγιάζ για το Καλοκαίρι 2019
Ανακαλύψτε τα Νέα Προϊόντα της Couleur Caramel για το Καλοκαίρι!

Οι νέες τάσεις του μακιγιάζ για το Καλοκαίρι 2019 μας υπόσχονται μια σειρά από εντυπωσιακές και αξέχαστες εμφανίσεις, για κάθε προσωπικότητα, στυλ και περίσταση.


Οι ειδικοί του της Γαλλικής εταιρείας Couleur Caramel, που ειδικεύονται στο μακιγιάζ με βιολογικά πιστοποιημένα συστατικά, μας προτείνουν τα καλύτερα προϊόντα για ένα τέλειο, φυσικό μακιγιάζ που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο!


Απαραίτητη προϋπόθεση να φροντίζουμε το δέρμα μας με μία κατάλληλη κρέμα για ενυδάτωση, ελαφριά ματ κάλυψη και διάρκεια για αψεγάδιαστη επιδερμίδα όλη μέρα.


Εμείς βρήκαμε την καλύτερη και σας προτείνουμε την BB Cream της Couleur Caramel με όχι 1 ή 2 αλλά ….6 Μοναδικές δράσεις!
Αναγεννά, ενυδατώνει, προστατεύει, φωτίζει, βελτιώνει και ομογενοποιεί την όψη της επιδερμίδας. Έχει πλούσια υφή που γλιστράει στην επιδερμίδα και βελτιώνει την υφή της.

 

Ένα απαλό ρουζ στα μάγουλα και τα ζυγωματικά είναι must, καθώς προσδίδει μία μοναδική φρεσκάδα και υγιή εμφάνιση!  Και θυμήσου! Κατά την εφαρμογή να χαμογελάς για να γίνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο λαμπερό!

 

 

Για να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου εφέ φυσικού μαυρίσματος και λάμψης και να τονίσεις τις ”γωνίες” του προσώπου σου δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακό προϊόν από την εξαιρετική πούδρα Mosaic με βιολογικά έλαια αβοκάντο & karanja! Οι πολλαπλές ιριδίζουσες και ματ αποχρώσεις που περιέχει χαρίζουν άμεσα υγιή λάμψη στην επιδερμίδα. Επίσης αξίζει να δεις τις υπέροχες bronzer πούδρες για μοναδική ηλιοκαμμένηφυσική όψη στην επιδερμίδα σας!

 

 

Προστάτεψε και ενυδάτωσε τα χείλη σου με τα Lip Protector SPF30, τα οποία χάρη στα μεταλλικά αντηλιακά φίλτρα τους παρέχουν εκτός από 24ωρη θρέψη και διαρκή προστασία από τις UVA & UVB ακτινοβολίες.

 

Μπορείς να χαρίσεις στα χείλη σου υπέροχο χρώμα με διάρκεια με τα βιολογικά κραγιόν της Couleur Caramel! Θες ματ ή περλέ υφή? Έχει απίστευτες αποχρώσεις που σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες σου και θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει για κάθε περίσταση!

 

 

Για μία τολμηρή εμφάνιση και εντυπωσιακές μεγάλες βλεφαρίδες που τονίζουν το βλέμμα, εφαρμόστε με «ζιγκ-ζαγκ» κινήσεις 2 στρώσεις μάσκαρα για να τις επιμηκύνετε και να τους χαρίσετε περισσότερο όγκο. Η μάσκαρα Couleur Caramel περιέχει βιολογικά συστατικά, όπως ροδόνερο, αλόη, έλαιο βερίκοκου και αργκάν και το ειδικά προσαρμοσμένο και εξαιρετικά λεπτό βουρτσάκι της καλύπτει, αυξάνει και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες μία-μία!

 

 

 

Για το τέλος αφήσαμε τα φρύδια, τα οποία και φέτος η μόδα τα θέλει χοντρά και έντονα. Δώστε τους τέλειο καλλίγραμμο σχήμα με τα Μολύβια Φρυδιών Couleur Caramel και δημιουργήσετε ένα απόλυτα φυσικό εφέ.

 

Η εταιρεία Couleur Caramel διαθέτει προϊόντα make up που διαφέρουν από τα συνηθισμένα καλλυντικά! Είναι φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον, φτιαγμένα από οργανικά συστατικά, σέβονται την φύση και τον άνθρωπο αλλά είναι ταυτοχρόνως πολύ αποτελεσματικά!

 

Τα προϊόντα μακιγιάζ της Couleur Caramel είναι οργανικά πιστοποιημένα από τον ECOCERT & Qualite France.
Τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα περιέχουν οργανικά συστατικά, γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες, φυτικής προέλευσης χρώματα και μέταλλα απαράμιλλης ομορφιάς για ένα φυσικό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα που διαρκεί!

 

Δείτε εδώ όλα τα οργανικά προιόντα Μακιγιάζ Couleur Caramel για 1η  φορά στην Ελλάδα!

SHARE ON